Jump to content
PirateClub.hu

vadica

Törzstag
  • Pontszám

    91
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About vadica

  • Születésnap 01/01/1954

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Dunaújváros
  • Érdeklődés
    Gasztronómia,filmek,zenék,és kertészkedés.Hétvégenként és szünetben unokázás.:)

vadica's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

15

Közösségi hírnév

  1. vadica

    Viccek

    Játékosokat keresünk az újraszerveződő Magyar Labdarúgó válogatottba 1 Kapus: - Kinyúlott, régi szürke NDK-s mackóalsó. - Képesség bravúrokra, de nem fontos. - Szögletek, beívelések gólvonalról való végignézése, néha kijövetel de csak kizárólag a csatár enyhe megzavarása miatt. - Mindig a következő meccsre koncentrálás. 4 védő: - Csiga kezdősebbessége. (100 méter / 20mp) - Labdaelpattanás 2-3 méter. - Megfordulás, mint a csuklósbusz. - Kb. 25.000 féle csúnya szó ismerete, használata. - Pitbull tekintet, darabos mozgás. - Fejelés csak 2 kannás bor után a kocsmában. 4 középpályás: - Passzolj úgy a labdával, hogy kb. 10 méteres körbe betalálj. - Több fölé, mellé, mint ahányszor a kaput eltalálod. - Magas labdák nem ismerete. - Kevés futás, de ha kocogni tudsz, az is jó. - Erős csipőre tett kar. - 15 köpés / perc. 2 csatár: - 50-es IQ. - Sörhas. - Több piros, mint gól. - Lesszabály nem ismerete. - Klubszinten kispad erős koptatása, de nem szükséges hogy legyen klubod.
  2. vadica

    Loptatok Már Valamit?

    Lánykoromban almát pedig nekünk is volt.
  3. vadica

    Milyen mobiltelefonod van?

    Csak azt tudom hogy Nokia,ennél többet nem.Bevallom nem igazán értek hozzá noha 17 éve van mobilom de mire rájönnék a titkára,másikat kapok. Még egy nyamvadt smst se tudok küldeni. Őszinte legyek nem is foglalkozom vele ezért nem tanulom meg a kezelésüket. Hívást fogadni és hívni tudok csak hiába olyan okoska.
  4. Én meg ma főztem egy 6 literes lábos töltött káposztát. Holnap csak levest főzök mást nem. Tuti hogy két-három napig káposztán élünk ami két napig még elmegy de hogy utána mi lesz vele azt nem tudom. Még azt se tudom mi a frászért kellett ennyit főzni belőle. Szerintem a fagyasztóba fog kikötni.
  5. vadica

    Humoros képek

    Én is kaptam már ilyet 2-3 alkalommal. Egyszerűen kihagytam a hébert csak a másikat írtam be és úgyis működött. Fociszerelem
  6. vadica

    Viccek

    A nagyanyó megosztja az unokával a tapasztalatait: Jó emésztéshez sört iszom, Étvágytalanság esetén fehérbort iszom, ha alacsony a vérnyomásom vörösbort iszom, Magas vérnyomás esetén konyakozok, és ha meg vagyok hülve, pálinkázok. És mikor iszol vizet? No, olyan betegségem még sosem volt! -Halló vízművek ? -Igen tessék ! -A vízcsapomból víz folyik ! -Hát mi folyjon belőle, ! -A számla szerint Pilzeni sör, ! Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente. Egyik nap azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja: - Képzeld apa, ma a mami vitt az iskolába és útközben nem találkoztunk egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!
  7. vadica

    Viccek

    A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tescót. A rendőrségen felveszik a jegyzőkönyvet: - Neve? - kérdezi a rendőr. - Lákátos Gázsi - feleli a cigány. - Kora? - Ott nem én voltam! Interjú a cigányzenekarral: - Szoktak C-ben játszani? - Persze, szoktunk. - És szoktak G-ben játszani? - Szoktunk. - És D-ben? - Dében nem! Dében mi még alszunk! A 78 éves Béla bácsi bemegy a kocsmába, és kéri a pultoskisasszonyt: - Ágika, adjon nekem egy doboz cigit. - Béla bácsi, olyat tudok csak adni, amire az van ráírva, hogy "A dohányzás halált okozhat". - Jaj, nemár, biztos nincs valami másik? - Most látom, van még egy ilyen, hogy "A dohányzás impotenciát okozhat". Bélabácsi gondolkodik egy darabig, majd megszólal: - Na jó, Ágika, tudja mit, adja inkább azt a halálosat...
  8. vadica

    Viccek

    Asztali áldás Egy család vendégül lát egy házaspárt. Vacsora elott, az asztalnál ülve a házigazdaanyuka odafordul hatéves kislányához, és azt mondja: - Szeretnéd most te mondani az asztali áldást? - Nem tudom, mit kell mondani - feleli a kislány. - Csak mondd azt, amit én szoktam. A kislány lehajtja a fejét és ezt mondja: - Istenem! Mi a fenének hívtam ennyi embert vacsorára? Tünetek A gyerekek arról tanulnak a vasárnapi iskolában, hogyan teremtett Isten mindent,beleértve az embert is. Jancsit nagyon érdekli a történet, foként az a rész, amelyikarról szól, hogy Évát Ádám bordájából teremtette az Úr. Pár nappal késobb, egy délelőttön anyukája látja, hogy Jancsi még mindig az ágyban fekszik, látszólag betegen. - Mi a baj, Jancsi? - Hát... Fáj az oldalam... Azt hiszem, feleségem lesz. Ima Négy szerzetes ül egy szobában, egy bencés, egy domonkos, egy ferences és egy jezsuita, mindegyik kezében a breviáriuma, mondják az esti zsolozsmát. Egyszercsak kialszik a lámpa. Mi történik? A bencés folytatja tovább, o fejbol is tudja az imát. A domonkos prédikálni kezd a sötétségrol és a világosságról. A ferences köszönti sötétség testvérünket, majd fohászkodni kezd Istenhez, hogy legyen ismét világos, és egyszer csak világosság lesz. A jezsuita közben ugyanis kicserélte a biztosítékot.
  9. vadica

    Viccek

    Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon a Maynooth egyetemen.(Kildare grófság, Irország). Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk rajta. Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hőt), vagy endotherm-e (fölveszi a hőt)? A legtöbben a Boyle-törvényt vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik. Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le: Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell. Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut. Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut. A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik. Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogatának a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekednie, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon. Ekkor két lehetőség van: 1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban. 2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy. Melyik a helyes megoldás? Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint "hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled", valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogva meggyőződésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott. Ebből következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze. Sőt, ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor: 'Óh, Istenem!' U.i.: Csak ez a diák kapott kitűnőt...
  10. Aki ma fiatal pályakezdő és talál munkát netán,az gyorsan menjen el a templomba egy imát elrebegni.Az idősebbik lányunokám aki 22 éves,talpraesett lány, még véletlenül sem talál munkát magának.Na persze termékbemutatós cégeknél lenne napi 14 órában amiből 6 órásra bejelentik és kap ötvenezret.A többi jutalék lenne kb,húszezer. Egy éve elhunyt a lányom és ez az unokám hozzánk költözött.Azóta eltartjuk a nyamvadt nyugdíjunkból. Sajnálom szegényt mert ezer helyre beadta az önéletrajzát és még válaszra sem méltatják. Szinte az egész család a Dunújvárosban lévő álláshírdetéseket böngészi de semmi. Sajnos ez van.Ezért tanult.
  11. vadica

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Tudom idióta kívánság de azt kívánom hogy a lánykám feltámadjon egészségesen.
  12. Rosszul kezdődött a mai napom.Felkelés után irány a wc persze cigivel a kezemben.Szokásom hogy a hamut a wcbe pöccintem úgy hogy megemelem a hátsómat.Na most ez nem jött össze mert a cigit nekinyomtam a hátsófertályomnak ami iszonyatosan égett utána. Nekiálltam felmosni és ahogy a nyeles felmosót csavartam bele a vödörbe,eltört a pamacs fölött,én meg zutty,ráestem a vödörre. Nyakig hypós vizes lettem.Irány a zuhany és átöltözés.Elindultam a boltba vásárolni és visszafelé mivel a hótól nem látszott a jég,dobtam egy hátast.A kosárból útnak indultak a joghurtok,tej kiszakadt,tejföl elrepedt,egyedül az üdítő maradt épen de az jó messzire gurult.Én meg próbáltam felkászálódni mert fájt az egész hátam és gondolkodtam menjek vissza a boltba vagy ma nem eszek joghurtot. Most azon agyalok merjek e nekiállni palacsintát sütni mivel tök új palacsinta sütőm van mert a régit kidobtam.Mivel még nincs 9 óra sem,mi fog történni velem a nap folyamán.Előre félek!Mit félek?! Rettegek!
×
×
  • Create New...