Jump to content

amdkiller

Veterán
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About amdkiller

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. amdkiller

  Microsoft Windows 10

  Nem.
 2. amdkiller

  Microsoft Windows 10

  Sziasztok! Friss win10 enterprise 64 hun Játékok menűjében az egér nem működik, olyan mintha a fele akkora képernyőt érzékelne és nem tudok rákattintatni a menüpontokra... Mi okozza ezt?
 3. amdkiller

  GTA 5

  Hibát dob: broken compressed data
 4. amdkiller

  GTA 5

  Tud valaki valamit lesz-e törés?
 5. Sziasztok segítsetek! Rendszergazda jogosultsággal, sikeresen letöröltem egy user profilját. Ismeretlen fioknak nevezte a rendszer. Ráadásul a Dokumentum mappában lévő adatokat kellene helyreállítani... Van erre valami profi program valakinek? Régebben használtam a GetDataBack-et, de ha minden igaz ahhoz a visszaállítandó disket amin a rendszer partíció van, azt be kellene tennem egy másik gépbe, ezt nem tudom kivitelezni... HELP!!!
 6. amdkiller

  Pióca megszűntetése

  Utána újra húztam a lapót... Linux-szal még nem táplálkozom, tudom mea culpa! Inkább azt mondjátok meg nekem, Avaston kívűl mit rakjak még fel védelemnek?
 7. amdkiller

  Pióca megszűntetése

  Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy egyszercsak nem tudtam belépni a gmailemre. Eddig nem is foglalkoztam a biztonsággal az erős jelszón kívül. Eseménylistáról megtaláltam az illető IP címét és azt is h egy ideje már nézegeti a mailjeimet... Megváltoztattam a jelszavamat és mobilos azonosítást is kértem. Egyszer csak jön az sms a belépési kóddal, hogy az isten bánatos alsófelébe tudta meg az új jelszavamat? Így nem tud belépni ez igaz, de akkor is honnan tudta meg az új jelszót? Portscannerrel ilyeneket meg lehet tudni? Hogy tom pokollá tenni az életét? THX!
 8. amdkiller

  Windows Vista

  Sziasztok! Most probálkozom a vistával! Vista Business N HUN 32 Kaptam hozzá egy termékkulcsot, amit, ha beírok elfogad és egyből próbál interneten aktíválódni, de mivel nincs netem így nem fog menni! Elvileg a termékkulccsal működnie kéne, de nekem kiírja, h próbaverzió! Ezek után megpróbáltam orvosolni a problémát az itt található progikkal(Activate és Vista x86 oneclickactivtor) a két utolsóval, mindkettő azt írta hogy faild patch, ha jól emléxem! Lényeg hogy nem aktíválta! Elindítottam csökkentett módban a winfost így elindítottam azt amelyiket nem kell telepíteni(ACTIVATE nevezetű) és kiírta h minden ok most rebootoljak. Megvolt valami xart csinált most bootoláskor de a vinfostba még mindig próbaverzió van! Na most mit tegyek valakinek valami 5let?
 9. amdkiller

  Programozásban Tudna Valaki Segíteni?

  És a Web Designerek mely programokban profik? dreamweaver? photoshop? flash?
 10. Sziasztok! Pontosabban a tanulásában kéne segítség! A problémám a következő: Régi nevén a GAMF-on végeztem, tanultunk C++, C buildert, meg plc-t is, akkor a szigorlatra egész jól ment de azóta mégcsak nem is gondoltam rá! Szóval mostanra teljesen elfelejtettem mindent meghát akkor sem voltam profi, volt ami ment volt ami nem, például a maskolást nem tudtam megérteni, bár azt mondták nagyon egyszerű nekem nem esett le! Meghát már a láncoknál meg tömböknél már voltak gondjaim rendesen! A lényeg az hogy most informatikusként dolgozom és rengeteg szabadidőm van és szeretném hasznosan eltölteni és valami olyat szeretnék csinálni amiből esetleg valami anyagi hasznom is lehet! Szintén régen készítettem egy honlapot, az egész megtetszett, de ahhoz is kellett volna a PHP, amiről fingom nincs! Szóval én csak az oldalakat készítettem! Túlajdonképpen abban is kérném a segítségeiteket és a tanácsaitokat, hogy mibe fogjak bele, melyik programokkal? -C++ -C builder -PHP -Web tervezés(nemtom mi szakszerű elnevezése, lények hogy csak a honlap külcsínyével munkélkodnék) A célom a fizetéskiegészítés akár másodállással vagy valami távmunkával! Köszönöm mindenkinek a hozzászolását!
×