Jump to content
PirateClub.hu

Ri3lity

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Debrecen

Ri3lity's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ri3lity

    Windows 7-et használsz vagy xp-t?

    persze én is ezt írtam, hogy arra telesen elég az xp. De olyan semmiségekre is jó mint az R statisztikai program, nem kell hozzá win7. (egyébként van 3. lehetőség is, linux , azt is használtam már)
  2. Ri3lity

    melyik a kedvenc állatod?

    Erre nem is tudtam szavazni, mivel minden állatot egyformán szeretek, nincs kedvenc. (kivéve az ízeltlábúakat :S ) Persze van amit megint szeretnék tartani: kutya, macska, vadászgörény, egér.
  3. Ri3lity

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Régen adtam, egy kis aprót főleg és annak aki nem hülye sztorikkal jött. De egyszer 500ft-ot! adtam egy nőnek az egyetemnél, és erre azt mondta h: aggyonmámégtöbbet! Semmi köszi, mi az hogy még többet?! Pfff, na ő annyira felhúzott hogy soha többé nem adtam és nem is adok már senkinek. Nem érdemlik meg
  4. Ri3lity

    Windows 7-et használsz vagy xp-t?

    win 7, de tervezem hogy visszaváltok xp-re, azt jobban szerettem. Régi játékok jobban és szebben futnak rajta, azokkal a nagyon új játékokkal meg még nem játszok, előbb végigviszem még vagy ezerszer a régi kedvenceket (felesleges programmal emulálnom az xp-t ha eleve csak azt használom ki) A BOINC is xp-n futott rendesen, win7-en mindig szenved valamit. Ha egy szinten leszek a gépemmel akkor persze majd win7 (de addigra biztos lesz jobb is).
  5. Ri3lity

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Isten és az evolúció összeegyeztethető, csak belemagyarázás kérdése, de szerintem se lehet választ adni a kérdésre, vagyis mi nem tudunk, csak a tapasztalataink és a tudásunk alapján, én meg nem igazán bízom az emberi tudásban. A tényeket csak mi hisszük tényeknek, ha egy szemfényvesztő az ellenkezőjét bizonyítaná be és nem jönnénk rá a trükkjére akkor azt tekintenénk igazinak. Régen a föld lapos volt. Mindig többet tudunk meg, de sose tudunk meg mindent.
×
×
  • Create New...