Jump to content
PirateClub.hu

Deirgderc

Veterán
  • Pontszám

    72
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Deirgderc

  • Születésnap 04/01/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://deirgderc.deviantart.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Érdeklődés
    Rajzolás és írás

Deirgderc's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Tényleg jó a teszt, egész jók a leírások és most önmagamat fogom megkérdőjelezni, de hol van a határ a leírások igazsága és aközött, amit hallani akarunk? Bizonyos kutatások szerint ugyanis ha egy akármilyen leíró szövegben sok pozitívum van, hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy "Igen, ez én vagyok!", miközben pedig nem is. Szóval akkor most hogy is van ez?
  2. Na igen, nem 100%-os pontosságú a dolog. Én már áttértem a 94 kérdésesre, ami százalékarányokat is kiad, így kb. tudom, milyen mértékben igaz rám a leírás.
  3. Még két szavazat, és kerek százalékok lesznek mindegyiknél.
  4. Hűha! Még mindig 0 ESFP! Persze, bele kell kalkulálni azt a dolgot is, hogy sokan ezt gondolják: "Ááááhhh...ha ilyen-olyan buta teszteket szeretnék kitölteni, ott van a facebook. Minek rabolnám ezzel az időmet." Semmi gond. Megértem, ha van, aki ezt gondolja. Vagy akár ezt is gondolhatják páran: "Ugyan, dehogy fogom ezt kitölteni! Mi az, hogy személyiségtípusok?! Mindenki egyedi. Gyűlölöm az efféle skatulyákat!" Ez is teljesen normális. Az emberi viselkedéshez tartozik a felfedezés vágya, ugyanakkor a félelem is, hogy ez az új dolog mindent felforgat, összezavar. Köszönöm mindenkinek, aki eddig kitöltötte és válaszolt a kérdésekre, és annak is köszönöm, aki később fogja kitölteni.
  5. Örülök, hogy már ennyien válaszoltatok! Természetesen sűrűn előfordulnak afféle "hibridek" is, akik két személyiség határán táncolnak (pl.: I/ENFP). A 94 kérdéses kérdőív a végén azt is kiírja, hogy melyik betű mennyire jellemző rátok nézve (százalékban kifejezve). Ahogy látom, az ISTJ-k és az INFJ-k vezetnek jelenleg. Előre INFJ-k!
  6. Jó hallani, hogy van olyan, aki megtalálta a hozzá illő személyt! Gratulálok!
  7. Ami azt illeti, én sem vagyok általában szóban túl közlékeny, csak a hozzám közel álló maroknyi ember körében. Inkább a rajzaim és írásaim révén fejezem ki magam. Igazán még nem találkoztam olyan személlyel, akit úgy ítélnék meg, hogy fenntartások nélkül megbízhatok benne, így mint INFJ (Nem írtam el. Tudom, hogy te INFP vagy, csak rá szerettem volna világítani egy hasonlóságra a két típus között.), én sem tárulkozom ki a külvilág előtt, viszont a körülöttem élők lelkében könnyen olvasok.
  8. Ahogy nézem, eddig mi, az INFJ-k vezetünk Flóri Bá, én nem állnék le vitázni veled.
  9. Igazán nincs mit. Egy INFJ ahol tud, segít...
  10. Üdvözlök mindenkit, aki véletlenül erre tévedt. Arra lennék kíváncsi, hogy miféle emberek fordulnak meg itt, a fórumon. Ebben egy 20 kérdéses (van ennél rövidebb/hosszabb verziója is) teszt lesz segítségemre. Szóval kíváncsi volnék arra, hogy melyik négy betűt kaptátok és arra is, hogy miként éltétek meg a jellemzés elolvasását. Személy szerint engem meglepett, hogy milyen pontosan leírta azt, aki vagyok. Ha valakit érdekel, az én négy betűm: INFJ A tesztet itt találjátok: http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_20
  11. Deirgderc

    Mennyi kávét iszol egy nap?

    Nem iszom kávét még vizsgaidőszakban sem.
  12. 5, de ha felidegesítenek, lecsúszhat akár 3-asig is...
×
×
  • Create New...