Jump to content
PirateClub.hu

mindentvissza

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About mindentvissza

  • Születésnap Október 15

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kisalföld

mindentvissza's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

5

Közösségi hírnév

  1. Sima dohány, méghozzá a Golden Gate. Lényegesen olcsóbban jön ki, mint pl a Primus Cherry-Vanilia, ugyanis valóban több cigarettát lehet belőle csinálni.
  2. ENFJ - amúgy nyert egyetemi demonstrátor vagyok.
  3. mindentvissza

    Hálózati problémák

    Nos, mivel elküzdögettem vele pár strófát, kiderült az Xp 3as szervizpakkja kellene hozzá, mert csoda, hogy eddig működött a kettesen. Mivel olyan gané az asztali számítógép, hogy nem bírná el a teljes 3ast, informatikus ismerő integráltan telepítette fel rá csak a vezetéknélkülihez szükséges részeket. Azért írtam le, hátha valaki hasonló cipőben jár, hadd olvassa, bár a válaszözönből arra következtetek, nem túl olvasott ezen kiemelt téma... Külön válaszként írom, elvégre több hét telt el, és itt a megoldás is. Kérem a mélyen tisztelt szerkesztő elvtársat, ha a kérdéssel egy válaszban mutatna jobban, legyen szíves csatolja.
  4. mindentvissza

    Hálózati problémák

    Szerbusztok! Olyan hülye gondot fogok nektek leírni, hogy égnek áll a hajatok! Költöztünk. Adva van egy asztali gép, ez kábelspórolás miatt egy DLink usb-s adapterrel csatlakozott T-Home-os modemünkre. Simán hasítottak rajta a bájtok. Itt az új házban, a vezetékkel csatlakozó gép tökéletesen megy, vezetéknélkülivel a laptopom is, csak az ominózus asztali gép nem. Javításra kattintva azt írja ki, hogy nem sikerül megújítani az ip-t. Pár fórumot már végigolvastam, odáig jutottam, hogy a T-Home-os rooterbe már kézzel is beírtam az asztali gép fizikai címét, de így se tud újítani. Mit tudok még csinálni? (Elvileg a géppel semmi gond, hiszen otthon ugyanígy csatlakozott, ugyanezzel az adapterrel.)
  5. mindentvissza

    Hálózati problémák

    Szervusztok! Routerrel már készítettünk otthoni hálózatot de ezzel még nem. Nos van nekem egy T-Home-os modemem, ami routerként is funkcionál. Azt szeretném elérni, hogy egy notebookkal az egész lakásban fogni tudjam a netet vezeték nélkül. Le tudná nekem írni valaki lépésről lépésre, hogy mit csináljak? Windows XP van a PC. A Notebook wifijét be tudom állítani. Előre is köszönöm.
  6. Én is mindig felveszem, mert legtöbbször csak ez az idióta L'Equare, meg a Pompom hívogat poénból, akik, ha megszerzik a mobilomat átállítják a nyelvet ruszkira, és egyebek...
  7. Naná... itt még mi is prémiumosok vagyunk... olyan csóróknak való, mint mi vagyunk a L'Equare-ral...
  8. Én nem strandon de százast. Meg L'Equare barátom is talált egyet, de az cigi volt... értitek, százas!
  9. mindentvissza

    Class FM vagy Neo FM

    Class. Van Hobo, oszt az a lényeg. Addigis nyomjuk a villanyos citernyát, meg a szallagos-magnyót... persze szalonnyával. Eastwood és Fender
  10. Ne feledjétek Beethoven a zene Mozartja! L'Equare és Woody (Az idijóta bélyeget én csináltam (L'Equare)) Ne feledjétek Beethoven a zene Mozartja! L'Equare és Woody (Az idijóta bélyeget én csináltam (L'Equare))
  11. mindentvissza

    Szotyola vs. Cigaretta

    cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi cigi de néha cigi kösszcső L'Equare
  12. mindentvissza

    Mit iszol egy bulin?

    A jó magyar pályinkának nincsen párja hukk-hukk-hukk kösszcső! L'Equare és Woody
  13. mindentvissza

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én meg FRAKK a macskák réme!!
  14. mindentvissza

    Melyik a legjobb disco?

    Én is rocker vagyok... De ajánlom mindenkinek a győri lapost, ugyanis egy Csubika nevű ismerősöm oda dobál be füstgránátokat, utána pedig örömmel konstatálja, hogy "befűtöttem a diszkós... - no igen, itt egy megjegyzés a hölgyekre -"....
  15. mindentvissza

    Félsz a H1N1 vírustól?

    Így van, gyerekek! Én speciel el is kaptam mésfél napig úgy éreztem magam, mint egy kis sárga citrom, aki rózsaszínpöttyös elefántnek érzi magát, aztán ennyi volt. Nem kell vele foglalkozni. Spanyolnáthaszerű, így nálunk nagyrészt mindenki a génjeiben hordozza a vírust semlegesítő kulcsot.
×
×
  • Create New...