Jump to content
PirateClub.hu

Nikici

Törzstag
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Nikici

  • Születésnap 10/02/1979

Contact Methods

  • MSN
    boszika@lajt.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Magyarország/Budapest

Nikici's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nikici

    Cikis esetek amik megtörténtek veled!

    Nálam egészen más volt a cikis helyzet: Interneten keresztül megbeszéltem a sráccal hogy pár nap mulva születésnapom lesz és jó lenne egy éjszakát eljátszadozni vele. Megbeszéltük aznapra hogy jön és elleszünk nincsen folytatás! Minden nagyon szuper a srác kitett magáért fél éjszakát akcióztunk aztán alvás, mert hajnalban kelés ki a vonathoz a pályaudvarra, csókolózunk jól elvagyunk már megbeszéltük hogy mégsem csak egy éjszaka lesz hanem együtt maradunk. Megható pillanat számomra hogy ilyet kért, jött az ujjabb csók és megszólaltam: Ne haragudj mi a neved? Jót röhögtünk a Kínos helyzeten de a mai napig együtt vagyunk
  2. Nikici

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Csinálni? Imádom ha a számban van és azt is szeretem ha beleélvez de én kimegyek és kiköpöm!
  3. Azért mert én mindenhol Boszika néven regelek de itt nem sikerült mert már megelőztek
  4. Nikici

    Szerelmes vagy jelen pillanatban?

    Szerelmes vagyok pedig nem akartam csak egy éjszakának indult de azóta itt van velem és együtt élünk és már nem akarom hogy elmenjen soha! :wub: :wub:
  5. Nikici

    Férfi kérdez Nő(ke)t?

    Látom tizen napja nincsen hír remélem sikerült de ha mégsem akkor én is csak azt tudom mondani hogy ne gyereket akarjatok csinálni csak szeressétek egymást és nyugodtan odaadóan mintha először csinálnátok! Az én férjem mindenáron gyerket akart veszekedtünk is érte eleget mert nekem már volt egy és mi az hogy neki nem tudok szülni, na mindegy jól össze is vesztünk én elköltöztem tőle és 6 hétig nem is találkoztunk! Akkor elmentenk nyaralni mert a lányom szeretett volna vele lenni de mivel nem az ő gyereke nem engedtem így én is mentem. Mondanom sem kell a békülés igen édes volt és a kisfiunk áprilisban lesz 7 éves! Nem adjátok fel de ne is akarjátok:) És a híreket szeretném látni! És a kedves feleségednek üzenem hogy ha bármiben tudok segíteni csak szóljatok nyugodtan 2 gyermekem van talán tudok segíteni:))
  6. Nikici

    Édeshármas!

    Miért gondoljátok hogy ha ilyenbe belemegy egy nő akkor nem komoly a kapcsolat? Szerintem nincsen vagy csak nagyon kevés olyan pasi akit ez nem érdekel! Az én párom már a kapcsolatunk elején említette hogy egyszer ki szeretné próbálni de akkor abba maradt ez a téma Azóta már túl vagyunk rajta és nem panaszkodott hogy rossz lett volna neki! Igaz én nem nyúltam hozzá a másik nőhöz és ő sem hozzám csak a párom lett kényesztetve de ez csak szex a szeretkezés azóta is ugyanolyan csodás kettesben mert csak azt lehet szeretkezésnek nevezni! Gondolhattok rólam amit akartok de megkockáztatom most mégjobban szeret talán mint elötte! Mi értelme lett volna megtiltani ha izgatja a fantáziáját akkor ugyis megteszi így nincsenek titkok és hazugságok!
  7. Nikici

    2009-es Csókhoroszkóp

    Annyira aggódsz azért, hogyan fosz levegőt kapni, hogy nem is tudsz igazán belemélyedni egy csókba. Nem tudom én beleadom magam egy csókba és sosem érdekelt hogy belehalok közben Csodálatos halál lenne
  8. Nikici

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Nem az számít ami látszik hanem az a lényeg ami nem látszik!
  9. Nikici

    A leghosszabb menetidő ?

    Nem az a lényeg hogy mennyi ideig tart hanem az hogy mit tartalmaz! Lehet 5-6 óra de ha csak közben tolod a nőt nem biztos hogy jó lesz! Legyen csak 2 óra de legyen benne minden, szíved, lelked! Na akkor olyan mintha fél napig szeretkeztél volna!
  10. Erre nagyon nehéz válaszolni mert ez helyzettől is és az egyéntől is függ! Nincsen két egyforma helyzet! Van hogy zavarba jössz és az a jó ha nem jössz zavarba akkor nincsen értelme az egésznek! Mindenképpen meghatónak kell lennie és ha igy van akkor nem szabad elviccelni mint ahogy kimondani sem szabad csak ha tényleg igy van!
  11. Nikici

    Csókolózási technikák!

    Fiúk! Ez akár jó is lehetne de nem mindig jön be! Nálam például ha a pasi meg símogatja az arcomat és mélyen a szemembe néz és közelít és megáll 90%-nál ahogy mondtad akkor nem fogom én folytatni mert csinálja amit elkezdett! De nagyon fontos hogy a csók előtt közvetlenül mi történik! Ha én kezdeményezek akkor nem hagyom hogy ö fejezze be mert fordítva is így működik ha elkezdek valamit akkor be is fejezem!
  12. Nikici

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Nálunk szinte mindennapos ez a dolog szerencsére
  13. Nikici

    Erogén zóna - horoszkóp

    Mi van akkor ha az én párom szüz de az ikrekre vonatkozó szexuális szokás jellemző rá?
  14. Nikici

    Milyen stílusú zenéket hallgattok?

    Régi magyarok és mulatósok.
×
×
  • Create New...