Jump to content
PirateClub.hu

vudu

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: vudu

  1. Sajnos a Project.Blue.Book.S02E05.720p.WEBRip.x264.Hunsub.hecyce.part2.rar nem letölthető
  2. Hi!  Kifejezetten jók a feltöltéseid, sokat szerettem volna letölteni de a letöltőellenes/pénzéhes tárhelyek amikre felrakod...

    Ezek közül nem tudnál más tárhelyet (is) választani? :

    data.hu

    datafile.com

    datoid.cz

    fastshare.cz

    filefactory.com

    superload.cz

    uptobox.com

  3. vudu

    Új fórum verzió

    Az egyéni beállítások megjegyzésével van gondom. Az Olvasatlan tartalom / időszak / utolsó látogatásom óta - beállítás minden belépésemkor elveszik ill. 365 napra visszaáll. A másik gond az áttekinthetőséget segítendő megjelenítés lenne a megjelenő listákban, az "topic in ..." témanév elkülönült színezése. Így az érdeklő és nem érdeklő témák gyors scrollozás mellett is ellenőrizhetőek lennének (mint korábban). Ne lépjünk előre hármat és kettőt vissza. Én a surface dark skin használata mellett írtam ezt.
  4. vudu

    Új fórum verzió

    Az első: Time period/Since my last visit megjegyzése. A második: Vki témájában itt: 'és ennek a színezése' . Köszi a gyors reakciót. Amúgy a kinézet és az oldal sebessége kiváló (bár hardware előny miatt nálam ez megszokott). A menük szervezését még tanulom, de meglesz.
  5. vudu

    Új fórum verzió

    Hi ! Az "Olvasatlan tartalom" választható almenüi szinte total english. A régi verzióban zsinórban használtam a "hozzászólások a legutóbbi bejelentkezésem óta" vagy valami hasonlót. Ennek ellenére ebben a verzióban is megtaláltam englisül, de a beállításom nem kerül elmentésre az istennek sem mint korábban. Tudsz ennek érdekében vmit tenni? Mások helyett is kérdezem. Ja és majdnem elfelejtettem: A hozzászólások listázásakor a típus vagymi (sorozatok, filmek, stb.) jó lenne ha külön színnel lenne megjelenítve a gyors áttekintés érdekében.
  6. Ok. Akkor hetente többször. Ha nincs akadálya akkor mindennap.
  7. Ez a téma értelmetlen, mivel regisztrált tagok vonatkozásában precízen és röhögve lekövethető.
  8. Sziasztok és *******+ az elmúlt hetek oldalműködését
  9. "egyetlen évad"... Vajon a Kirajzás (The Expanse) stb. nem ebből kapta az ihletet?
  10. vudu

    Milyen mobiltelefonod van?

    iPhone, SONY Xperia, Asus, Samsung, Xiaomi, ATC, Lenovo, Huawei, ZTE tökmindegy. Egy adott kategóriában mindegyiket be lehet lőni és testreszabni.
  11. vudu

    Microsoft Windows 10

    Hi All! Win10-et használok de másik (Comodo IS) tűzfallal. Mivel nem kívánok párhuzamosan két tűzfalat használni (amire a W10 is figyelmeztet) ezért megpróbáltam a szolgáltatások közül letiltani a W10 tűzfalát. Na ezután a Posta üzeneteiben a netes linkek nem működtek. Ha újra engedélyeztem a két tűzfal párhuzamos futását akkor a linkek ismét működtek. Miért van ez? Bünti a Mikrofostól?
  12. AMD Radeon R9 390 / 8GB (a WIN10 bosszantóan nem a legjobb driverrel frissíti de majd kiforr a dolog)
  13. vudu

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Xperia Z2a D6563 3GB+16GB+64GB Android 5.1.1 Build 23.4.A.1.232 Apex Launcher Pro v3.1.0
  14. vudu

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Xperia Z C6603
  15. Ez nagyon tetszik. Használjuk a gazdaságosságra törekvés és a konkurraencia harc miatt abnormálisan félodalasan túlfejlesztett termékeket a mindennapi életben másra, de legalább forgassuk vissza a tényleges hasznos termékek támogatására a lehető legnagyobb hatásfokkal. más.. Azt nagyon sajnálom, hogy amikor az nVidia a gazdaságilag tönkretett 3Dfx interactive bekebelezésekor ugyan hozzájutott olyan technológiákhoz, amihez képest csak másodhegedűs lehetett volna, az igazi fejlesztéseket veszni hagyták egyrészt mert hülyék voltak hozzá, másrészt az aktuális piac i követelményeknek mindenáron meg akartak felelni.
  16. vudu

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Rövidtávú kívánságom: Ne szarjak vagy hugyozzak be hazáig. Az ellenségeim viszont igen. Hosszabbtávú kívánságom: Mindenki legyen legalább olyan jóindulatú mint én, én pedig ezirányban tovább fejlődjek. Köszönöm a figyelmet.
  17. Én itt csak pelenkás vagyok, de remélem nem szűntök meg, mert... majd meglátom.
  18. vudu

    Az aranyhal, és a 2 h*lye csaj :D

    Már dehogynem. Stefanovics Angélának kicsit több életteret kéne adni, hogy kibontakozzon. Valószínűleg többször huggyoznék be a röhögéstől.
  19. vudu

    Horror filmek

    Hmm. A fene tudja. Ha én a mindennapi életből kikapcsolódni szeretnék, akkor eszembe sem jutna Pl:. a Barátok közt meg a többi igénytelen gusztustalan nézőkényszerprodukció eltűrése. Miért nézném azt, ami a valóságosan is hányadék életemnek a mesterkélt erőltetett hitvány replikája. Számomra a kikapcsolódást a sci-fi, horror vagy a kettő műfaj igényes kompozíciója adja. Miért kikapcsolódás az, ha az ember a mindennap tapasztalt élethelyzeteknek a haszontalan ***rjankók által elénkrakott nyálas életszerűtlen, jobb életkörülmények között elképzelt idióta gyökér történeteivel van butítva?
×
×
  • Create New...