Jump to content
PirateClub.hu

netdemon

Törzstag
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: netdemon

  1. netdemon

    Kedvenc filmes idézeteid?

    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
  2. netdemon

    Rap Music <3 (L)

    Hazai jó, Külföldi mégjobb, West Coast meg a paradicsom
  3. Diszkóban egy srác leszólít egy csajt: -Megiszunk valamit? -Köszi, de nem kérek semmit. Erre a fiú átváltozik úttá. A lány felkiált: -Nahát! Elutasítottam!...
  4. Egy jónagy hideg görögdinnyét
  5. netdemon

    Az utolsó kommentelő nyer :D

    problem *trollfész* ?
  6. netdemon

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Neked mi a véleményed ?
  7. VV szereplők, és az ilyen "előadónak" hívott ratyikat
  8. netdemon

    TESCO vagy LIDL

    Teljes szívemből utálok vásárolni Ha már menni kell akkor Tesco
  9. netdemon

    Ati Radeon vs. Nvidia

    Nvidia. Eddig minden kártyám Nvidia volt, minddel tökéletesen elégedett voltam és egyiket sem azért cseréltem le mert elromlott. Jelenleg 9600 Gt van a gépben
  10. netdemon

    Windows 7

    CSő! Olyan kérdésem lenne hogy az MSN ikonját hogy lehet a jobb oldalra tenni, hogy olyan legyen mint anno XP-n ? Nem tudok hozzászokni 3 hónapja hogy bal oldalon a Start mellett van... Kösz!
  11. netdemon

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    :D :D Nekem 2 hete volt életem legbetegebb álma. Nagyanyámmal vásárolok 1 LIDL-ben. A fagyasztónál vagyunk mikor 1 vak T - Rex kijön a raktárból. Mindenki kimenekül az épületből rajtunk kívűl, mi meg legugoltunk a fagyasztóhoz. Mikor a dinoszaurusz már a nyakamba lihegett épp azon gondolkoztam hogy elkezdek szaladni mikor az áruházi hangszóróból megszólal Captain Price:Keep low profile. Standby Arra ébredtem hogy hangosan röhögök x)
  12. 1.0 :S Valami ötlet hogy hogy frissítsem ? http://www.x-drivers.com/catalog/bios_firmware/mainboards/companies/gigabyte/models/ga-m61pme-s2p_%28rev._1.3%29/wrong_code/14742.html A program már megvan de hogy frissítsem ?? Proci nélkül nem indul a gép..
  13. Ezt hogy, tudom megnézni? Illetve ha 1.0 ás hogy frissítsem ?
  14. Sziasztok! A processzorom tönkrement és 1 AMD Athlon II X2 245 2,9G BOX 1M AM3 vásárlását tervezem és 1 Gigabyte M61PME-S2P nF430 sAM2 DDR2 VGA PCIE LAN mATX szeretném alaplapba beletenni. A kérdésem az lenne, hogy a processzor kompatibilis-e az alaplappal. http://www.giga-byte.hu/products/mb/cpulist/ga-m61pme-s2p_13.html Itt próbáltam kideríteni, de nem nagyon sikerült eligazodnom a táblázatban... Segítségeteket köszönöm!
×
×
  • Create New...