Jump to content
PirateClub.hu

SYSTEM FAILURE

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About SYSTEM FAILURE

  • Születésnap 01/01/1910

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.google.hu/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Matrix

Legutóbb itt jártak

271 profil megtekintés

SYSTEM FAILURE's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

4

Közösségi hírnév

  1. SYSTEM FAILURE

    Meglepi a mikróban

    Ez a cucc még mindig menő ! Köszi a megosztást
  2. SYSTEM FAILURE

    Szolárium vs. Napozás

    NAP nyáron, télen én is nagyjából tartom a színem - egyébként elvből sosem fizetnék azért, hogy januárban is annyira legyek pigmentált mint Augusztusban, kell a minimális változatosság ! xD
  3. SYSTEM FAILURE

    Formula 1

    Kubicának a legjobbakat A sztrájkon gondolkodóknak meg nem is tudom mit lehetne üzenni; vigyázzanak magukra a pályán és ne rinyáljanak annyit. Remélem több előzést és csatát láthatunk majd tavalyhoz képest ;-D
  4. SYSTEM FAILURE

    Prince of Persia

    Nekem tetszett, és szinte végig amolyan Indiana Jones érzetem volt. Éppenséggel nem az a fajta film ami meglep cselekményével. De nagyon is moziba való, barátnővel, teljes családdal, mindenféle képen érdemes megnézni. PICI SPOILER: A struccos csávó pl. nekem nagyon hasonlított John Rhys-Davies általt megformált Sallah-ra, a karakter legalább ha nem jobban eszement )
  5. Egyetértek Bloodluster hozzászólásával; lehet, hogy ez a kutatás önmagában csak pénzkereseti lehetőség volt. De az is lehet, hogy felhívja más tudósok figyelmét más jelentősebb problémákra - és azoknak talán a megoldást is kínálhatja - Kevesen tudják, de anno egy magyar mérnök/tudós jött rá arra, hogy a fényképezőgépek tárcsáit recézettre kell kialakítani. Mivel így könnyebb azokat tekerni... Ez a névtelen fickó le tett ötletével valamit az asztalra, pedig lehet hogy az első pillanatokban hülyének nézték. - persze később is, mert zöldhasút nem igen kaphatott ötletéért - Vagyis a dolgok egymásra épülnek. És van olyan kutatás aminek nincs értelme... ennek Lufthansa sztorinak azonban jól láthatóan van.
  6. SYSTEM FAILURE

    The Simpsons vs South Park

    a Déli Parki srácok természetesen ... Még annak ellenére is, hogy az utóbbi részek nem mindegyike nyerte meg a tetszésem.
  7. Lássuk csak, akiktől hamar beugrik valami poén: Bödőcs, K.A.P. és sok hülyeséget megjegyeztem még Dombóváritól is.
  8. Én mind az 5-re szavaztam : D Szerintem minden egyszerre felelős a jelenért, s minden itt is játszódik. A válaszadók százalékát érdekes megfigyelni. Legtöbben a rációt fogadják el, miszerint csak a csillagok zenéjeként vagyunk az, ami. Vagy másként, úgy válaszolnak az emberek, hogy nem is foglalnak állást.
×
×
  • Create New...