Jump to content
PirateClub.hu

splendid

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

splendid's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. splendid

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Szerintetek ezek a táplálékkiegészítők megfelelnek egy kezdőnek? És melyiket ajánlanátok? Mi a különbség a kettő között, ha van egyáltalán? http://sport.vatera.hu/testepites_fitness/vitamin_taplalekkiegeszito/optimise_whey_protein_bcaa_tejsavo_feherje_82_1438491789.html http://sport.vatera.hu/testepites_fitness/vitamin_taplalekkiegeszito/80_tejsavo_izomtomegnovelo_feherje_ajandek_amino_1438560194.html Főleg az ár miatt keresek ilyen oldalakon, tudom hogy vannak minőségi cuccok is, már nézegettem őket, de nem tudom megengedni magamnak azokat sajnos
  2. splendid

    Gyúrjunk wazze!

    Köszönöm a válaszokat. Egyenlőre szilveszterig adok időt magamnak a leszokásra, de onnantól egy szál se!! Még annyi kérdésem lenne, hogy valamilyen vitaminokat tudtok ajánlani otthoni edzés mellé? Nem az ilyen drága táplálékkiegészítős vitaminokra gondolok.... Köszi mindenkinek!
  3. splendid

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Én itthon szeretnék edzeni, és annyi lenne a kérdésem, hogy a dohányzás az nagyon hátráltatja a fejlődést, vagy annyira nem gáz? Gondolom hogy leszokok már, és ha eléggé hátráltatja a fejlődésemet, akkor legalább még egy ok hogy letegyem. Köszi előre a választ.
  4. splendid

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi Torres09 a választ. Én nem azért írtam az egy hetet, mert már most várom hogy nagyobb legyek... Meg amúgy sem szeretnék baromi nagy darab lenni, csak úgy általában izmosabb. Amúgy meg azért írtam, hogy nem hízok semmit, mert már évek óta így táplálkozom, hogy napi 5-6szor, és azóta kb 5-6 kiló ha feljött rám... Mondjuk az lehet hogy gondot okoz, hogy néha cigizek? Nem vagyok függő, de heti 1 dobozzal elszívok kb. Köszi az eddigi válaszokat is.
  5. splendid

    Gyúrjunk wazze!

    Szevasztok! 1 hete kezdtem el edzeni, tehát egy teljesen kezdőről volna szó. A gondom az, hogy egyszerűen nem tudok hízni, bármennyit eszem is, van hogy napi 6szor is. 23 éves vagyok, fiú és kb 60 kg. Sztetek érdemes lenne tömegnövelőt vagy izomtömegnövelőt( ne kövezettek meg, de nem tudom mi a kül a kettő között ) szednem? Célom az hogy kicsikét nagyobb darab és izmosabb legyek. Ha érdemes sztetek akkor mit ajánlotok és kb mennyibe kerül? Sajnos anyagilag sem állok valami jól, úgyhogy ha lehet ne a legdrágábbakat írjátok le. Remélem tudtok segíteni, köszönöm előre is!
  6. splendid

    Tanuld meg az anális szexet!

    Hát nemtudom, lemondani nem szeretnénk róla, mert egyszer legalább ki akarjuk próbálni. Azt gondolom nagyon el kéne lazulnia, de egyáltalán az természetes ha az első néhány olyan aktusnál fáj neki? Úgy értem hogy kb mennyi idő az mire teljesen élvezni tudja minden kisebb fájdalom nélkül? És ha valaki tud tanácsot adni még azt megköszönném (pl: hogyan lazuljon el, tágítási tanács hátha nem jól csináltam idáig, meg ilyenek) Köszike
  7. splendid

    Tanuld meg az anális szexet!

    Sziasztok. A párommal már egy ideje próbáljuk összehozni az anális sexet, de soha nem jön össze. Én is szeretném kipróbálni, meg ő is nagyon akarja, de amikor odaáig jutunk hogy kipróbáljuk akkor a fájdalom miatt mindig elmegy a kedve, persze ez a kedv egy hét múlva visszajön, de akkor sem sikerül. Próbáltunk már síkosítót, de mindig fáj neki, pedig még nem is volt teljesen bent a "cuccom". Ha valaki tud esetleg tanácsot adni, hogy hogy próbáljuk ki azt megköszönném. Légyszi segítsetek mert nagyon kéne Előre is thx!
×
×
  • Create New...