Jump to content
PirateClub.hu

McCormik

Veterán
  • Pontszám

    113
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by McCormik

  1. Teljes mértékben 1et értek a dologgal amit mondasz, de ki beszélt itt profi testépítésről??? Nem akarok én Vörös Zoli vagy Tóth Dani lenni, de még egy Lénárd Lajos se. Én nem arra gondoltam hogy folyamat megyek a McD-ba és le van tudva a kajálás, hanem hogy adott esetben beverek egy pizzát vagy spagettit vagy pörkűtett nokedlival. :D Ha megnézed akkor a testépítők is off szezonba elég sok szart esznek.

  2. Én mindenképp azt javaslom hogy szokjál le. Nem mondom hogy olyan nagy hatással van a fejlődésre, de azért nem tudod olyan intenzitással végezni az edzéseket mint cigi nélkül. Ja és a másik hogy sok ismerősőm szokta azt mondani hogy elnyomja az éhséget, ami pedig elég gáz ha egy kajálást egy-két szál cigivel intézel el.

  3. Érdeklődnék a nagyoktól. Ha minden igaz akkor ismét lesz lehetőségem ismét a sportnak hódolni és arra jutottam főként az anyagiak miatt hogy nem igazán foglalkozok a tiszta kajálással. Próbálom tartani a 2g fehérjét kilónként a többinek meg nem tulajdonítok nagy figyelmet. A lényeg hogy meglegyen a napi 3000-3500 kalória. Várom a véleményeket és az építő kritikákat. Előre is köszi.

  4. Ahhoz hogy megtudjuk mondani, jó lenne ha kiszámolnád a kanál térfogatát és megmérnéd a fehérje szemcseszerkezetét. Akkor talán menni fog a dolog.

     

    Most komolyan, mi lenne ha belemernél a fehérjébe és megmérnéd egy mérlegen??? Vagy ha ez nem megy akkor lehet venni 50ft-ért adagolókanalat amibe 30-32g fehérje fér bele.

  5. ÖCCSSÉÉMM!!! Napi egy doboz az kib*szott sok. Neked nem étvágyad nincs hanem időd. Egy nap több időt töltesz cigizéssel mint más edzéssel. :D Tényleg jó lenne ha totál letennéd a cigit, de már az nagy eredmény ha visszaszorítod napi 1-2 szálra. És édesapád nem beszél hülyeséget, ha letennéd a cigit tényleg jönne az étvágy meg a tömeg. Azért jönne a tömeg mert a cigi helyett az uzsidobozhoz nyúlnál. :) Azt pedig nem tudom hogy Te mit néztél de a Volumass-nak 3600/kg a Whey Gainer pedig 2800/kg. De az tény ha van pénzed akkor vagy Volumass vagy Jumbo és mind1ikből a profit vedd. A Whey Gainert csak akkor javaslom ha nincs elég motyeszed.

     

    http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2678
    http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2673

     

     

  6. Hát Torres09 az tény is való hogy én is megtámogattam olyan 50g zabpehellyel meg egy adag Whey protein-el, hogy tényleg jó legyen de hát ez van ha valakinek nincsen pénze. Tudom én hogy jó a volumass meg a Jumbo, de ha nincs pénzed akkor muszáj engedni a minőségből és kell egy kicsit trükközni. :D ÉS én úgy gondoltam a napi 2 adagot hogy normális az étrend. Na de majd a mi Warez barátunk eldönti hogy mit hogyan és mennyit szed. :)

  7. Warez!

     

    Nem így kell gondolkodni. Gondolj abba bele hogy ezek a hipergenetikával megáldott barátaid, hogy fognak téged irigyelni amikor Te majd elkezdesz röhögni a diéta hallatán. Én is így voltam vele. Lehet hogy nem szedtem fel iszonyat tömeget de ami feljött annak 80% minőségi izom volt nem pedig zsír. ÉS ezt a SENKI hozzáállást gyorsan felejtsd el mert így nem lehet edzeni. Akik ott vannak a terembe azok is valahol elkezdték nem pedig 120 kilósan születtek. Ez a sport vagy életstílus arról szól hogy mennyire vagy türelmes. És hidd el nekem hogyha elkezded látni a fejlődést Te is majd egy IZOMAGY akarsz lenni. Ha egyszer elkap a gépszíj akkor nincs mit tenni. :D Visszatérve a tápkieghez ha nem sajnálod a pénzt akkor valóban Jumbo Profit vegyél, de ha nincs motyesz akkor én még mindig a Cytogen Whey Gainert javaslom.

     

    Nem szeretnék vitatkozni Torres09-el, de mi más legyen egy tömegnövelőbe mint CH??? Az tény hogy a Mass tényleg egy szar, de nem értem mi a probléma a cukorral??? Elvileg napi 2x kell fogyasztani reggel és edzés után. És pont ilyenkor van szükség a cukorra ami megnyomja az inzulin szintet ami pedig segít a tápanyagfelvételben. Javíts ki ha tévedek, de nekem ez a meglátásom.

  8. warezking:

     

    Hát ha most kezded akkor meg van rá az esélyed hogy 1 hónap alatt felszedj max. 2 esetleg ha kiderül hogy isteni genetikád van akkor legyen 3 kiló, de az a 10es elég nehéz dolog. Én is nehezen hízó vagyok és emlékszem hogy az első 1-1,5 hónapban kb híztam 2 kilót és azt hittem hogy ez tök egyszerű, megállás nélkül zabálok ha kell ha nem és ennyi. Aztán jött a nagy koppanás. Amikor már a dögtestem hozzászokott a folyamatos terheléshez a fejlődés is elmaradt. Gondoltam hogy valamit biztos rosszul csinálok, elkezdtem olvasgatni és jött a felismerés ez a dolog nem fog menni egyik napról a másikra. Vért izzadtam mire valamivel kevesebb mint 1,5 év alatt sikerült 10 kilót felszednem. A másik meg az hogy nincs olyan hogy jó a lábad. Én fociztam és atletizáltam elég sokáig, de amikor elkezdtem terembe járni és megláttam a lábaimat a tükörbe röhögnöm kellett. Úgy nézett ki mintha a seggembe szúrtak volna 2 pálcikát. És szerintem ha annyira tápkieget akarsz venni akkor Whey Gainer és Creatin PH-X-et vegyél és valami kis multivitamint.

     

    1,5 - 2 óra edzés??? Na NEEEE!!! Én a helyedbe sürgősen elkezdenék olvasgatni a témában még akkor is ha nem akarsz IZOMAGY lenni. Én a helyedbe 45 perc - 1 óra edzést javaslok és tudom hogy undorító dolog tömni magadba a kaját de ha csak napi 3-4 étkezés lesz akkor fölösleges venni a tápkieget mert csak elszórt pénz.

     

    Itt egy edzésterv:

    http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=1

     

    tamás007:

    Mivel így rákérdeztél ezért elmondom a véleményem. Szerintem ez nem olyan jó fejlődés. Persze azt se mondom hogy rossz, de mivel írtad hogy nem szedsz tápkieget én arra következtetnék hogy a kajálást nem igazítod folyamatosan a súlyodhoz és ezért nem haladsz olyan ütembe ahogy szerintem az elvárható lenne. A másik tippem meg az hogy egyedül edzel és ezért félsz kipróbálni a nagyobb súlyokat. Nyugodtan próbáld ki magad. A legrosszabb ami történhet hogy segítenek a súly kinyomásában, de utána legalább úgy szállsz fel a fekpadról hogy tudod mindent megpróbáltál.

  9. Nem akarok okoskodni pláne hogy már lassan egy éve teremnek a közelében se jártam, de én a helyedbe tartanék 2-3 hét szünetet, hagynám még a terem gondolatát is, ráadásnak a pihenő alatt egy picit hanyagolnám (persze az ésszerűség határain belül) a minőségi kaját is és ha kedvem tartaná akkor nyugodt szívvel bevágnék egy pizzát vagy egy hambit. Ezek után kipihenve és kiéhezve belekezdenék a kretin kúrába, megadnék a testemnek mindent ami kell és szétcsapnék a súlyok között. Szerintem ezek után ismét fejlődéssel reagálna a tested.

  10. Hát kedves juhzo barátom a helyzet a következő. Már itthon rohadok egy éve és itt pusztán nincs lehetőségem normálisan edzeni. Egy év alatt sikerült magam kínkeservesen 70-72 kilóra feltornázni 62ről és most hogy itthon vagyok nem csinálok semmit csak melózok és eszem a ki**szott szendvicseket lefogytam 66ra. Ha isten is úgy akarja akkor szeptembertől ismét suliba járok és végre ismét lesz lehetőségem betenni a lábam egy terembe. Az első hónapot egy kis átmozgatással képzelem el és utána a egy 3 hónapos Weider-féle tömegelésbe kezdek. Remélem mire befejezem sikerül visszajutnom 71-72 kiló környékére. Hát röviden velem ez van. :D

    És ha már itt vagyok akkor megkérdezem hogy van e esetleg tapasztalatod ezekről a termékekről.

     

    http://shop.builder.hu/gyartok_lista.htm4?gyartoid=315

  11. Emlékszem én is így voltam vele hogy ki fognak röhögni, de aztán egyszer rávettem magam hogy elmegyek és olyan szinten csalódtam az ott lévő emberekben. Na persze POZITÍVAN. Ugye mint mindenki én is egyből a fekve nyomással kezdtem és amikor látták hogy egyedül szenvedek egyből jött egy srác hogy segítsen és egyből mondta ha tud valamiben segíteni akkor csak nyugodtan kérdezzek. Szóval tudom hogy nehéz rávenni magad a dologra, de ha látják rajtad hogy komolyan gondolod és nem csak azért mész hogy másnap a suliba azzal villogj hogy te konditerembe jársz, akkor rövid időn belül befogadnak és mindenben segítenek. De ahogy Torres90 is mondta vannak azok a beképzelt köcsögök akiket meg le kell szarni.

  12. Én azóta nem ,,gyúrok" amióta egyszer egy konditeremben emelgettem,

    és hazaérés után kb fél órával 38 fokos lázam volt és a fejem is fájt.

     

    Itt említenék meg egy bizonyos imoláz nevű dolgot, ami annak következtében lép fel hogy az izmaidban mikrószakadások keletkeznek ami gyulladással jár. Ha egyből 25 kilós (itt egy kis túlzást érzek) súlyzókkal kezded a tested edzését akkor jó hogy belázasodj. Anno én is nagyképűen elmentem kick-box edzésre, mert azt hittem hogy menő vagyok, de aztán rádöbbentettek hogy kevés vagyok én oda. Szóval az első edzésről hazaérve én is ledőltem az ágyba és 38 fokos lázam volt, de egy jó pihenés után már semmi bajom nemvolt. Szóval nem kell megijedni egy kis láztól, csak normálisan kell elkezdeni a dolgokat.

  13. Én most ellenben egy olyan kérdéssel állnék elő, ami valószínűleg még nem szerepelt :) Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy kicsiny városunk egyetlen edzőterme -hosszú-hosszú évek után - befog zárni. Komolyan elkezdtem magamban elemezgetni azt, hogy gazdasági szempontból hogyan, mennyiért, hol lehetne itt kivitelezni egy edzőtermet. Az eddigi hely - kisvároshoz képest - viszonylag tűrhetően felszerelt volt, de az eszközök kopófélben voltak, de még így is egy éppen tűrhető forgalmat generált. Még annak dacára is, hogy szerintem még maga a hely be se volt jelentve, a hely neve se volt kiírva, sokan szerintem azt se tudták, h. mi van ott - nulla reklámmal, nulla marketinggel működött. A város közvetlen vonzáskörzete cirka 20 ezer fő, s több kisebb város is van viszonylag közel. Sokat gondolkodtam rajta, s szerintem lenne benne lehetőség. Szórólapozással, plakátozással, kezdeti akciókkal, regionális képújságokkal, ingyenes reklámújságokkal szépen ellehetne szerintem indítani, s elég jól maximalizálható lenne szerintem a

     

    Ellenben lenne hozzátok egy kérdésem. A fent leírtak tükrében (kisvárosi edzőterem, nem kell minden gépből egy csomó, stb.... (esetleg majd idővel úgyis lenne bővítés, ha beindulna pl. fekdapból több stb. - kezdetben csak az alapgépek, alapeszközök érdekelnének))

     

    - Milyen összegből lehetne szerintetek az alapgépeket, eszközöket biztosítani?

    - Milyen márka/márkák azok, amelyek minőség/megfizethetőség szempontjából a legkedvezőbbek?

     

     

    Hát szerintem simán benne van 1 millába a terem fejlesztés. De én az elején hanyagolnám a gépeket, inkább rámennék a minél több súlyra. De inkább itt egy oldal ott biztos hogy tudsz érdeklődni és vannak árajánlatok is komplett termekre is. A márka meg szerintem mind1, aki lemegy az nem azt fogja nézni hogy Atlas vagy Arnold gépek vannak.

     

    http://www.arnoldgold.hu/Ajanlatok

  14. Juhzo: Van valami igazság ebben a visszaolvasás dologban, de ez egy olyan rendes társaság hogy akár 1000x is megválaszoljuk azokat a fránya kérdéseket. :D

     

    Torres09: Viccelsz örülök hogy végre nem én válaszolok, mert már kezdtem magam egy picit nagyképűnek érezni hogy mindenre én válaszolok. :D

     

    Na mindenkinek FEJLŐDÉSBEN és FEHÉRJÉBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET

  15. Hár Bran$i-G, szerintem ez hülyeség. Azt aláírom hogy ha nem oldódik rendesen akkor előfordulhat egy kis hasmenés, de kétlem ha normálisan szeded akkor akármi más problémát okozhat. Pláne azt hogy tönkreteszi a vesédet. Én annó mindig felmelegítettem 3-4 deci vizet és abba tettem a cuccot mert nekem se akart oldódni.

     

    Moy01: én ezért szoktam a mellet külön edzeni, mert nekem is ez volt a problémám. De aztán lehet hogy így is fejlődik, csak én edzés után mindig úgy éreztem hogy nem dolgoztam rendesen, mert nem fájt a mellem. :)

     

    IanStuart: Itt van pár gyakorlat.

     

    http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=33
    http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=34
    http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=157
    http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=166
    http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=50
    http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=102

    Szerintem ha ezekből csinálsz 4x12 akkor szép lassan elkezd nőni a kezed. Persze csak ha elég tápanyagot viszel be.

  16. Hát ha itt körül nézel akkor biztos hogy találsz a kedvedre valót.

     

    http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4

     

    De hogy írjak is valamit: az én bontásom úgy szokott kinézni hogy

     

    Hétfő: Hát-váll

    Kedd:Mell

    Szerda:szünnap

    Csüt:Láb

    Péntek:Bicepsz-tricepsz

    Hasazni meg amikor kedvem van. általában 2x teremben meg 1xotthon.

     

    A gyakorlatok meg teljesen egyén függők. Ami nekem jó arra te lehet azt mondod hogy ló*aszt se érzel. Szóval ha nem haragszol akkor gyakorlatot nem írok.

  17. Elméletileg az E vitamin megelőzi a dolgot, de úgy van ahogy Jannussz mondja ha szakad akkor már nincs mit tenni. Legjobb esetben is csak egy picit halványodni fog, de el nem fog tűnni.

  18. Én szoktam használni és sokat számít. Minden edzés elött bekenem az adott testrészt amit éppen dolgozni akarok (és a derekam mert eléggé oda van). Szerintem a numero uno ezen a téren a nicoflex. Olcsó és iszonyat vérbőséget tud okozni. Egy jó tanács ha éppen lábazol és a combjaidat kened be akkor vigyázz hogy meddig teszed mert eléggé kellemetlen tud lenni. :lol:

×
×
  • Create New...