Jump to content
PirateClub.hu

gerolka

Veterán
  • Pontszám

    86
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: gerolka

  1. gerolka

    Ötletek A Fórumhoz

    Kedves zsepi, ha már megszólítottál válaszolok. Ha elolvasod amit írtam, Te magad is láthatod, hogy az elmúlt hónapok során tapasztaltakat írtam le, és lehet hiba, de nem jegyeztem meg melyek voltak azok a filmek és hogy kinek a feltöltése, egyébként megírnám. Túlzás azt állítani, hogy csak az én kényelmemről van itt szó, hisz egy adott filmet akár több tucat ember töltheti le rövid időn belül, és le is tölti, így mondhatjuk az összes fórumtaggal kiszúrás hisz bárki belenyúlhat! Ne haragudj, de abban sincs igazad, hogy esetleg túllihegném a dolgot! Tudod amikor az ember este leül a tv elé egy kemény nap után, és nem vágyik másra csak, hogy megnézhessen kikapcsolódásként egy jó filmet, és azzal kell szembesülnie, hogy bizony kiszúrtak vele, akkor az a pumpa felmegy ha akarod ha nem! Bár lehet, hogy Te szerencsés vagy, mert összejött az élet és több is jut annál, mint, hogy az a napod legjobb része, ha megnézel egy filmet, de hidd el sajnos sokan vannak így ezzel. Mi volt a baj a ?milyenségével??
  2. gerolka

    Ötletek A Fórumhoz

    Mind egy bakfan, nem számít, én kérek elnézést, ígérem többet nem fordul elő... többet nem ötletelek.
  3. gerolka

    Ötletek A Fórumhoz

    Azért nem tettem mert a szabályzat szerint warn jár annak aki fikázza a feltöltő munkáját! És bizony kaptam én itt már büntit olyanért amit még ma sem értek, így inkább meg sem "szólalok".
  4. gerolka

    Ötletek A Fórumhoz

    Kedves bakfan! Ismerem a szabályzatot, és értem amit írsz, de csak részben. Az az igazság, hogy a „Jelent” gomb a fent leírt problémámra (illetve gondolom még sokak problémája ez) nem nyújt megoldást! Le is írom, hogy miért. Tudni illik, csak akkor tudom meg, hogy az adott film nem megfelelő minőségű, ha már letöltöttem. És ha már letöltöttem rajtam a „jelent” gomb ugye nem segít! Jelen esetben nálam, mivel sajnos elég lassú a net, több órát vesz igénybe egy film letöltése (gondolom vannak még páran így ezzel), és ha én este szeretnék megnézni egy filmet akkor azt kora délután el kell kezdenem tölteni, hogy estére lent legyen. Viszont ha sikerül letöltenem pl egy nem szinkronos filmet, mivel a feltöltő rossz infót adott meg, akkor már hiába jelentgetek az rajtam már nem fog segíteni, és a tervezett film helyett nézhetem a barátok közt-öt , ami nagyon nincs ínyemre! Nem tudom mennyire érzed át, hogy mi is gondom, de mivel véleményem szerint az általam javasolt dolog nem ró különösebb terhet a feltöltőre akár be is lehetne vezetni. Azt gondolom ez csak javítana a fórum színvonalán és érdemes lenne megfontolni.
  5. gerolka

    Ötletek A Fórumhoz

    Lenne egy javaslatom, kérésem. Az utóbbi hónapokban sajnos többször sikerült olyan filmet letöltenem aminek a minősége nem felelt meg a feltöltő által megadottakkal! Például a DVDRip-nek jelölt nem DVDRip, a szinkronosnak jelzett feliratos, vagy nem volt feltűntetve, hogy mozis a hang, de volt olyanra is példa, hogy DVDRip-ként VHSRip volt, stb. A javaslatom az lenne, hogy minden filmhez kötelező legyen a sample, minőségtől függetlenül! És ne kép , hanem rövid részlet formájában! A feltöltőnek ez nem lenne nagy plusz munka, viszont így mindenki eldöntheti, hogy megfelel-e neki a minőség.
  6. Csupán egy észrevétel. Mindenki panaszkodik, hogy túlterhelt az oldal, változás ez ügyben jó ideje nincs, és ahogy elnézem nem is várható. De, írja már le nekem valaki, hogy ha egyszer túlterhelt az oldal, akkor miért kell a kedves fórumtagokat arra kényszeríteni, hogy még tovább terheljék a fórumot? Hogy mire gondolok? Egyszerűen arra, hogy ha pl Pistike letölt valamit, akkor nem teheti meg , hogy egyszerűen az adott topcban megköszönve távozik és így nem terheli tovább az oldalt, hanem mint jól nevelt ugye aki tudja hogy mindent meg kell köszönni, elkezd tovább bolyongani a fórumon, hogy megkeresse az adott felhasználó „köszönöm topicját”, csupán azért hogy egy „kösz”-t odabiggyesszen, és ez ideig is tovább terhelje az amúgy is túlterhelt oldalt! Vagy ha letölt egy programot, játékot vagy bármit, amivel gondja támad, nem kérdezheti meg az adott topicban, hogy mitévő legyen, hanem keresse meg hogy hol is van az a másik topic ahol felteheti a kérdését, amivel ugye tovább terheli az oldalt! Kérdezem tisztelettel nem kellene ezt újragondolni?
  7. gerolka

    Formula 1

    Elképesztő úgy mint pl a 2005-ös Japán Nagydíj, amit a 17. helyről rajtolva nyert meg! Na erre sem nagyon volt példa!
  8. gerolka

    Baba nevetések :D

    Ezek tényleg nagyon jók! Fel is dobták a napomat.
  9. gerolka

    Kikapcsolod éjszakára a mobilod?

    Nem szoktam, meg már vagy egy éve elfelejtettem a pin kódom, úgyhogy már csak azért sem.
  10. gerolka

    Formula 1

    Basszus alig vártam,hogy leteljen ez a három hét, erre ma elfelejtem megnézni az időmérőt. Kiminek valahogy nem megy,nem értem, félek, hogy…de ezt inkább le sem írom. Remélem holnap valamit összehoz.
  11. gerolka

    mi a neve az állatodnak?

    Két kutya: Sissy németjuhász és Tücsi tacskó Meg egy rakás macska, Szürke, Fekete, Targonca(tarka),Betman(nagy a füle, mint egy denevérnek), Picur ,Hópihe
  12. gerolka

    Milyen származásu vagy?

    Magyar vagyok, nem is szeretnék más nemzetiségű lenni!
  13. Lehet hülye vagyok de én magát a kérdést sem tudom értelmezni. Mi az hogy kifelé vagy befelé?
  14. gerolka

    Tanulj meg puncit nyalni!

    Nem is értem, hogy voltunk meg eddig eme iromány nélkül mi férfiak?! Az én tapasztalataim alapján két dolgon múlik,hogy egy pasi tud-e nyalni,úgy nyalni, hogy a csaj lekaparja a falat,vagy sem. Az egyik,hogy szeret-e nyalni, mert ha szeret, akkor úgy is jól csinálja. A másik, ha nem szeret nyalni (adott esetben undorodik tőle) és csak a csaja kedvéért csinálja, akkor úgyis szarul csinálja. Azoknak akik még a punci nyalás előtt állnak: kétféle punci létezik, az, hogy melyiket fogod ki elsőre nagyban befolyásolja, hogy a jövőben miként állsz a dologhoz. Az egyik fajta punci a szép rózsaszín igényes „illatos”,aminek nem lehet ellenállni, a másik az igénytelen döglött hal meg sajt szagú szottyos p..csa.
  15. gerolka

    Beteeeeg :D

    Miért van az, hogy nekem ezek az indavideós linkek nem jönnek be? Vagyis bejön csak mindig a kezdőlap és nem maga a vid.
  16. gerolka

    Szokatlan amerikai törvények! XD

    Ezt aláírom,hogy vannak hülye törvényeik,de azért ezek igen csak elrugaszkodnak a valóságtól. De ne is vitatkozzunk ezen hisz ez a humor topic, itt nevetni kell.
  17. gerolka

    Szokatlan amerikai törvények! XD

    El lehet rajtuk nevetgélni, bár én inkább azon nevetek, hogy ki az a pihentagyú, aki ezeket kitalálja. Remélem azért tisztában van vele mindenki, hogy ez egy baromira unatkozó emberke iromány, aminek a valóságalapja 0.
  18. gerolka

    Punci VS SÖR

    Ez tetszett, jót nevettem viszont a puncira szavaztam (antialkoholista vagyok)
  19. gerolka

    extrém fogmosás

    Párszor már belefutottam ebbe az arcba a youtube-on, lehet az én humorérzékemmel vannak gondok, de én rosszul vagyok tőle.
  20. Viccesnek vicces, én is jót nevettem . Nem akarom lelőni a poént, úgyhogy aki meg akar maradni ebben a hitben az ne olvassa tovább! A spanyol fordítások nem állják meg a helyüket. Pl. a Fiera ragadozót jelent, a Pajero az szalmaszállító, a matadort nevezhetjük gyilkosnak bár bikaölő.
  21. gerolka

    Valami nincs rendben a Holddal

    Á nem is kommentálom… de nagyon nagy
  22. Én mp3-mat kerestem google-vel és így találtam rá, persze akkor még Gigacenter volt. Azóta minden nap körbenézek az oldalon.
  23. gerolka

    Valami nincs rendben a Holddal

    Szerintem azt, amit mi tudunk, amit tudattak velünk egyszerű emberekkel azt semmiképp nem lehet tényként kezelni. Biztos, hogy vannak dolgok amiről mi nem tudunk, nem közölnek velünk és nem úgy történtek ahogy tudatták ,különböző okok miatt. Ez az oka annak, hogy születnek különböző elméletek, aminek a valóságalapja mennyi, azt megint csak találgatni lehet, vagy mindenki a saját fantáziájára bízza. Ilyen elmélet pl. az, hogy nem Gagarin volt az első ember az űrben. Mivel a valódi első űrhajós beleőrült ebbe a ?kalandba?, és őt nem lehettet a nyilvánosság előtt mutogatni. Ezért kerestek egy embert, akit kirakhattak a kirakatba. Ennek a valóságalapját vagy egyáltalán az igazságot valószínűleg sosem tudjuk meg. Ebből születtet egy másik elmélet. Zajlott az űrverseny, aminek ekkor már a ?ki tud előbb ember juttatni a holdra?volt a tétje. Az USA tudomást szerzett arról, hogy a szovjetek ?csaltak?, vagyis miszerint nem a nagy szovjet bálvány Gagarin volt az első űrhajós. Ennek a tudatában megrendezték a holdraszállást , amiről tudomást szereztek a szovjetek, hisz árgus szemekkel figyeltek. Viszont fű alatt megegyeztek, hogy mindkét állam befogja a szájat és így a szovjeteknek megmarad a dicsőség, hogy ők voltak az elsők az űrben és persze a bálványuk Gagarin , az amcsiknak meg a holdraszállás. Halkan megjegyezném, hogy ehhez nem kell nagy fantázia elképzelni, hogy akár igaz is lehet. Aztán van még egy elmélet, de ezt le sem írom , mert ennek a valóságalapja szerintem nulla, vagy nagyon kevés.
  24. gerolka

    Valami nincs rendben a Holddal

    Igen elvileg Ők vitték az elsőt. Egyébként nem 3, hanem összesen 5 tükör van amiből az egyik már nem működik.
×
×
  • Create New...