Jump to content
PirateClub.hu

quky535

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About quky535

  • Születésnap 12/17/1987

Contact Methods

  • MSN
    quky535@hotmail.com
  • Website URL
    http://world535.atw.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary - = Thats All = - ;)
  • Érdeklődés
    Music FOREVER

quky535's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. quky535

    Depressziós nemzedék?

    Hát ez a baj, hogy minedent megkapnak. Agyukra megy a jómód... Jah és Quky535 Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az ilyen gyerkőcökből 30évesen.
  2. quky535

    Depressziós nemzedék?

    Pont erről van szó, hogy túl jó dolguk van Anyuci meg apuci még pénzeli is őket. Hát ha az én gyerekem majd ilyet csinál tuti két olyat kap, hogy még én is belepirulok.
  3. quky535

    Depressziós nemzedék?

    Pont azért depressziósak, mert mindenük meg van. Régen nem volt ilyen probléma. Egésznap a ház körül kellett ténykedni, hogy az ember életben maradjon. Akkor nem volt idő ilyesmiken problémázni, mert az ember éhenhal, ha nem termeli meg a napi betevőt. A világ ahogy fejlődik úgy változik a társadalom is. A mai gyerekekkel sokkal nehezebb. Anyum óvónő és szokott panaszkodni, hogy már abban a korban is elég durvák a kisemberek. Általános iskolai tanárok is sokat panaszkodnak. És hol a hiba? A szülőkben? A gyerekekben? Itt azzal van a baj, amit a gyerek lát... gondolok itt a sok hülye tvműsorra! Amit az ember fiatalkorában átél az kihatással van az egész életére! Például egy kisfiú pornófilmet néz: nem tudja, hogy mit lát, mert nem képes felfogni még, viszont később emiatt szexuális problémái lehetnek, értem itt a merevedési zavaroktól kezdve a korai magömlésig. Na de ne kanyarodjunk el a fő témától. Szóval az emosok... Én személy szerint nem szeretem a szánalmas önsajnáltatást... Ha valakinek valóban ilyen mély érzelmei vannak, annak nem lesz sem ideje sem kedve megvenni a több tízezer forintos emos gatyót vagy pulcsit. És különbenis az ember ne hagyja el magát! Harcoljon és ez ad neki erőt! Ha csak ülünk és kesergünk abból nem fogunk megélni! Persze, hogy ereket vagdos a gyerek, nincs jobb dolga. Azt hiszi az iskola túl nagy teher a számára, pedig az is érte van, hogy ne legyen belőle sötét ember. De egy gyerek nem lát el idáig! Én is átéltem ezeket a dolgokat: haragudtam a világra, mert azt hittem, hogy engem szivat mindenki. De később rájöttem, hogy csak nekem akartak jót. Az iylen kis emosokra valóban figyelni kell! Nehoygmár felvágja az ereit! Neki lehet jó lenne, de nem gondol azokra akik itt maradnak: család, barátok. Ők mit élhetnek át, hogy szerettük átvágta az ereit! Végszónak annyit, hogy ez az emos dolog is múlandó divat, mint egyeseknél a rokkerség, vagy éppen a tamagocsi (nem tudom, hogy melékszik-e rá valai? Ann mekkora felhajtás volt ez a kis játék. És ma hol van?) Minden elmúlik egyszer és jön helyette más. Én nem vagyok emos és nem is rokon szenvezem velük. Jah és még annyi, hogy akinek így áll a haja az hogy lát ki mögüle? Komoly látási problémákat okozhat Hozászólásommal senkit nem akartam megbántani, ha mégis akkor elnézést érte! Ez saját vélemény. Remélem azért elgondolkodatóra sikerült... Szipi hozzászólása indította el bennem ezt a gondolatmenetet.
  4. quky535

    1sör nem sör...

    nnna...akkor ezt vezessük le matematikailag: Szal 4sör = 1sör, de, mivel 1 sör nem sör és 4 sör 1 sör ezért 16 sör 1 sör, de 1 sör nem sör... Végeteln ciklusba estünk :S
  5. quky535

    Tippeljetek mi volt a....

    Vidám gyerek. LOL Inkább maradjunk a betegnél De ez a poén jó volt
  6. quky535

    Húsvéti Nyuszi

    Ez durva, de tetszik Köszi az élményt...
  7. quky535

    Honnan hallottál az oldalról??

    GIGA FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom a gigacentert!!!!!!
  8. quky535

    Miért Jobb A Sör A Nőknél!

    Bölcs dolgok ezek fiaim...halgassátok a mester tanításait :D
  9. quky535

    Táncoló Izé

    Neeeee neeeeeeee!!! Nem bírom......... :D megszakadok :D :D nagyon nagy :D
  10. quky535

    Nagyon Sötét Sztárok

    Nem csalódtam az amerikaiakban...sok stupid
  11. quky535

    Szörös vs. szörtelen

    Te kis dzsungelharcos Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi.
  12. quky535

    Multis gameek háborúja

    StarWars Forever!!
×
×
  • Create New...