Jump to content
PirateClub.hu

antivortex

Felhasználó
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

antivortex's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. antivortex

    Fogamzásgátló tabletták

    Na e-mail-t váltottam egy dokival. Ő ezt írta: " A cypromix hatóanyaga egy testosteron antagonista" vegyület eredetileg a bőr faggyúmirigy termelődését csökkentették " vele. Min minden gyógyszernek ennek is van egyéb " hatása ez az un fogamzásátló hatás. Igy mint minden fogamzásgátló ciklusos szedés mellett meggátolja a teherbeesést. Ez a készítmény is ciklus elejétől szedve/kezdve /hatásos"/!5 nap után ./De ez túlbiztosítás. Javasolt a szedés mellett fokozott labor kontroll és a többi készítményhez képest rövidebb ideig szedni. "
  2. Sziasztok, ezt a témát azért nyitottam, hogy bármi kérdéseteket feltehessük egymásnak, hátha vannak tapasztaltabbak és tudnak segíteni. Én nekem olyan kérdésem lenne, hogy barátnőm ma szedi be a 4. szemet a Cypromix nevű fogamzásgátló tablettából, az első menstruációs napján vette be az elsőt. A nőgyógyász azt mondta hogy már az első szem bevétele után védettséget nyújt. De mi nem merünk még óvszer nélkül szeretkezni. Szerintetek mennyi időt várjunk , vagy várjunk e? Ez az első tablettája amit elkezdett szedni.
  3. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    fehere-farkas => ma végre össze jött a dolog és nagyon jó volt. Már minden rendben megy és könnyen. Neki még fáj de ez gondolom természetes. Köszi a tanácsaidat. Végül nem éltem azzal amit leírtál de így is nagyon jó volt
  4. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Köszönöm válaszodat, majd beszélek vele. De kicsit félénk lányról van szó, nem nagyon tudja mit hogy és merre, szóval ez idő mire ez letisztul
  5. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    "Legyetek spontánok. Ne csettintésre akarjatok szexelni, hanem a spontenaitás istenének áldozva ezzel." - Mi is erre gondoltunk. Csakhát sok lehetőség nincs. Hétköznap nem igen van rá lehetőség mert ő még iskolába jár... Marad a hétvége, de így megint az van, hogy valahol be van tervezve... De igazából kívánjuk egymást. és mégsem megy, ez az ami furcsa. Nem baj nem adjuk fel majd egyszer összejön köszi a válaszokat.
  6. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Sziasztok. A fejlemény az , hogy 4-edjére sem jött össze. Egyszerűen nem megy. "Beletörik a bicskám " ha erőltetem szó szerint. Pedig kellő izgalmi állapotban van a barátnőm.... Tanácstalan vagyok... :S És az a baj kezdek kétségbeesni ettől az egésztől és már közben is érzem hatását. Amikor együtt vagyunk teljesen felizgulok de aktus közben meg néha már erőlkdnöm kell ogy kellően felizguljak én is, pont ezért mert ergyre több a kudarc... Nem tudo mit évő legyek.
  7. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Azóta kétszer próbálkoztunk már de még mindig nem jött össze. harmadszorra pont mikor már sikerült volna behatolnom annyira feszülő fájó érzést érzett h abba kellett hagynom... De nem adjuk fel majd össze jön. Lehet az is baj h korán kelünk és mindig hétköznap próbáltuk este és fáradtak vagyunk talán? Mondjuk részemről nincs semmi gond. Mit tanácsoltok? Erőltessem a dolgot? Ő is akarja, csak fáj neki, de ezen túl kell esnie 1szer nem? Vagy nem tudom mi legyen.... Mondjuk azt is mondta, hogy nincs eléggé izgalmi állapotba. Van h spontán felizgul és akkor kellene őszerinte, mert így nem megy neki... Még mindig nem bír ellazulni
  8. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    feher-farkas: Köszi a válaszodat, de azt hiszem én hasonlóan jártam el ahogy leírtad, nem kapkodtuk el a dolgot. 2 hónapot is vártunk vele, és amikor eljött az idő, ezeken sorban végighaladtam. Félek más baj van, de próbálkozunk míg majd sikerülni fog remélem. Valahogy nem bír ellazulni .
  9. antivortex

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Sziasztok! Azért írok, mert tanácsot szeretnék kérni a következőben: Nemrég a barátnőmmel megtörtént volna az első aktus, de sajnos nem sikerült a behatolás, mert túl szűk. Egyszerűen lehetetenné vált, pedig volt előjáték jócskán... Aztán nem erőltettem a dolgot... Pedig a nedvesedés megvolt neki és ugyanúgy akarta mint én. Csak ez lett volna neki is az első alkalom. Hogyan tudna ellazulni, mit lehet tenni ilyenkor? Lányok tanácsát is várom, illetve férfi társaimét, hogy én mit tehetek az ügy érdekében (Halkan jelzem amit lehet megtettem eddig is )
×
×
  • Create New...