Jump to content
PirateClub.hu

danyly

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

danyly's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. danyly

    melyik a legjobb sport

    Labdarúgás, kerékpározás és alpesi sí de jó a kézilabda és az amerikai foci és a jégkorong is bár ezen három utolsót csak nézem.
  2. Én 24 vagyok. Szeretek ide járni sok a téma és a cucc.
  3. Érdekes kérdés és érdekes válaszokat lehet rá adni. Mindenképpen keresnék egy nagyon jó nőt és utánna kocsikáznék egyet.
  4. Én csak Mozillát használok. Nagyon megbízható mindig küldi az új frissítést és nincs felugró pop-up ablakok.
  5. danyly

    Kedvenc Csatornád?

    Sajnos csalódva látom hogy az RTL Klub egyáltalán szavazatot kapott ill. a Cool tv. Az még a hányinger csatorna. Viszont örömmel láttam hogy a Sport1 az első és sokan szeretik a Discovery-t is. Én még szeretem a National Geographic-t, az Eurosport-ot, Viasat 3-at is.
  6. danyly

    Coca vs Pepsi

    Nekem egyébként teljesen mindegy mi keveredik a vörösborral, de inkább a Pepsi-re esküszöm mindig azt veszek. Magába meg nem iszok kólát inkább gyömbért v. Fanta citromot.
  7. danyly

    Magyar Labdarúgás

    A magyar labdarúgás igazán sikeres akkor lesz ha fellapozzák a régi taktikákat, mit alkalmazott Mészöly, Illovszky, Puskás, Baróti ( nyugodjon békében ) és a többi nagy és sikeres edző és ezeket vegyítik újszerű modern taktikákkal. És persze rendszeresen résztvenni edző és menedzser képzéseken itthon és külföldön. Ezeket alkalmazni sokszor és rendszeresen elméletben és gyakorlatban egyaránt. Ezeket pedig erős alappal ( !!! ) finanszírozni az államnak, az MLSZ-nek és nagy cégeknek.
  8. Én speciel a Vodafone-nál vagyok, de szerintem tök mindegy melyik szolgáltatóhoz tartozol kiveszik a pénzt a zsebedből így v. úgy különböző módszerekkel.
  9. Én is T-Online-nél vagyok de szerintem megbízható és gyors, csak az a baj hogy drága. De szerintem a UPC mikrohullámmal sem lennék előbbre anyagilag csak 1-2 ezerrel, bár az is sokat számítana.
  10. danyly

    Milyen méretű monitorod van?

    Nekem egy 17" Samsung SyncMaster 713N TFT-LCD monitorom van. Szép, praktikus könnyű és gyors. Magic Tune, Magic Bright és Magic Speed-el is rendelkezik. Minden álmom egy ilyen monitor volt és sikerült megvennem.
  11. Most olvasom mit írtál nem is rossz ötlet.
  12. Már bocsánat de a tököm kivan ezekkel a sz*r műsorokkal. Tudom azt szokták mondani akit nem érdekel nem kötelező nézni, de viszont ez másokat megront, rászokik és ezt nem érdekel senkit a sz*r RTL Klub-nál ill. TV2-nél. Magyarország két legpocsékabb TV adója. Pfújj!!!! Sok feltűnési viszketegséggel megáldott, a kemény kétkezi munkáért odalevő embert nézni csodálatos élmény főleg amit csinálnak és ahogyan beszélnek. Miért nem nézik inkább az emberek a Discoveryt, Spektrumot, Sport1-2 stb. stb. stb.
  13. danyly

    Ki a kedvenc játékosod?

    Bocsi hogy kijavítalak de Radulovics Bojana csak a Magyar Válogatottól vonult vissza.
  14. danyly

    Rally

    Ennyi volt akkor Palik bátyónak? Reméljük Szalay jól fog menni, mert a neheze még hátra van.
  15. danyly

    Ki Milyen Soportot Űz?

    Én terepkerékpározok a Mátrában. Főleg tavasszal és nyáron, de ha van időm ősszel is felkeresem a hegyeket. Egyébként imádom az országúti kerekezést is de azt inkább nézem keveset megyek aszfalton.
×
×
  • Create New...