Jump to content
PirateClub.hu

kiwijani

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kiwijani's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kiwijani

    LiveCD-k

    figyeljetek hogy lehet ide feltölteni egy iso képfájlt? kicsit felturbóztam és átalakítottam a kiwi linux 9.04-et arra nagyon jó hogy aki windowsról át akar térni nem kell neki flash player, skype, msn, adobe reader, meg média dekódoló után kajtatni. na meg a kinézete is egy szolid kellemes GTK-2 téma, szerintem szebb mint az alap ubuntu. ez az én barkácsolásom egy live dvd remaster. egyébként tartalmazza a saját telepítő lemez készítő programot is, azaz kettő darabot. igazából magamnak csináltam de mivel stabil és szinte lehetetelen elrontani csak van ez nekem úgy
  2. ------------------------------------------------ Gabi89: ------------------------------------------------ windows 7? hmmm.... nem tudom.... szerintem nagyobb a füstje mint a lángja. leszedtem torrenten, virtual box-ban kipróbáltam, szerintem béna kacsa az egész. a netre nem talált ki egyálltalán. (jelzem még a legvadabb linux is azonnal minden gond nélkül kezeli a hálókártyám) ez nem más mint egy átfésült vista xp alapokon. gondolom a malware bootnet backdoor trojai és más hasonló falovak ugyanúgy eljátszanak vele mint az elődökkel. no persze hogy el! hiszen ez az üzletplitika része! hiszen el kell adni továbbra is a vírusirtó meg hasonló vackokat azt hiszem én pénzt nem adok érte majd, felesleges. a linux ma olyan léptekben fejlődik hogy nekem nem alternatíva a windows. persze majd sokan leszólják majd a hozzászólásom, de álltalában azok szokták ezt tenni akik még soha életükben nem próbáltak ki és használtak linuxot.
  3. kiwijani

    Ubuntu

    na persze itt másképp kell hozzáállni a használathoz! a Wine az nem egy csodaszer, aki kicsit is komolyan veszi a linuxot az nem használja a Wine-t... nem tudom mik ezek a programok amit említesz hogy nem mennek de ez természetes! linuxon meg kell keresni a helyettesítő programot, nem a windowsos változatot erőltetni. persze vannak speciális alkalmazások aminek nincs alternatívája de csak pillanatnyilag. például számlázó program is kijött már linuxra a napokban! teljesen magyar, persze fizetős, de van alternatíva. csak másképp kell hozzáállni ennyi az egész.
  4. kiwijani

    Ubuntu

    sziasztok! üdvözlök mindenkit! én is ubuntus vagyok, azaz kiwi linux 9.04-et használok. egy nagyon jó stabil és barátságos rendszer. az oldalról egyik munkatársamtól hallottam, igaz ő windowsos, és mikor hozzájuk kerültem dolgozni, beszélgettünk kicsit furcsán néztek rám a linux miatt, pedig lám lám itt sok dolgot olvashat róla tehát gondoltam benézek, és örömmel látom van linuxos tartalom is..
×
×
  • Create New...