Jump to content
PirateClub.hu

Davieeeed

Törzstag
  • Pontszám

    50
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Davieeeed's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Davieeeed

    Real Madrid

    Nagyon sajnálom, hogy nem innen vonul majd vissza. Ez egy csodálatos korszak vége Sajnos már nem bírja a tempot a fiatalokkal. Abban viszont biztos vagyok, hogy még visszafog térni a jövőben, mint valami tanácsadó vagy edző Ma hivatalosan bejelentették, hogy Sergio Canales marad Madridban.
  2. Davieeeed

    Real Madrid

    Tegnap bejelentették, hogy sikerült leigazolni az első új játékost az Argentinok "üdvöskéjét" Angel Di Maria-t sikerült megszerezni alig 25 millió euróért. Szerintem ez nem egy rossz igazolás, sőt nagyon is jó végre lesz egy igazi balszélső, bár személy szerint jobban örültem volna David Silva-nak. Már csak egy jó balhátvéd kellene és akkor lesz egy olyan csapatunk, aminek komoly esélye van a BL-re.
  3. Davieeeed

    Real Madrid

    Nekem kellett ez a 2 nap hogy megemészem ezt a vereséget, bár nem láttam a meccset csak az összefoglalót a youtube-on, talán jobb is mert most biztos nem lenne TV-m.... Most már csak a bajnokság maradt mint egyetlen cél amire azért jó esélyünk van. Én is azt hiszem h Pellegrini a megfelelő ember a kispadra nála jobbat most biztos nem tudnánk találni. Sokan már Mourinhot emlegetik, de ha látványos játékot akarunk akkor biztos nem ő az első számú választás. Nyáron megint költeni kell a csapatra úgylátszik az idei 250 ellenére egyszerűen nincs bal oldala a csapatnak, mert Marcelo nem jó védekezésbe, Arbeloa nem baloldali védő, Drenthéről meg inkább ne is beszéljünk. A legjobb David Silva lenne a baloldalra és védőnek az Arsenalból Clichy-t vagy Lahmot a Bayerből.
  4. Davieeeed

    Real Madrid

    Na ilyen meccseket kell(ene) játszani mindig. Pedig amikor Senna belőtte a szabadját, azt hittem ez nehezebb meccs lesz, de a második félidőben valami elképesztően jól játszott a csapat, különösen Ronaldo-Higuain-Kaká. A mai győzelem több ok miatt is fontos volt az egyik, hogy tovább üldözzük a Barcát, a másik pedig Lyon elleni vereség "feledtetése". A jövő héten a 19. Tenerifféhez megyünk, míg a Barca a Malagát fogadja. A Barcának hétközbe BL meccse lesz úgyhogy talán hozhatunk pár pontot nem valószínű, de sose lehet tudni...
  5. Davieeeed

    Real Madrid

    Szerintem nem teljesen van igazad. Tény, hogy van még hova fejlődni nemzetközi téren, de a Lyon le van becsülve egy kissé nem véletlenül verték idegenben a Liverpool-t. Otthon teljesen más meccsre számítok, biztos be fognak állni kontrákra, de a Madrid ellen idegenben mindenki ezt csinálja eredménytelenül. Szóval szerintem tovább fogunk jutni csak nem olyan könnyen, mint ahogy gondoltuk.
  6. Davieeeed

    Real Madrid

    Huh ez a mai meccs nem volt semmi, amikor az Almeria belőtte a második gólt már majdnem kib@sztam a tévét, mondom ilyen nincs, de aztán megint fordult a meccs és visszajöttünk szerencsére. Az első félidőben nagyott játszott a csapat, csak mint a Barca ellen megint nem tudtuk berúgni a helyzeteket és ez később majdnem megbosszulta magát, CR nagyot játszott csak a végén elszállt, nem volt szép tőle. Nem lehet ezt tovább játszani már, hogy rúgunk 1 gólt és utána várjuk, hogy a végén kinyiljanak és lekontrázzuk őket, jobb lenne ha inkább maradnánk annál amit egyre gyakrabban látni a rövid passzos csapatjátéknál. Azért jó látni, hogy folyamatosan fejlődik a csapat, mind küzdeni akarásban, mind csapatjátékban is.
  7. Davieeeed

    Real Madrid

    Ez egy jó kis meccs volt talán, ha a döntő pillanatokban jobban koncentráluk másképp alakult volna, de persze most már késő. Marcelo tényleg nem játszott jól és nem is értem, mért kellett egy ilyen fontos meccsen átállni az 1 csatáros játékra. Megnéztem a gólt újra Youtube-on és Ibra lesen kapta a labdát, ha jobban megnézzük . Szerintem a döntetlen sokkal reálisabb eredmény lett volna. Manuel végre már tényleg kezd rá érezni a csapatra és szerintem, ha ilyen folyamatosan fejlödik a csapatjáték nem kérdés ki nyeri a visszavágót.
  8. Davieeeed

    Kedvenc Kosarasod?

    Én nekem Chris Paul. New Orleans 4ever
  9. Davieeeed

    Real Madrid

    Talán Valdesnek kéne leginkább "kussolni", mivel a szememben mindig is ő lesz a legnagyobb potyakirály. Szerintem a Barca most egy kis hullámvölgyben van és emiatt is tipikus három esélyes lesz az El Clasico. Ha folytatjuk ezt a koncentrált játékot amit mostanába lehet látni akkor szerintem a bajnoki cím simán lesz év végén, ha Bl nem is idén, de jövöre szinte biztos.
  10. Davieeeed

    Real Madrid

    Na végre CR már a héten edzésbe állhat ez szerintem annyit tesz, hogy a hétvégi meccsen már a vége felé csereként be fog állni, talán már a BL meccsen kezdő lesz, de nem hiszem hogy ott végig játszani fog és remélem a Barca ellen már végig játsza a meccset. Nem hiszem hogy Pellegrini rossz csapatot rakott volna össze csak szerintem ő inkább a kis csapatokat tudja jobban egységessé tenni. Scolari meg inkább ne jöjjön, mert eddig nem tudott felmutatni semmit klubcsapatokkal csak nagy a híre, akkor már inkább maradjon Manuel, bár én már olyat is hallottam hogy Mourinho-t ültetnék le a kispadra, nem hiszem hogy ennek tényleg lenne realitása, de kitudja mit tud intézni Florentino. Személy szerint én Wengert választanám, mert ha elmegy jövöre Fabregas a Barcába (sajnos) ő se fog mardni.
  11. Davieeeed

    Real Madrid

    Jó kis meccs volt, bár Sergio Ramos kiállítása majdnem sokba került, szerintem jobb, így hogy Marcelo a balszélen játszik és balhátvéd Arbeloa, így stabilabb a védelem is. Ma olvastam, hogy CR pénteken már könnyített futó edzéseket végzett, remélem felépül a Clasicora, mert ott azért nagy szükség lesz rá.
  12. Davieeeed

    Real Madrid

    Az Atletico elleni meccs nem lesz könnyű, bár mostanába nincs csúcsformába Atletcio. CR biztos nem fog játszani én már olyat is olvastam, hogy akár 2-3 hónapig sem játszhat, ha meg kell műteni a bokáját. Tetszik ez az új Higuain-Benzema csatárpáros pár éven belül ez lehet (remélem lesz) a legveszélyesebb kettős európába
  13. Davieeeed

    Real Madrid

    Hát a mai meccset nehezen hiszem el egy teljesen kihagyó védelmet láttam, a támadó sor is nem tudom mit csinált arra számítottam, hogy nyerünk két-három góllal, erre tessék. Nem emlékszem, de remélem lesz visszavágó, ott még reménykedhetünk a csodában. Ha nem lesz visszavágó, akkor jobb lesz túllépni ezen a meccsen és egyértelműen újra szervezni a védelmet, mert így nem lehet bajnokságot-BL-t nyerni.
  14. Davieeeed

    Real Madrid

    Jó kis meccs volt a mai Raul duplázott és még sokan leírták, de mindegy jól játszott az egész csapat, de egy valamit nem értek Marcelo mért nem hasonlóan játszik minden meccsen, kezd egy kicsit "két arcu" lenni, akinek még tetszett a játéka az Granero egyre jobban úgy érzem, hogy ő fog Guti helyébe lépni ehhez megvan minden képessége megérte visszavásárolni a Getafétől. Nagyon tetszett még Higuain gólja gyönyörű kivitelezés volt, sokkal többet tett hozzá a játékhoz, mint Benzema. Hala Madrid
  15. Davieeeed

    Real Madrid

    Jó kis meccs volt a tegnapi a 3. gól már a régi Madridra emlékeztetett, CR nagyot játszott 2 gól és összehozott egy 11-est. A rossz hír, hogy a játéka kérdéses a Sevilla ellen, de nem csak ő hanem Gago is megsérült 3 hétre, ami azért nem akkora baj, mert a Lass Diarra és Xabi Alonso páros mintha jobb lenne középen.
×
×
  • Create New...