Jump to content
PirateClub.hu

astra605

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

astra605's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. astra605

    A Wankel-motor

    Isten adja, hogy jó legyen! Nem utálom vagy ilyesmi csak objektív vagyok. Érdekes megoldás meg ki is próbálnám. Bár a TC hírszerkesztője nem jó példát hozott a pont a Porschéval. Lehet, hogy erősebb lesz egy két Porschénál. De ez pont két olyan autó, amit azért vesznek, mert olyanok, amilyenek. Nem hiszem, hogy valaki a boxer, farmotorról hirtelen wankelre vált és fordítva.
  2. astra605

    A Wankel-motor

    Miért kiforratlan? Az RX-7-esek nem teljesítettek valami jól. Osztálytársaméknak volt. Főleg a garázsban nézegették. Az RX-8 meg szerintem 5 év múlva lesz annyi idős, hogy bizonyítson. Egyébként most az Audi üzletelt valamit az NSU-val és az elektromos A1-ben van egy kis Wankel, szigorúan áramtermelésre. A kisebb köbcenti akkor lenne lényeges, ha 4 ütemű Otto lenne, de ugye nem az, továbbá a fogyasztás nem csökken a kisebb köbcentivel. A Scania móka volt(egyébként szép az a robaj). Elnézést érte!
  3. astra605

    A Wankel-motor

    A piramis alak pszeudokör. A középpontból mérva mindenhol egyenlő az átmérője. Nem egy kiforrott konstrukció, nem is lesz az valószínűleg. A Rolls-Royce(ha jól emlékszem meg a főiskolás jegyzet nem hazudik) gyártott Dieselt is belőle. Ott két dugattyú van egy más felett. A felső kisebb és az sűrít. A legszebb hangja mégis a Scania \8/ nak van!
  4. astra605

    Top Gear topik

    Sziasztok! Tényleg jó műsor. Én a magyar koppintást is szerettem. Annak a gyengébb költségvetés volt a bája és a régebbi, nem tip-top autók. Meg ot inkább csak Karotta vezetett jól. Meg nálunk a más mentalitás miatt kevesebb tesztautót kaptak. Clarksonius a legjobb!
  5. astra605

    Mért indul újra a gép?

    Sziasztok! Velem is történt ilyen. Egy hónapot dobtam rá a problémára. Azt hittem, alaplap. Már árlistákat nézegettem. Megcseréltem a két memóriát, miután alaposan kitakarítottam a foglalatot. Ez egy éve volt. Megy. Érdemes azt is megnézni, ha valakinek ilyen van. Lehet butaság, de a kék halálról azt hallottam, hogy olyankor a gép sem tudja, mi baja, azért írja ki.
  6. astra605

    mennyit ér a gépem?

    Valószínűleg ezt te is tudod, de ne add el olyannak, aki nem nagyon ért hozzá és ismered, mert egy lefagyással is a nyakadra fog járni. Az árra a többiek szerintem jót írtak.
  7. astra605

    Mercedes kedvelők topikja!

    14 éve négy lámpa van elől.
  8. astra605

    Autóvásárlási tanácsok!

    Ez magánvélemény, nem vagyok autószerelő: Használt autónál a kilométeróra a legutolsó, amit meg kell nézni. Lehet ezen sokat agyalni, de az összes zsákbamacska. Jó, azért észre lehet venni a különbségeket, de mindegyik az. Olyan is van, hogy hozzátekernek, hogy kiírható legyen egy cégből.
  9. astra605

    Autóvásárlási tanácsok!

    Hát, esetleg a kompressziója csökkent, ami viszont jót nem jelent, ugye.
×
×
  • Create New...