Jump to content
PirateClub.hu

Attila1981

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Attila1981's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Van egy MSI GX630 notebookom és hiába csatlakoztatom hozzá az iPhonomat állandóan ugrál az iPhonon a kép, a töltés elindul-megszakad, és addig csinálja míg le nem húzom a notebookrol.Allandóan próbál kapcsolódni, majd megszakad ezt végtelenségig csinálja míg ki ne mhúzom az USB- kábelt. Orginál USB kábelem van. Probáltam teljesen ujrainstalált Windows7 alatt is, ugyanazt csinálja. De csak az én hordozhatómon csinálja, minden más PC-n hordozhatón ha rácsatlakoztatom akkor elindul a töltés és elérem a képeimet is. Segítsetek légyszi! Köszi
  2. Sziasztok! Nem tudok az oldalon keresést végezni, mert kidobja hogy az oldal túlterhelt és egy hibasort a 610. sorba. Remélem mielőbb sikerül orvosolni a problémát. Köszi
  3. Attila1981

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sikerult feltenni a Kalyway 10.5.2eset, SATA HDDre, csak ez van rajta más nincs -no WIN. Kitoltottem mindent amit az elso indulás során kér, mégsincs hálózatom, sot az USBs HDDt se ismeri fel. Konfigurációm Alaplap neve Asus M2N-E Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce 570 SLI Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Videokártya nVIDIA GeForce 7300 GT (MSI NX7300GT-E) Hangkártya Analog Devices AD1988B High Definition Audio Controller Hálózati kártya NVIDIA nForce Networking Controller (10.0.0.7) CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2 4600+ Jaj és a másik amivel nemtudok mit kezdeni- majd 6percig toltodik mire bejon a LEOPARD, Chameleon Bootloadert 2ot még nem tettem fel. Miért startol ilyen lassan? Tudtok Chamelon 2re linket?
  4. Attila1981

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Tanácsot szeretnék kérni - IATKOS V7 10.5.7 telepítettem a PC-mre duplamagos AMD CPUra nForce 570 alaplapos. De valahogy nemindul el a telepítés után az egész. Szerintem a Customizeben adhatok meg vmit rosszul. Feltelepitodik rendesen,hibamentesen, ujrastart után ezt irja ki- Error parsing plist fileloading darwin/x86 Errors encountered while starting up the computer Bootoláskor ugy volt megadva a Boot sorrend hogy csak CDt keressen a tobbi letiltva. Kivettem hogy ne a CDrol bootoljon, hanem a HDD rol akkor továbbmegy és elojon a Kameleon loader , kiválaszthatom a Macet, látom a Windowsos lemezeimet, rákattintok a Macre bejon az Alma logo szurke alapon es onnan nincs tovább,csak áll. Egy HDDm van, C,d,e,f,g re szetosztva, a Cre telepitettem MAC extended journaledre formázva. Mitol nem megy tovább? Milyet telepítsek ami biztos elmegy AMDn ,Kalyway 10.5.2est?
  5. Sziasztok! Levettem a hangot egy filmbol, virtualdubmoddal vagy nadubbal. Elmentettem .wav ként. Szeretném a hang méretét kicsinyíteni, majd visszarakni a filmhez. Milyen programmal tudom a hang méretét csokkenteni?
  6. Attila1981

    Programozás

    Hello! Nincs meg valakinek egy Java nyelvben megírt nyilvántartó programja (kis program)? Nagyon szépen köszönöm!!
×
×
  • Create New...