Jump to content
PirateClub.hu

Deirgderc

Veterán
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Deirgderc

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 04/01/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://deirgderc.deviantart.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Érdeklődés
  Rajzolás és írás
 1. Deirgderc

  Jobb kontra bal kéz

  Bal
 2. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Tényleg jó a teszt, egész jók a leírások és most önmagamat fogom megkérdőjelezni, de hol van a határ a leírások igazsága és aközött, amit hallani akarunk? Bizonyos kutatások szerint ugyanis ha egy akármilyen leíró szövegben sok pozitívum van, hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy "Igen, ez én vagyok!", miközben pedig nem is. Szóval akkor most hogy is van ez?
 3. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Na igen, nem 100%-os pontosságú a dolog. Én már áttértem a 94 kérdésesre, ami százalékarányokat is kiad, így kb. tudom, milyen mértékben igaz rám a leírás.
 4. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Még két szavazat, és kerek százalékok lesznek mindegyiknél.
 5. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Hűha! Még mindig 0 ESFP! Persze, bele kell kalkulálni azt a dolgot is, hogy sokan ezt gondolják: "Ááááhhh...ha ilyen-olyan buta teszteket szeretnék kitölteni, ott van a facebook. Minek rabolnám ezzel az időmet." Semmi gond. Megértem, ha van, aki ezt gondolja. Vagy akár ezt is gondolhatják páran: "Ugyan, dehogy fogom ezt kitölteni! Mi az, hogy személyiségtípusok?! Mindenki egyedi. Gyűlölöm az efféle skatulyákat!" Ez is teljesen normális. Az emberi viselkedéshez tartozik a felfedezés vágya, ugyanakkor a félelem is, hogy ez az új dolog mindent felforgat, összezavar. Köszönöm mindenkinek, aki eddig kitöltötte és válaszolt a kérdésekre, és annak is köszönöm, aki később fogja kitölteni.
 6. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Örülök, hogy már ennyien válaszoltatok! Természetesen sűrűn előfordulnak afféle "hibridek" is, akik két személyiség határán táncolnak (pl.: I/ENFP). A 94 kérdéses kérdőív a végén azt is kiírja, hogy melyik betű mennyire jellemző rátok nézve (százalékban kifejezve). Ahogy látom, az ISTJ-k és az INFJ-k vezetnek jelenleg. Előre INFJ-k!
 7. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Jó hallani, hogy van olyan, aki megtalálta a hozzá illő személyt! Gratulálok!
 8. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Ami azt illeti, én sem vagyok általában szóban túl közlékeny, csak a hozzám közel álló maroknyi ember körében. Inkább a rajzaim és írásaim révén fejezem ki magam. Igazán még nem találkoztam olyan személlyel, akit úgy ítélnék meg, hogy fenntartások nélkül megbízhatok benne, így mint INFJ (Nem írtam el. Tudom, hogy te INFP vagy, csak rá szerettem volna világítani egy hasonlóságra a két típus között.), én sem tárulkozom ki a külvilág előtt, viszont a körülöttem élők lelkében könnyen olvasok.
 9. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Még nincs ISFP-nk és ESFP-nk?
 10. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Ahogy nézem, eddig mi, az INFJ-k vezetünk Flóri Bá, én nem állnék le vitázni veled.
 11. Deirgderc

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Igazán nincs mit. Egy INFJ ahol tud, segít...
 12. Üdvözlök mindenkit, aki véletlenül erre tévedt. Arra lennék kíváncsi, hogy miféle emberek fordulnak meg itt, a fórumon. Ebben egy 20 kérdéses (van ennél rövidebb/hosszabb verziója is) teszt lesz segítségemre. Szóval kíváncsi volnék arra, hogy melyik négy betűt kaptátok és arra is, hogy miként éltétek meg a jellemzés elolvasását. Személy szerint engem meglepett, hogy milyen pontosan leírta azt, aki vagyok. Ha valakit érdekel, az én négy betűm: INFJ A tesztet itt találjátok: [Hidden Content]
 13. Deirgderc

  Mennyi kávét iszol egy nap?

  Nem iszom kávét még vizsgaidőszakban sem.
 14. 5, de ha felidegesítenek, lecsúszhat akár 3-asig is...
×