Jump to content
PirateClub.hu

A Mester

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: A Mester

  1. A Mester

    1000 GB egy optikai lemezen

    Szerintem olyan, hogy DVD már azt sem fogják tudni miaz 2015-re, ha így fejlődünk továbbra is... Viszont érdekes, hogy sajtolnak bele abba a kis szerkezetbe annyi adatot...
  2. A Mester

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Helló, bocsi hogy ilyen későn írok választ... Viszont egyetértek, itt a BECSÜLETÜNK, LÉTÜNK a tét, szóval vissza kell állítani az 1000 éves határt!!! Hajrá Magyarok - Hajrá Magyarország ( nem politika, de ez így van ! )
  3. A Mester

    Jöhetnek Az Okos Számítógépek

    Hmm. érdekes, de valóban, ez lesz a jövő
  4. A Mester

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Egy kis képzelő erő + figyelek a körülöttem lévő világra, és a múlt tapasztalataiból - együtt, vontam ezeket a következtetéseket ( de irjátok fel, aztán fogadok bárkivel 100 ft-ba, hogy vmi hasonló lesz )
  5. A Mester

    Milyen mobiltelefonod van?

    A LG a király nem túl modern, de megbízható
  6. A Mester

    Milyen lesz 2030 -ban?

    Jah, ez igaz, de azért vagyunk annyira optimisták, hogy hisszük, lesz holnap
  7. A Mester

    Milyen lesz 2030 -ban?

    2030? hmm ( olvassátok el, érdemes - érdekes ) 2017 körül, a NATO-hoz csatolják majd Dél-Amerika valamennyi területét ( venezuelát biztos - az olaj miatt - Amerika ) ha nem akar csatlakozni, megszállják, mint most Irakot. 2020 körül, Oroszország vhogyan növelni fogja befolyását a világban, talán visszaáll a szovjetunió, de ha nem, akkor is, Oroszország szomszédai nagyon szorosan függnek majd tőle, és akár Ázsiában is létrejöhet vmiféle NATO ( oroszország + kína stb. ) 2020 körül, lesz szintén, hogy az Európa Unió figyelmezteti az USA-t, hogy korlátozza a CO2 kibocsátást, mert a szmog miatt komoly daganatos betegségekben szenvednek az emberek, és Amerika nagy nehezen, de beleeggyezik. 2022 körül, az antianyag sikeres felhasználása erőműben, + sikeres robbantás ( amiven a fél holdat lerobbantják... ) 2025 körül, Az Európai Unió felbomlik ( vagy vmi komoly történik vele ) + az űrkutatásban lesz nagy előre lépés, hiszen az antianyag technológi és az űrtechnológia a remek tudósoknak köszönhetően egybefonódik... 2025 körül, lesz szintén, hogy az USA-ban az emberek komoly betegségben szenvednek a nyugatról érkező szmog miatt (kína), de eddigre az Kína az Egyesült Ázsiai nemzetek szövetségébe tartozik ( oroszok is + katonai szövetség ) ezért kína nem tart az USA + a nato támadásától, és titokban kína és oroszország már kifejlesztett egy nagyobb antianyagbombát... 2030-ra Hollandia létezése csak egy gáton függ majd, London tengeri kikötő város lesz + a többi kikötő város-t is vmi hatalmas gát védi majd - japán majdnem eltűnik, mint sziget, az Antarktisz 1/3-a eltűnik ( globális felmelegedés... ) 2030-ra az USA úgy dönt, hogy megtámadja az Egyesült Ázsiai Nemzeteket, ( a NATO-val ) mert az emberek mégbetegebbek, és már nincs mit enni, hiszen a FÖLD népessége 13 milliárd fő... szóval lehetséges, hogy háború lesz akkor, de ez csak találgatás , de majd sírhatunk, ha mégis bekövetkezik
  8. A Mester

    Ti hogyan védekeztek?

    Sztem az óvszer mert nem szívesen gyógyszerezem magam. jó ha tudjátok azért --->>> a nemi betegségek közt van olyan, ami nem csak sex útján terjed, hanem pl nyál útján ( csókolózás mint az AIDS is terjed így ) szóval csak akkor lehetsz biztos hogy nem beteg a partnered, és nem fertőzött meg téged is, hogyha ( még az 1. csók előtt ) elviszed orvozhoz, és megvizsgáltatod, de ugye, milyen hülyén venné ki magát... de tegyük fel, semmi baj, de eccer csak ( 1,5 együtt töltött év után ) kalandba bonyolódik, aztán beteg lesz, de te ezt nem tudod, ő pedig nem mondja, és máris te is beteg vagy, szóval ha igazi védelmet akarok, akkor minden ,,érintkezés" előtt orvoshoz kéne menni ez viszont megint furcsán jönne ki szóval nem sokat tudsz tenni, hogy megakadályozd, de azért sztem mégis jobb, hogy ha ( bármi történjen is - beteg vagy, vagy nem ) óvszert használtok, és nem gyógyszert, mert az hatással lehet sok mindenre - ( másik gyógyszert is szedsz közben, aztán nem lenne szabad stb... ) Szerény véleményem
  9. Ember Küzdj, és Bízva bízzál!

  10. A Mester

    Szeretsz olvasni?

    hali. olvasni nem kifejezetten szeretek, de muszály, mert másképp nem jutok infóhoz regények nálam felejtős, de fizika, kémia és matek témájú könyv összefoglalókat ( a teljest csak akkor venném elő, ha már nagyon muszály... ) szoktam olvasni...
  11. A Mester

    Fiú vagy, vagy lány?

    khhhmmm, Casanova, talán
  12. Hali. Már bocs hogy ezt mondom, de elhülyülitek ezt az egyébként NAGYON FONTOS kérdést - dolgot. Csak egy kicsit gondoljatok már bele...
  13. A Mester

    Foci vagy Kosár?

    Kosarazni nem szeretek, focizni annál inkább nem tom mér, talán mert a családomból a gének...
  14. A Mester

    AK-47

    Úgy volt eredetileg, hogy nincs következménye
  15. A Mester

    AK-47

    Ehh 6K ? kicsit érdekes, hogy ilyen ,,olcsó" na mind1:) Én meghirdetném az ,,alvilágban" aztán vmi fegyverkereskedőnek eladnám, és mikor mutatnám, hogy milyen, szétlőném a fejét utána meg átvenném az üzletét stb...( a többit a fantáziátokra bízom )
  16. hali, télleg baromi jó, viszont olyan nagyot nem lép vele az emberiség, csak úgy hangozatják, hiszen ha belegondolsz, ez csak fizika, szépen lassan feljődünk. Azért hangzik olyan elképeztőnek, hogy már itt járunk, mert amiket most látunk filmeket, azokban benne van ez a technológia, és úgy állítják be, hogy ez mennyire fantasztikus, tényleg az, de kérem, ne dőljünk be ennek. Ez is csak egy találmány a sok közül , viszont azért hangoztatják hogy milyen nagyszerű, mert tényleg, sok mindenben használhatják, pl lopakodók, vagy a hadseregben, és akkor ez húú a hadsereg... na és? egyszerű fizika, le is van írva, iszonyú pici érzékelők és kivetítő kell hozzá, és már kész is, ennyi nem olyan bonyolult, higgyétek el.
  17. A Mester

    Lekváros vs. kakaós palacsinta

    kakaósra szavaztam, de inkább a nutellásat eszem
  18. HIV - érdekes lehet, ajánlom mindekinek ! Én gumival csinálnám csak, jelen felfogásom szerint csak akkor gumi nélkül, ha már a nő ( és persze előtte én is ) átestünk egy alapos vizsgálaton ( nem tom hogy hívják ezeket a vizsgálatokat... ) ( 16 vok )
  19. A Mester

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Hali. 2 milliárd hmm, egész szép pénz, én a felét befektetném ( vállalkozás vagy bank-kamat) a másik feléből pedig vennék lakásokat kocsit meg egy csináltatnék egy frankó repülőt, ami az igényeimnek pont megfelelő, és azzal repdesnék ( egyébként télleg, szeretnék majd egyszer... )
  20. A Mester

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Azt kívánom, hogy mindent tudó legyek, tehát egyészen egyszerűen MINDENT ( mindent! ) tudjak. Gondoljatok bele, ha mindent tudok, akkor bármit megkaphatok, hiszen tudom, hogyan szerezhetem meg a leggyorsabban, és a legolcsóbban stb... ( pl lottó 5-öst is tudom mikor milyen számok jönnek majd ki, hiszen mindent tudok )
  21. A Mester

    IQ teszt :DD

    5+1 a 11bol érdekes teszt:D tetszett, viszont -> Ha van 3 alma, és elveszel kettõt, mennyi van neked ? - a válasz erre hülyeség ( ha kéritek beírom )
×
×
  • Create New...