Jump to content

gr3g.the.outsider

Törzstag
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About gr3g.the.outsider

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. gr3g.the.outsider

  Mi van újabban a gumiszobával?

  Újabb másfél év. Konkrétan a kérdésre a válasz: kinyitották a gumiszoba ajtaját, mindenki szabad, s egyenlő, csak néhány "elvetemült" jár vissza a koszt miatt, de a konyhás néni rég' nyugdíjba ment már, jobb híján az enyészet közben csupán a visszajárók nosztalgiázhatnak az elmúlt szép idők emlékein. Komolyabbra fordítva a szót: Hogy a Facebook nyírva volna ki a fórumozást? Nem hinném. Nem volt kötelező regisztrálni rá, de mégis megtörtént. A Ford T modell megvásárlása sem előírás, ennek ellenére elkezdődött az autók sorozatgyártása, ergo fejlődés ment végbe. Ahogy a magnókazettát is kiváltotta CD, azt pedig a digitális terjesztés. Ezen folyamat közben az azt megelőző régi dolgok eltűnnek, vagy ritkaság lesz belőle. Ez van, így járt a fórumozás is. Ez az egész több összetevős, és egy igen hosszú tanulmányt lehetne írni, miképpen is hatott a Facebook, illetve úgy általában a közösségi oldalak a chat-, a fórumoldalakra. Bár az FB-n is vannak mindenféle csoportok; kutakodva talán ott is lehet találni ehhez hasonló közösséget, de a (többnyire) valós identitásnak köszönhetően az anonimitásba való burkolózás ezzel meg is szűnt/fog szűnni. A fenti felvetések jogosak: a Facebook mindent kivált, integrál, s centralizál. De ez van, nincs mit tenni. Hála az égnek, még nem kötelező regisztrálni. A gumiszobában megmaradt 5 ember még jól elszórakoztatja egymást, a legutolsó pedig magát, mielőtt végleg egy valódiba nem kerül a teljes becsavarodást követően . Előbb-utóbb minden visszajön a divatba, kérdés csupán, hogy ez a "réteg" volt-e olyan meghatározó, hogy újra virágozni kezdjen. Remélem a következő hozzászólás nem 10 év múlva érkezik.
 2. gr3g.the.outsider

  Windows 7-et használsz vagy xp-t?

  Régi gépből kifolyólag XP, és fizetésemelés híján még az is marad.
 3. gr3g.the.outsider

  Formula 1

  Már csak 9 nap! Ámen! Szintén remélem megszakad végre Vettel sikersorozata, vagy a többiek szedik össze kellően magukat. Go Kimi!
 4. gr3g.the.outsider

  Kedvenc sorozatod??

  Breaking Bad. Kevés sorozatot nézek, így elég magas elvárásokkal szentelem rájuk időmet, de a BB az eddigi, érdeklődésemet legkönnyebben fenntartó produktum, amit eddig láttam. Okos sztori, remek karakterek - megjegyzendő, azokat szintén jól alakító színészek - és ellaposodásra minimálisan hajlamos cselekmények. Az egyetlen nagy hátránya, hogy idén véget ér.
 5. gr3g.the.outsider

  Melyik a legjobb sorozat-főcímzene?

  The Walking Dead. Szinte érezhető súlya van a benne lakozó feszültségtől, valamint a borzasztóan nehéz, és nyomasztó atmoszférától. A képi kíséret már csak hab a tortán a megfelelő hangulathoz.
 6. gr3g.the.outsider

  Mi a legrosszabb film, amit valaha láttál? II. felvonás

  Számomra a Katasztrófafilm volt az, amit legszívesebben elfelejtenék. Borzalom, és még finoman is fogalmaztam. Legalább a címe minősíti a produktumot. Még mosolyogni is képtelen voltam. Az IMDB-s 1,8 pont és Rotten Tomatoes féle 2% mindent elárul. Persze, az is lehet, hogy tök vicces az egész film, csak nekem nincs humorérzékem... vagy az ingerküszöböm van túl magasan, ami alatt ez az Istenverése kinyújtózva könnyedén átfért...
 7. gr3g.the.outsider

  Tetszik az új PirateClub?

  Szép és kellemes dizájn, semmi feltűnés. Azonban a régit most még komfortosabbnak éreztem, de lehet pár nap vagy néhány hét után visszavonom a véleményem. A gyorsaságért 5*! Ja és még valami. Ha már ennyire modern köntösbe bújt a fórum, akkor szerintem megérdemelni egy szép új logót a fellécre. Az feltenné az i-re a pontot. Gratulálok!
 8. gr3g.the.outsider

  Torrent vs Fórum

  Mindkettő. Torrentről populáris cucc, fórumról a ritkaságok - már ha van még életben lévő link, ami a torrent esetében 99%, hogy döglött az anyag, vagy nincs.
 9. gr3g.the.outsider

  Fanta vagy 7up?

  Nem vagyok egy nagy üdítős. de inkább 7up. Régen jobb volt a Fanta, ma már nekem túl édes.
 10. gr3g.the.outsider

  Képzelődtél már?

  Többnyire hangok, ritkán szagok, de mindkettő elvétve történik meg. Viszont déjà vu élmények 2 max 3 naponta előfordulnak. Ez utóbbihoz lehet, hogy már orvos szükségeltetik .
 11. gr3g.the.outsider

  Smallville

  De kihalt a topic. Én most értem a végére. Nem teljesen ilyen fináléra számítottam. A "hetiszörnyekkel" is többet kellett babrálni, mint az olyan ellenségekkel, akik 1-1 évadot kísértek át. Így drámailag alul maradt, pedig Darkseid volt beálllítva az eddigi legveszélyesebb ellenfélnek, ehelyett a diszkvalifikálása mentes volt mindennemű kihívástól... lehet a költségvetés ilyenkorra már az aprópénzeket emésztette fel... mindegy. Az érzelmek legalább lángoltak, ahol kellett. (Ez nagyon nyálas lett ). Az egész sorozat... hát nem is tudom... Szomorúan gondolkoltam el rajta, hogy vége. Nem látok több részt. Nincs új kaland. Ahogy az utolsó évad szolegenje szól: "Egy út vége, egy leganda kezdete." Ettől kezdve szint a folytatás ismert. De mégis űr maradt számomra. Az utolsó képsorokat követően, rögtön felidéztem a legelsőket. A felhőtlen ünneplést, a "semmiből" lecsapó meteoresőt, az égből pottyant gyermeket, valamint azt azt az arcot, azt a Clark Kentet, akinek végig követhettük élete többé és kevésbé meghatározó pillanatait. Szülők, barátok és tapasztalatok, amik azzá tették, akivé vált. De nincs tovább... hüpp. Szerettem a sorozatot. A cselekmények olykor laposak voltak, ahogy a karakterek dimanikája is olajozatlanul maradt helyenként. A sok-sok más apróság ellenére meghatározó szériát láthattunk. Ifjúsági zsánere ellenére, sok fontos mondani valóval bírt. Tanított, elgondolkodtatott. Éppen csak annyire, amennyire az alkotók szánták. Nem tudom, mit írhatnék még róla, hiányozni fog... még így a hivatalos finálé után közel egy évvel is. Marad a nosztalgia. Bízom benne, akadnak még olyan fórumozók, akik szintén szívlelik a Smallville-t és nem feledték még el.
 12. gr3g.the.outsider

  Autóba való zenék

  Azt hiszem, ez eléggé kakukktojás az eddigiekhez képest: [Hidden Content]
 13. Zombieland A sztori szinte a semmivel egyenlő, de nem éppenséggel ez a vígjátékok Achilles sarka, így megbocsátható neki. Woody Harrelson nagyon jó volt! Az egész karakter érdekes és vicces volt és nem laposodott el egy percre sem. Jesse Eisenberg által megformált minden-fóbiás, Columbusa is üdítő karaktert hozott a vászonra/képernyőre. Emma Stone ellenben az előző két színésszel semmit sem alakított. A poénok jók voltak, nem észleltem sem túladagolást, sem gusztustalankodást. Remekül lettek megírva és a körítésük is megfelelő volt. A posztapokaliptikus világ ábrázolása tökéletes lett. Egy igazi horror filmben is gond nélkül megállná a helyét. A zombik szintén komoly külcsínt kaptak.. annál kevésbé a viselkedésük, valamint újabb haláluk körülményei. Az utóbbi évek harmatos minőségű vígjáték-termés életképes és egészséges darabját ismerhettem meg a Zombieland-ben. Kikapcsol, szórakoztat és annak ellenére, hogy vígjáték, sejteni (vagy inkább tudni) lehet a végkifejletet, mégis izgalmas másfél órát szenteltem neki. Ó! Majd' el felejtem! B.M. kellemes meglepetés okozott. 8/10
 14. gr3g.the.outsider

  Fogsz venni 3D TV-t?

  Soha nem fogok erre a technológiára beruházni. Totál hidegen hagy. Nah jó, talán ha már nem lesz más lehetőség. De ha tönkre megy egy ilyen tepsi, javítani lehetetlen... vagy marha drága. Jó ez a "hagyományos". Van egy tízenéves tv-m, fapados stereoval, de szeretem és nem válnék meg tőle. A vígjátékon jót nevetek, egy akció is feszült marad... Meg aztán ki kéne verni a falat és a szomszéd udvarára rakni :S .
 15. gr3g.the.outsider

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  ISFJ - "Oltalmazók" [ Gondviselők ] Pár apróságban botladozik, de ettől függetlenül ijjesztően pontos.
×