Jump to content
PirateClub.hu

Sukhoi27

Veterán
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sukhoi27 last won the day on July 9 2013

Sukhoi27 had the most liked content!

Community Reputation

128 Tisztelt

About Sukhoi27

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. Köszi a data Prémiumot (van rá igény)
 2. Szia! A 10-ik részt ellenőrizd légyszíves mert valamiért nem tudom letölteni (az internet nem találja).
 3. Sukhoi27

  Étteremajánló

  Szia! Ezt az éttermet nagyon ajánlom mindenkinek ( Kakas Étterem - 1184 Budapest, József utca 55. ) Kicsit talán drágább mint a többi, de nagyon igényes - nagy választék és finomak az ételek.
 4. Üdv! Az első rész 02 részlet nem letölthető. Megnéznéd ha megkérlek köszönöm!
 5. színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 125 perc, 2013 Jack Harper az egyik utolsó robotrepülő szerelő, aki a Földön állomásozik. Egy nagyszabású hadművelet része ő, melynek során az élethez nélkülözhetetlen forrásokat vonnak ki a Földről a több évtizedes háború után, és egy szörnyű fenyegetés árnyékában. Ám Jack küldetésének nemsokára vége. Több ezer méter magasan járőrözik a lélegzetelállító égbolton, de az élete a feje tetejére áll, amikor megment egy gyönyörű idegent egy lezuhant űrhajóból. A nő érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdőjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az ő kezébe kerül. Formátum : Matroska Fájlméret : 3,41 GiB Időtartam : 2 óra Teljes adatsebesség : 3 920 Kbps Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Adatsebesség : 2 500 Kbps Szélesség : 1 280 képpont Magasság : 536 képpont Képarány : 2,40:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 fps Hang #1 Sáv száma : 2 Formátum : DTS Formátum/adatok : Digital Theater Systems Adatsebesség : 768 Kbps Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Nyelv : magyar Hang #2 Sáv száma : 3 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Adatsebesség : 640 Kbps Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Nyelv : angol Felirat : magyar Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] Linkek: TÖRÖLVE----data.hu/get/7749649/Fldss saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 6. Sukhoi27

  A burok (2013) 720p data 2.7GB

  színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 125 perc, 2013 A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t (Saoirse Ronan) elfogja a Hajtók egyike (Diane Kruger), akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat. Formátum : Matroska Fájlméret : 2,59 GiB Időtartam : 2 óra Teljes adatsebesség : 2 948 Kbps Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Adatsebesség : 2 500 Kbps Szélesség : 1 280 képpont Magasság : 534 képpont Képarány : 2,40:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 fps Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Adatsebesség : 448 Kbps Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Nyelv : magyar Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] Linkek: [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 7. színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 109 perc, 2013 Nem a rablók meg a zsaruk izgalmasak, hanem azok, akik köztük állnak valahol - akik már maguk sem tudnák megmondani, a jó vagy rossz oldalt szolgálják-e. Trench és Steadman ilyen emberek. Trench (Denzel Washington) a kerületi ügyész zsaruja, Steadman (Mark Wahlberg) a tengerészetnél nyomozó. Mind a ketten úgy harcolnak a maffia ellen, hogy beépülnek a bűnözők közé - és már olyan mélyre jutottak az ellenséges szervezetben, hogy nem találják a kiutat. A veszély és a kaland az életük. Amikor a maffiától kell rabolniuk, boldogan vetik magukat akcióba - egyikük sem sejti, hogy a bandához vezető kapcsolatuk is zsaru. Úgy verik át a másikat, hogy saját magukat csapják be, miközben igazából egy mexikói maffiavezér (Edward James Olmos) vezeti meg őket. És ők a CIA-től rabolnak. Kijátszották egymást és most együtt kell kikeveredniük a csávából. Formátum : Matroska Fájlméret : 2,40 GiB Időtartam : 1 óra Teljes adatsebesség : 3 144 Kbps Kép Sáv száma : 1 Formátum : AVC Formátum/adatok : Advanced Video Codec Adatsebesség : 2 500 Kbps Szélesség : 1 280 képpont Magasság : 534 képpont Képarány : 2,40:1 Képkockasebességi mód : állandó Képkockasebesség : 23,976 fps Hang Sáv száma : 2 Formátum : AC-3 Formátum/adatok : Audio Coding 3 Adatsebesség : 640 Kbps Csatornák száma : 6 csatorna Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz Nyelv : magyar Felirat : magyar Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] Linkek: Törölve saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 8. A sarki jégtakarók megolvadása után a Föld egyetlen hatalmas tengerré válik. A Szárazföld talán már csak a mesében létezik. Minden túlélő azt keresi, de senki sem tudja, merre lehet. A mesterséges zátonyok lakói és a tenger hajósai egymással és a kalózokkal hadakoznak. A végtelen vizeket járja a magányos Tengerész, akinek lábujjai között úszóhártya, füle mögött pedig kopoltyú nőtt. Egy összecsapás után a hajójára veszi a tízéves kislányt és az anyját. Hamarosan kalózok erednek a nyomukba. A kislány kell nekik, aki különös tetoválást, a Szárazföldhöz vezető út térképét viseli a hátán. Videó információk = Méret: 3,05 GB Hossz: 2:15:03 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 694 pixel Bitráta: 2 867 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 16/9 Audió információk = Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 224 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat: magyar Prémium linkek: [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 9. Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De utolsó akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig - azt hiszik - a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy revánsot vegyen. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén, Palm Beachben bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, ám annál ellenállhatatlanabb, ravaszabb és ambiciózusabb Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást: megkaparintani a szajrét, mindenkit elintézni, és mosolyogva távozni. Videó információk = Méret: 3,70 GB Hossz: 1:58:33 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 530 pixel Bitráta: 2 296 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 2.415 Audió információk = Audiósávok száma: 2 Audiósáv típusa: magyar AC3 (AC3) Csatornák száma: 6 Bitráta: 448 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Audiósáv típusa: angol DTS (DTS) az eredetiben sem jó Csatornák száma: 6 Bitráta: 1 536 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat : magyar Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 10. Az elmúlt öt évben Matt Weston egy eldugott, eseménytelen fokvárosi poszton teljesített szolgálatot. Noha már nagyon szeretne teljes képesítésű ügynök lenni, és évek óta várja a lehetőséget, hogy bizonyítson, egyelőre be kell érnie azzal, hogy őrzi a CIA védett házát. A ház első és egyetlen lakója viszont a legveszélyesebb ember, akivel valaha találkozott. Tobin Frost csaknem egy évtizeden át sikeresen bujkált üldözői elől. A CIA egyik legjobb ügynöke, a volt hírszerzőtiszt katonai információkat adott el mindenkinek, akinek volt elég pénze. Titkokat árusított ki Észak-Koreának, terrorista sejteket segített, felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak. Most visszatért a rezervátumba, egy titokkal. Ahogy Frostot beszállítják kihallgatásra, zsoldosok érkeznek, és ízekre szedik Weston védett házát. Az őrnek és a rabnak éppen hogy sikerül megmenekülnie, és rájönnek, hogy a támadókat terroristák küldték, vagy valaki az ügynökségből, aki bárkit elpusztít, aki az útjába áll. Most Westonon a sor, hogy kiderítse, kiben bízhat meg, mielőtt mindkettejüket kiiktatják a játékból. Videó információk = Méret: 3,03 GB Hossz: 1:54:47 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 534 pixel Bitráta: 2 848 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 2.35 Audió információk = Audiósávok száma: 1 Audiósáv típusa: DTS (DTS) Csatornák száma: 6 Bitráta: 768 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat : magyar + magyar kieg Prémium linkek: [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 11. Oregon állam erdeiben brutálisan megölnek négy állig felfegyverzett embert. A gyilkos tökéletesen dolgozik, nem hagy nyomot, nem látja senki sem. Végül Aaron Hallam (Benicio Del Toro) őrmesterhez jutnak el, akit azonban az FBI képtelen megállítani. Abby Durrell ügynök (Connie Nielsen) a tébolyult katona egykori kiképzőjéhez, L.T. Bonhamhez (Tommy Lee Jones) fordul segítségért. L.T. sejti, hogy Aaron nem hagyja magát élve elkapni. A két férfi, mester és tanítványa hamarosan magára marad az erdőben. Véres hajsza kezdődik, ahol egy idő után már nem tudni, hogy ki az üldöző és ki a vad. Videó információk = Méret: 2,28 GB Hossz: 1:34:30 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 694 pixel Bitráta: 2 857 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 16/9 Audió információk = Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 6 Bitráta: 448 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat = magyar Prémium linkek: [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 12. 1896. A britek gőzerővel fúrják be magukat a fekete kontinens érintetlen testébe. A fénylő sínpárok a civilizáció csápjaiként szövik be a természet szűzföldjét. John Patterson alezredest azért küldik Tsavóba, hogy hidat építsen a vasútnak. A mérnök, akinek a leghőbb vágya az volt, hogy eljusson Afrikába, lelkesen vág az útnak, és nem is sejti, hogy olyan ellenféllel kell majd szembenéznie, amilyen még leglidércesebb álmaiban sem fordul elő. A Szellem és a Sötétség: így hívják a bennszülöttek azt a két emberevő oroszlánt, akik hihetetlen ravaszsággal és kegyetlenséggel tizedelik a hídépítőket. A sokadik áldozat és a sokadik sikertelen vadászat után megérkezik a híres és hírhedt vadász, Remington, hogy felvegye a harcot a már-már túlvilági fenevadakkal. Videó információk = Méret: 2,45 GB Hossz: 1:49:46 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 604 pixel Bitráta: 2 868 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 2.2 Audió információk = Audiósávok száma: 1 Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 192 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat = magyar Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 13. Joan (Kathleen Turner) elvállalja, hogy megírja egy afrikai ország uralkodójának, Omar (Spiros Focás) arab sejknek az életrajzát. A helyszínen kiderül, hogy a sejk ellenszenves zsarnok, aki egy különös gyöngy révén az egész keleti világ feletti uralomra tör. Joant bebörtönzik és bár az időközben felbukkanó Jack (Michael Douglas) segítségével sikerül megszöknie, az ékszer rejtélye nem hagyja nyugodni. Az ellenség ismét ugyanaz: a heves vérmérsékletéről ismert Ralph (Danny DeVito) nyomában járnak, aki pontosan tudja, hol rejtőzik ez a bizonyos kincs. Videó információk = Méret: 2,39 GB Hossz: 1:46:23 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 548 pixel Bitráta: 3000 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 2.35 Audió információk = Audiósávok száma: 1 Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 448 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat = magyar + magyar kieg Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
 14. A harcviselt egykori katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik. Videó információk = Méret: 2,48 GB Hossz: 2:11:53 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 1280 x 534 pixel Bitráta: 2 500 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 2.35 Audió információk = Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: A_AAC/MPEG4/LC (AAC LC) Csatornák száma: 6 Bitráta: 384 Kbps Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Felirat = magyar + magyar kieg Prémium linkek : [Hidden Content] [Hidden Content] Linkek : törölve saját feltöltés jelszó, ha kéri mindig: raptor A linkek más oldalakra is szabadon kirakhatók Ha más HD 720p film is kellene kisebb méretben akkor kérlek írj és felrakom, ha tudom. Letöltés, jelszóval kicsomagolás és a kicsomagolt film kipróbálva. Jó szórakozást a filmhez.
×