Jump to content
PirateClub.hu

megtértlélek

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: megtértlélek

  1. megtértlélek

    Ötletek A Fórumhoz

    meggyőztél piero. bár még annyit azér kipróbálnék, tehát azt kipróbálni amit mondtál. mert sztem a bot, ha maga az oldal nem elérhető (pl a rapidshare xy. számú szervere) akkor tényleg hibásnak véli e. véleményem szerint a működési elve nem ezen alapul. Mer ha egy szerver leáll akkor nem azt fogja kiírni hogy "file not found etc." de a válaszod végülis reálisnak tűnik. de az is hogy a botnak lehetne annyi "esze" hogy a szerverleállást is kiszúrja.
  2. megtértlélek

    Ötletek A Fórumhoz

    Öreg... nem ma kezdtem... tegnap félretéve: fogalmam sincs hogy nézi meg... de tudja... code tagaek meg directlinkek közt is csekkelni a linekeket. Van egy olyan beállítása, hogy a hibás linkeket be is színezi... csak sajnos a direct lineknél ez nem működik és azokat tönkreteszi. Itt van két kép egy helyes és egy teljesen hibás upról. (ahol code tagek közt vannak a linkek) Ez a hibás... gyengébbek kedvéért Ez a nem hibás...
  3. megtértlélek

    Ötletek A Fórumhoz

    hello! Feltűnt, hogy az oldal ugye "rendez" deadlink gyűjtő versenyt... Biztos vagyok benne, hogy rengeteg téma van amiben már elhalt a link. Jómagam is birtoklok egy kis fórumot és nemrég telepítettem fel rá egy modot. Egy bot ami bizonyos időközönként lecsekkolja a linkeket a témákban. Állítható benne, hogy ha bizonyos %-nál nagyobb a hallottlinkek száma akkor áttegye egy másik fórumba (amit természetesen nem pásztáz). A bot még a témanyitónak is küld egy pm-et amiben figyelmezteti a dead linkekre. Én elég pofás kis dolognak tartom. de tény, hogy data.hu-t meg addatot nem kezel bár biztosan átlehetne valahogy szerkeszteni a kódját, gondolom van pár fejes aki kitudná itt egészíteni még két fájl hosterrel. Én csak rapid meg megauploadra állítottam be a többi amit kezel a magyar fórumokon elenyésző számban fordul elő. Hát most akkor jöhetnek a vélemények az "ötletemről" üdv!
  4. megtértlélek

    Ötletek A Fórumhoz

    de legalább kikeresné...
×
×
  • Create New...