Jump to content
PirateClub.hu

roberto 2

Veterán
  • Pontszám

    53
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

roberto 2's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

29

Közösségi hírnév

  1. Ez a könyv korunk legnagyobb közegészségügyi veszedelméről szól, részletesen ismerteti az új vírus történetét a kínai felbukkanásától a világméretű, gyors terjedéséig. Dr. Michael Mosley tudományos író, újságíró a legújabb tudományos felfedezések alapján lebilincselő módon mutatja be a járványt okozó koronavírus jellemző tulajdonságait, terjedését, a test megfertőzését és azt, hogy immunrendszerünk hogyan próbálja leküzdeni. Elismert tudományos szakértők bevonásával avat be a kezelés, valamint a biztonságos és hatékony vakcina - amely végül is az egyetlen módja a vírus leküzdésének - kifejlesztéséért folyó küzdelem részleteibe, így könnyebben megérthetjük a kutatásokkal, oltóanyag-fejlesztésekkel kapcsolatos híreket. Ha megismerjük a Covid19-vírussal kapcsolatos tényeket, több információ birtokában jobban meg tudjuk védeni önmagunkat és családunkat, így - megfelelő óvintézkedések mellett - részben visszatérhetünk korábbi életünkhöz, és a világ újra elkezdhet kicsit nyitottabbá válni. https://data.hu/get/12763656/Covid19_-_Dr_Michael_Mosley.epub
  2. Tegnap felpakolták és ma már le is törölték? Pedig nem mai darab..
  3. Nem lehetne olyan linket is adni, ahol nem kell prémium tagság?
  4. Most már rendben lejött. Valami zavar lehetett az erőben
  5. Tényleg sziszifuszi munka, de az eredmény kárpótol a fáradozásért. A Lándor-féle Nagy Háború sorozatból A nyugati harcteret bő 1 órás mentegetéssel és pdf-összefűzéssel csináltam.
  6. Nem is baj.. ki tudja, mi a nyűgje a datának... ellenben Megáról tölteni soha nem okozott gondot
  7. Feltöltőnek üzenem, valamit kezdjen a vírusirtóval, mert a tegnap esti feltöltések még mindig nem érhetők el.
  8. Nem gondoltam volna, ebook formátumok mekkora vitát képesek generálni Jó, nekem aztán olvasmányok mindenféle kiterjesztésben vannak, amiket bármikor át lehet konvertálni, ha nem szeretnék x+1 olvasóprogramot használni-sereg online oldal vagy telepített program rendelkezésre áll ehhez a nem túl bonyolult művelethez. Bárki átalakíthatja a maga ízlésének megfelelő formátummá. Nem sértésből, de nem lenne jobb eme téren némi rugalmasabb hozzáállás?
  9. Kis helyreigazítás: az Elsőszülöttek a trilógia záró darabja, felcserélted Az idő szemével
  10. 1. és 3. résznél fájlok hiányoznak.
  11. roberto 2

    Új fórum verzió

    De ez valami mellékhatása az új arculatnak?
  12. roberto 2

    Új fórum verzió

    Sűrűn kapok Gateway error 502 üzenetet, mikor belépnék az oldalra. Újra dolgozik a technika ördöge?
×
×
  • Create New...