Jump to content
PirateClub.hu

kissistvanka

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kissistvanka's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

5

Közösségi hírnév

  1. Üdv! Ellenőriztem a memória modulokat egyessével. Mindkettő modullal külön-külön jól működött a gép. Jól indult és le is állt, ahogy annak működnie kell. Amikor visszaraktam mind a kettőt az első indításnál leállt a gép magától, de utánna megint elkezte küldözgetni a hibaüzenetet (lásd fent) és kézzel kell leállítani újfent.
  2. Köszönöm a válaszod. Rendben, megnézem a memóriákat, hogy azok okozzák-e a bajt. Eredetileg Win XP Pro ment volna a gépre, de a gép nem csinált semmit. Hiába tettem be a telepítő lemezt. A lemez pedig jó, mert már számtalanszor telepítettem újra egy másik gépen (csak a másik gépem "meghalt"). Mindig azt írta ki, hogy: -missing operatin system, vagy -attempting to install from CD-ROM missing operating system. Azután beraktuk a W7 Ultimate telepítő lemezt, és avval meg simán ment a telepítés. Hogy a W7 buherált auto aktivátoros-e azt per pillanat nem tudom. Annak utánna kell néznem.
  3. Sziasztok! Akinek ilyen gépe van annak kérném a segítségét. A problémám, hogy Windows7 Ultimate-et (32 bit) telepítettem rá. A gép jól indul, stabil. Az egyetlen gond vele, hogy mikor le akarom állítani kijelentkezik az op rendszer, ki is akarna kapcsolni, de mindig ez a hibaüzenet jelentkezik: *** Hardware Malfubction Call your hardware vendor for support NMI:Parity Check / Memory Parity Error *** The system has halted *** Aztán mindig nekem kell kézzel kikapcsolnom a bekapcsoló gomb folyamatos nyomásával. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. Főleg, ha valaki már futott bele ilyen problémába ilyen géppel.
×
×
  • Create New...