Jump to content
PirateClub.hu

malaguti91

Veterán
  • Pontszám

    103
  • Csatlakozott

About malaguti91

  • Születésnap 09/19/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

malaguti91's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

2

Közösségi hírnév

  1. malaguti91

    Underground topic (2)

    Sziasztok! Régen én is irogattam ide, keresem Phoenix , PhoenixBeta : vanilia égbolt lemezét de sehol nem találom. tudna valaki segíteni hol keressem?
  2. off/ szeptembertől én is szegeden leszek.másabb mint Orosháza../on nemtudom emlékeztek a történetemre. 2009.júl21ikén kezdődött minden egy szép nyári napon elvoltunk ismertük egymást fél év kb. első pár hónap jól telt, sokat veszekedtünk de történek örök életre nyomot hagyo dolgok.úgymondd első nagy szerelem, és tényleg az.Én vettem el a szüzességét , születésnapomra ez volt az ajándékom.Boldogok voltunk telt múlt az idő picit laposodni kezdett a kapcsolatunk.Ugye a tél betett, meg az érettségi miatti stressz meg voltak itthon is gondok.Rajta töltöttem ki, csúnyán beszéltem vele elhanyagoltam.Utóbbi három hétbe alig találkoztunk.Máj 21ikén csúnya vitát folytattunk le, másnap kidobott.Azzal érvvel,hogy ez megszokás és nem szeret.Nemtudom,hogy vagytok vele de ennél nincs rosszabb. 10 hónap után , a szakitásunk után rá 3-4 napra már másik pasival sétálgat.Az a legszebb az egészbe,hogy tegnap előtt-kedden-este csókkal váltunk el.Meg,hogy jön pénteken hozza a közös cicánkat mer panelbe nem lehet.Oké ez mind szép és jó, de szerintetek ez a dolog mennyire fér össze? Állitolag leakarja zárni és mégis jön hozzám.Azt találtam ki,hogy meglepem egy rózsával, egy behűtött minőségi borral és pár illatgyertyával.Neki még ilyet nem adtam, az az ilyen utolsó " fröccs" . Ha ez sem akkor semmi nem hozza vissza.Ki érti a nőket?! Fehér-farkas őszintén kiváncsi lennék a véleményedre!( Persze a többiekére is , de az övére feltétlen)
  3. malaguti91

    Dexter

    egy szóval : IMÁDOM.
  4. malaguti91

    Mire vágynak a nők?

    legjobb meglepetés ha átvágod tényleg h nem jössz hozzá át mert dolgod akadt.. aztán mégis ott vagy bejutsz a lakásba és jobban örül neked mint akármekkora virágnak. persze egy egy sms, bók vers jól jön ha már picit monoton a kapcsolat. nekem ami öröknyomott hagy szerintem mindkettőnknek : rózsa-gyertyák-minőségi bor.
  5. malaguti91

    Csont is törhet a szex hevében!

    pohár , ilyesmi alap dolgok még a legjobb helyeken is fogyó tárgyak
  6. Zsolti : nőknek helyet-teret időt kell adni, engem is csak úgy elhagytak X eltöltött idő után ( nem 2 nap nem is 2 hónap..) Az se jó ha a seggét is ki... de az se ha nem érdekel.kettő közt van egy aranyközép útamit igen nehéz megtalálni! pici ajándékok örömteli meglepetések ide oda kirándulások nagyban pozitivumokat termelnek , a másik fontos amit még nekem is fel kell dolgozni : Nem szabad EGY-nél leragadni... .... !
  7. malaguti91

    Hálózati problémák

    üdv! problémám a kövekező. Immáron Xp sp3 van a gépemen és szeretném megosztani az internetem wifi routeren keresztül. Az internet antenna kint van a lakás falán abból jön egy " csavaros / soros " kábel egy tp link 551g modembe , itt megkapom a netet ha felcsatlakozok felhasználónév+jelszóval.Azután egy realtekes hálókártyából kimegy a lan kábel egy tp ling tl-w542g wifi routerbe! Ez eddig szép és jó.Csak,hogy hiába van internet az én gépemen nevezzük ezt Szervernek, a többi gép aki a wifi routerre kapcsolodik hiába kapcsolódik netet nem kap.Régebben müködött, ez a megosztás de sajnos nem emlékszem milyen módon történt , milyen beállításokkal/paraméterekkel! Az biztos,hogy mind a net adó,mind ahova felcsatlakozok és a realtekes hálókártya dinamikus ipre van állítva az az magának osztja szét az internetet.Amennyiben anno megosztottam a realtekes hálókártyát (használhatják a hálózatomban lévő számítógépek az internetem) Akkor egyből is lett a két lenovo laptoppomon internet.Sajnos nem jutottam semmire , több órája szórakozom vele de tanácstalan vagyok Segítségeteket szeretném kérni Előre is köszönöm Norbi
  8. malaguti91

    Microsoft Windows 7

    üdv! Adott ez a rendszer : hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935 gépem( internet only) amd 1700+ proc,9600SE ,1560mega ram,abit nf7s alaplap olyan gondom lenne hogy egyszer fogja magát bármire kattintok ( windows intéző/ háttérkép váltás) kiir egy olyat hogy explorer hibát észlelt és attól megy a gép meg a rendszer is fut csak egyes " funkciókat " nem birok használni.Ez miért van? Hogyan lehetne kiküszöbölni? A másik kérdésem.A gépem internet antenna által ( mikro) kap internetszolgáltatást.Az antánnából megy egy Csavaros ( nem lan!) kábel a gépembe majd onnan egy realtek 10/100mgbs hálókártyából megy a lan kábel a routerembe , s onnan megy a házba az internet.Nos annyi gondom van vele,hogy hogy tudnám beállitani ezt a kapcsolatot ,úgy hogy elinduljon a számítógép és automatikusan kapcsolodjon mind a net ado mind a routerrel ( A netadó- > Grnet4 + felhasználójelszóval védett hálózathoz kapcsolódjon). Az xp-vel csak annyit kellett tennem,hogy a routerbe ami megy lankábel ( Realtekes hálókártya) Megosztva legyen és így osztja szét az internetet.Hogyan Tudnám ezt összehozni a win7essel? Illetve a Xp és win7 nem e összeveszne ez miatt? Köszönöm válaszaitok! Remélem valaki tud segiteni Norbi
  9. malaguti91

    Underground topic (2)

    ODUPLA KÖNNYŰ PÉNZ rendelhető: odupla@hotmail.com illbeats@freemail.hu kapható: Hanyag elegancia (BP. 13. Népfürdő utca 15) Megapasi XXL (BP. 7. István utca 24) Fhészek : oDupla - Polip feat. Know http://www.youtube.com/watch?v=j02RvoaTbUo&feature=sub
  10. malaguti91

    Underground topic (2)

    raj lett a pko. köszi
  11. malaguti91

    Hazugság az első alkalomról :S

    kedves topik nyitó! szerintem egyáltalán nem gond ,hogy virgin vagy.mindenki átesik ezen, senki sem születhet lepedő akrobatának.mondd el neki őszintén, ő se fog annyira félni a dologtól,hogy " beég ". szerintem ha odafigyeltek a dolgokra gond nem lehet.
  12. malaguti91

    Kedvenc Vers, Idézet

    kapcsolatot kinálok igy kapcsolatot keresek a feltételem: legyenek a menetek rendszeresek nempara ha pénztelen és nemizgat hogy keres-e de aki ezt hirdeti annak nem áll jól a szeme se. fontos a termete na meg a bőre harmata akkora a birtokom nemlényeg van-e gyarmata adjatok hatalmat a kezembe kiscsajszik de olyan ki csak akkor nem mászik rám mikor alszik!
×
×
  • Create New...