Jump to content
PirateClub.hu

bendu133

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

bendu133's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. persze sokan azt gondoljak, h milyen jo lenne, h a tudosok 150 eves korig elnek, azt mindent feltalalnak. na de ez ugyse csak a zsenik koreben fog elterjedni, hanem elterjed a civil emberek kozott is. most magyarorszagon az emberek 1/3-a dolgozik. akkor ha tovabb elnenk, akkor ez lemehet akar 1/10-re is. akkor 1 ember tartson el 10 nyugdijast+tanulot? a netto fizetes egyre kissebb lenne emiadt, sokan elszegenyednenek. de ha a nyugdijasok korhatarat felemelnek, akkor meg kb. 120 eves kortol lehetne nyugdijba menni? ez senkinek se lenne jo. szoval egyaltalan nem tartom helyesnek a feltalalasat. + egyep gondokkal is kuzdhetnenk (pl. viz egyre gyorsabban fogyna, nem lenne eleg termofold ennek a sok embernek, elelemhiany lenne, a kaja ara felemelkedne= inflacio= emberek ehen halnak, vagy a lakohelyek szama egyre kevesebb = ingatlan arak az egekbe szoknek stb. stb. stb.) De ha ezt mind osszevetnenk, akkor a a keveset kereso ember probaljon nagyon draga kajahoz jutni, ugy, h meg a hazat is alig tudna fizetni, vagy egyaltalan nem, es oruljon, h tovabb elhet? ez mind kinek lenne jo?
  2. A földet szennyezzük, de remélem a holdat nem fogjuk.
  3. Aki kicsit is tanult fizikát, az tudja, hogy az ember egy másodlagos fényforrás. Maximum magába szívja egy ideig a fényt, de szerintem ez se nagyon valószínű.
  4. bendu133

    Virtuális Barátnő

    vagy: play with your tits
  5. bendu133

    Virtuális Barátnő

    írjátok be neki, h play
  6. bendu133

    Vásárlói panasz

    Szerintem teljesen igaza van. Otthon is szét kell túrnom a túrós táskát, (értem miért túrós táska a neve) nehogy mazsolába harapjak. Porcukorból néha túl sokat raknak rá, de az tényleg ritkán van.
  7. bendu133

    Állat és növény szólánc

    Ylang megnéztem, van ilyen növény név
×
×
  • Create New...