Jump to content
PirateClub.hu

gyurecz

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About gyurecz

  • Születésnap 01/07/1977

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    A Pokol

gyurecz's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. gyurecz

    Jó horror filmek!!!

    A Haláli hullák hajnala - De komolyan, attól is függ, hogy hány évesen látsz egy adott filmet. Az első mindig a legdurvább, aztán szépen hozzáedződsz és nem okoz problémát a Fűrész, a Motel vagy éppen a Resident Evil típusú hentelések végignézése. Anno tizenpár évvel ezelőtt én is fél szemmel néztem az Ördögűzőt, az Omen-t, vagy a legtöbb ma klasszikusnak számító darabot, de most már csak mosolygok rajtuk. Hiába, a félelem-küszöböm már messzebb van. Egyébként számomra különleges az utóbbi évekből a Silent Hill, a Sziklák szeme, A végső állomás és egy nagy kedvencem a Penge. Régebbről pedig a Rémálom az Elm utcában és az Alien.
  2. gyurecz

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Egy rövid idézet a teljesség igénye nélkül az SG.hu-ról: "A Legenda vagyok talán legnagyobb hibája az az újkori hollywoodi betegség, hogy többé nem bízik az élő szereplők játékában, és az állatidomárok gázsiját is komputeranimátorok zsebébe juttatja. Tulajdonképpen érthetetlen, hogy a film nyitójelenetében bemutatott Bambi-futam, és majd a CGI-darwinizmus csúcsragadozójaként Szimba hiperrealista stílusban ábrázolt unokaöccsének megjelenése hatására melyik eszét nem vesztett rendező, vagy szépérzékkel bíró stábtag nem ugrott fel ordítva a tesztvetítésen, hogy gagyit kiáltson? A film igazi kísértő rémei nem is az emberiséget leváltó új mutáns faj képviselői, hanem maguk az élőlényeket mozgató számítógépes grafikusok, akik a nyitójelenet után eltűnnek, hogy szűk egy óra múlva visszatérjenek és a film felépített energiáit végleg a földig rombolják. A szabadba fűtő kazán klasszikus esete ez. Nehezen fogható fel, hogy egy látványra építő film 2007-ben hogy engedheti meg magának, hogy ekkora léket üssön saját hitelességén, főleg, ha a múltból és a jelenből számtalan minta áll rendelkezésére (pl. a Kaptár jól sikerült zombikutyái). Will Smith első, sötét házba tett látogatásának felépítése mutatja, hogy a rendező tud és képes feszültséggel teli hangulatot teremteni. Matheson lassan mozgó, zombiszerű vérszívó fertőzöttjeit (a lényeket és szerepüket talán az 1964-es The Last Man on Earth c. feldolgozás modellezi a legjobban) leváltó akrobata CGI-monszták megjelenése azonban végzetesen súlytalanná teszi mindazt amit látunk..." Nem fűzök hozzá semmit...De valami hasonló érzés nekem is bántotta a szemem.
  3. gyurecz

    Egy Kis Unaloműző:p

    Hú ember!Ez már annyira fárasztó,hogy nekem is sok!THX!
  4. gyurecz

    Kedvenc sorozatod??

    Twin Peaks X-akták
  5. gyurecz

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én , ha tehetném a Grincs lennék. :xmastongue: Ö gonosz egy kicsit... Hehe... hasonlít rám.
  6. gyurecz

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Tomb Raider... Nagyon gáz?... Amúgy az első 5 alapjátékon túl vagyok.Most kezdem az Angel Of Darkness-t.
  7. gyurecz

    Mi a kedvenc filmed?

    Minden ami horror! Rémálom az Elm utcában Hellraiser Holtak hajnala (meg a többi...) Alien Blade Ideglelés Kedvencek temetője Péntek 13 és persze ezek folytatásai.
×
×
  • Create New...