Jump to content
PirateClub.hu

gaguru

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About gaguru

  • Születésnap 11/22/1985

Profile Information

  • Neme
    Férfi

gaguru's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. gaguru

    Együtt talán menni fog !

    Hát igen ez egy olyan dolog ami nem ingyér van, de nem is baj. Én is próbáltam beszerezni párat az eélején, de rájöttem, hogy nincs semmi értelme, mert 13 oldalt használok azt, meg könnyedén lecsapom, még ha 60 postot is csinálok. A recept egyszerű: napközben feltöltök és közben megosztok, este meg letötltök. Napközben 2-3 óránként a gép pihenhet fél egy órát. Addig pedig én se folyatom ki a szemem a monitor előtt. Nem vagyok nagy híve ezeknek a Multi postereknek, mert van annyi belőlük, hogy nem igaz, de amiket felraknak azok mind a letöltéseik számának a növelésére jók, főleg ha be van tömörítve mellé egy videó vagy zene aminek semmi köze az egészhez. Másrészt ha az ember ilyet használ, ha lebukik akkor törölhetik is. Tehát ha használni akarja valaki akk nem árt ha tudja, hogy nem ingyenes, mondjuk nem drága, de kockázatos.
  2. Amint van időm jövök ide fel, mert jó itt, de az asszony püföl is érte, mert állítólag mióta regeltem vagy három hete azóta hanyagolom, de majd lenyugszik.
  3. gaguru

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én ha mesehős lennék akkor Pegazus szeretnék lenni, hogy szárnyalhassak az égen, vágtassak a földön és úszni............................ azt lehet nem tud, de na.
×
×
  • Create New...