Jump to content
PirateClub.hu

atilka62

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

atilka62's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. atilka62

    Hibaüzenetek!

    Sziasztok! Nálam ma ez jött ki! Bár sokszor hibernálva állítom le a gépet,de azért én ilyen sokat nem voltam lefagyasztva. ( Remélem!!!!! Jaj mi a mai dátum? )
  2. Köszi, én is kb. ennyiben gondolkodtam.
  3. atilka62

    Windows 7

    Szia tom18! Ajánlom neked az új Driver Genius-t, nekem minden drivert megtalált WIN 7-re. Egy próbát megér neked is. Itt egy link hozzá a Pirateclub- ról! http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5844609&hl=genius A legutolsó hozzászólásnál töltsd le 9.0-ást. Sok sikert!
  4. Sziasztok! Légyszi, mondjátok meg mennyit adnátok ezért a gépért! Alaplap:ASUS P5B Premium (2 PCIEx16, 8GB ram,6 SATA 2, IEE1394, Readyboost memó a lapon(512MB), Gb LAN (x2), TPM modul a hardver titkosításhoz, távírányító, mikrofon, inteligens overclock és cooling. Ezektől Prémium. Videókártya:Sapphire Radeon HD4670 512MB Processzor:Pentium D 920 Dualcore 2,8GHz Memória:A-DATA 2x2GB 667GHz dual Winchester: Maxtor 160GB SATA 2 DVD író:NEC 3540A DL/R Ház: Midi torony 400W Monitor: Viewsonic VA703B 17" Hang: Labtech 2.1 hangfal Garis a Lap és a Videókártya 1+1 év, plussz a Ram életttartamos. Sajna muszáj eladnom, kb mennyi érhet? Köszi!
  5. atilka62

    Windows 7

    Köszi, de biztos,hogy törölhetem? Mindenféle rejtett rendszerfájlok vannak rajta! Ja a gépembe 4GB memó van 2x2! Az ASAP meghajtó az ASUS-nak némely alaplapján található memória kártya szerüség (egy chip 500 MB-os) és ezt ReadyBoost-nak lehet használni, vagy akár 500 Mb-os lemezként tárolni rajta akármit. Szia!
  6. atilka62

    Windows 7

    Sziasztok! Tegnap tettem fel a Win7 7600MSDn-t és csinált nekem egy 100MB-os Z: meghajtót külön partición. Ez normális, mert az előző Rc nem csinált ilyet? Azóta a winyó össze-vissza zakatol valamit nagyon irogat. Ja, van az alaplapomon (ASUS) egy ASAP meghajtó (512MB) amit Readyboost-nak használ a Win. Próbáltam kikapcsolni,de akkor is írogat a winyó majdnem állandóan. Ha valaki tud segítsen. Köszi
  7. Köszi a segítséget! Ezt a cikket én is olvastam és kártyám tényleg így néz ki kivéve,hogy nicsenek rajta híd csatlakozók ott felül! http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=206 Ati
  8. Köszi a választ! Sajnos nem jól tudod ezen a kártyán nincs felül (és most néztem de sehol) crossfire híd csatlakozó. Az alaplap támogatja (ASUS P5B Premium Vista Edition). Hidat azt persze,hogy vennék ha kellene. Nem lehet csak simán kivűlről összekötni és a Catalystba, pedig engedélyezni. Ati
  9. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Sapphire HD4670-es kártyát hogy kell crossfire-ba kötni (pl. ebből kettőt)? A dobozán szerepel a logó, de crossfire híd vagy kábel nincs hozzá és a kártyán sincs crossfire csatlakozó. Ha valaki tud általános leírást a crossfire-ről azt is szívesen venném. Köszi!
  10. atilka62

    Windows 7

    Köszi a választ! Én is várok ezzel akkor a végleges kiadásra!
  11. atilka62

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy feltettem a win7 7127-et és semmi probléma vele mindent felismert és jól megy. Ha jön ki újabb release akkor muszály lecserélni ezt vagy a win update is elég? Érdemes újra telepíteni mielött kijön a végleges verzió? Köszi!
  12. atilka62

    Windows 7

    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy feltettem a win7 7127-et és semmi probléma vele mindent felismert és jó megy. Ha jön ki újabb release akkor muszály lecserélni ezt vagy a win update is elég? Érdemes újra telepíteni mielött kijön a végleges verzió? Köszi!
  13. atilka62

    Windows Vista - Aktiválás

    Köszi, kipróbáltam! Én is ezzel aktiváltam a telepítés után, ráküldtem újra. Nem történt semmi, eddig is aktivált volt most is, remélem nem lesz gond vele. Kösz!
  14. atilka62

    Windows Vista - Aktiválás

    Sziasztok! Nemrég telpítettem a Vista Ultimate-t és utánna aktiváltam is, de letöltötte a frissítéseket és utánna kiírta, hogy "érvénytelen aktivizációs eljárás". Jött egy ablak,hogy aktiváljam rendesem a Windows-t. Ezek után várható,hogy letiltja a Vistát? Ha tudjátok melyik frissítés okozza ezt légyszi írjátok meg. Remélem nem kell újratelepítenem. Mit lehet tenni ezek után. Kérlek segítsetek.
  15. Szia! Nekem 8400GS van/volt és ugyanez volt a gondom, mikor betöltötte az Nvidia drivert kikapcsolt a monitor. Nálam a kártya volt a hibás egyszerüen nem ment Vista alatt egyik driverrel sem. Kicseréltettem egy másik gyártóéra és próbáltam feltenni a legújabb drivert a friss Vistára de nem ment végig a telepítés. Csak egy régebbi 7813-as ment fel most ezzel jó. Tehát vagy a kártya rossz, vagy próbáld eggyel - kettővel régebbi driverrel.
×
×
  • Create New...