Jump to content
PirateClub.hu

crab

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: crab

  1. crab

    segítség

    köszi cybercsekker a segítséget, de képzeld megoldódott , minden működik faszán a probléma (hát nem tudom a végén csak röhögtünk rajta, de tanulságos volt), megállapítottuk, hogy az alaplap nem kap áromot, és tudod miért??? - tulságosan ráhúztam az alaplapot a gép falára és vmi hozzáért..., így az alaplap védi magát túlfeszültség ellen - persze erre csak két óra múlva jöttünk rá... minden esetre köszönöm szépen a tanácsokat, így is tanultam vmi újat
  2. crab

    segítség

    Köszi az ötletet, sajna nem jött be a cmos reset. Memória Kingston Hyperx 1600 MHZ van benne. Bios verziót nem tudok mondani, mert el sem indul a gép, azt pedig nem tudom máshol meg tudom-e nézni.
  3. Sziasztok, én segítséget szeretnék kérni, hátha van vki aki jobban vágja dolgokat: össze akartam rakni egy ilyen kofigot, de nem megy: alaplap: Gigabyte 970A-UD proci: AMD FX-4100 3,6GHZ videókártya: gigapyte HD 6570 2G táp: chieftec GPS - 500A Összepakoltam, de miután feszültség alá helyezzük meghajta a venitállátort nagyjából 1 másodpercre, de nem történik semmi. Nekem azt mondták rosszul dugtam össze de azóta már háromszor ránéztem és más is szóval tuti jól van minden a helyén. Két tippet kaptam: 1 - rossz a táp 2 - nem kap elég feszültséget az alaplap ami abból fakadhat, hogy a processzor atx csatlakozója 8 tűs, de a táp csatlakozója csak 4 tűs. Nekem haverom azt mondta ez nem okozhatna gondot, más szerint igen. (kéne egy átalakító?) Tudna vki segíteni, talákoztatok már hasonló problémával? Előre is köszi.
  4. crab

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    semelyiket sem szeretem, de igazából mindkét műfajból van amit hallgatok, de kb egy két szám csak
  5. crab

    Avi-ból Dvd készítése

    Ezeket én is kipróbálom asszem...
  6. crab

    A G után az U pont!

    Ez naon poén mire felfedezed a nőd testéd megöregecc - mindig van vmi új dolog amit eddig nem tudtunk...
  7. crab

    Bajnokok Ligája

    Sztem a Bl-t is spanyol csapat nyeri, mint az UEFA- kupát tehát sztem is Barca győzelem lesz! Bár én már az elején modtam!
  8. crab

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én Sonkogu lennék legszívesebben! és mindig megmenteném a földet!
  9. crab

    Bajnokok Ligája

    sztem barca esélyes a dolog! megérdemelné mindkét csapat, hogy nyerjen ,de kettő nem nyerhet, sajna!
  10. crab

    Spanyol Labdarúgás

    megérdemli, mert most a világon tényleg ő az egyik legjobb! Beckham meg szarabb lett mint volt!
×
×
  • Create New...