Jump to content
PirateClub.hu

Zsolt_'83

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Syracuse

Zsolt_'83's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Zsolt_'83

    Microsoft Windows 7

    Nekem is hasonló a gondom. Hibernálás utáni bekapcsoláskor megjelenik a Windows folytatása felirat, aztán fekete a kép. Múltkor vártam 10 percet, de nem történt semmi. Kikapcsolom, újraindítom, akkor meg jó. Azóta azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a jelszókérést, akkor nem csinálja ezt.
  2. Zsolt_'83

    Windows 7 driver probléma

    Kösz a segítséget! Időközben én is erre jutottam, hogy fölteszem a Vistas, Xp-s driveremet, ami éppen van, és működik vele.
  3. Feltettem ma a Windows 7-et. Elég szimpatikus rendszer főleg a Vistához képest. Viszont rögtön akadt egy kis probléma. Nem tudok felmenni a netre, nincs hang és a 128MB-os videokártyámat 16MB-osnak látja. Gondolom ezeknek az eszközöknek a Windows 7 kompatibilis drivereit hiányolja. Google-ban próbáltam keresni, de nem találok Windows 7-hez. Ilyenkor mit lehet csinálni? Hálókártya: SiS 900-Based PCI FAst Ethernet Adapter Hangkártya: Vinyl AC'97 Audio Videokártya: SiS M760
  4. Zsolt_'83

    Kép kéregető

    Tessék: A kérdésedre a választ nem tudom... Ha a feltöltésnél elfogadta, akkor mért, stb. gondok nem lehetnek. Kint kéne lennie. Esetleg próbálj meg egy másik avatart! Én kérek egy aranyos 18 éves csajszit!
  5. Zsolt_'83

    Írd be könyökkel: pirateclub

    pirateclub Nekem is sikerült elsőre. Én úgy csináltam, hogy behajlítottam a karomat és a könyököm végén lévő kidudorodó csonttal nyomkodtam a billentyűzetet. Közben persze kicsit rá kellett dőlnöm a billentyűzetre, hogy pont a csont vége legyen ott meg persze hogy lássam, hogy mit nyomok.
  6. Zsolt_'83

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Mért kérdezed? Szerinted mi tudjuk a választ?
  7. Zsolt_'83

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Mi vagy ki nem szól be? Ezt a kérdést hogy értetted?
  8. Zsolt_'83

    barna zaj :P

    Lehet, pont az a baj, hogy fülessel hallgattad! Pont előttünk írta valaki, hogy ez nem a fülön keresztül vált ki agyi ingert a fosásra, hanem a beleket rezonáltatja meg és emiatt hat. Lehet, hogy a hasadra kellett volna tenni azt a fülest. Én minden esetre hallgattam így is, úgy is, de semmi...
  9. Zsolt_'83

    Kép kéregető

    Csak joghurtporosom van :
  10. Zsolt_'83

    barna zaj :P

    Hú, jó régről hoztad fel a témát! Én is meghallgattam annak idején. Nem csak ezt, hanem más hasonlókat is. Pl olyat is, amitől elvileg orgazmusa lesz az embernek ha meghallja. Rám egyiknek sem volt semmilyen hatása. Amúgy ez "barna zaj" helyett nem "barna hang"-nak hívják?
  11. Zsolt_'83

    Off topic

    Banánozni kéne...
×
×
  • Create New...