Jump to content
PirateClub.hu

kutyuska50

Feltöltő
  • Pontszám

    1,688
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    168

Állapot frissítések posted by kutyuska50

  1. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

    üdv::

    1. Show previous comments  4 more
    2. kutyuska50

      kutyuska50

      A beállítási képek:

       

    3. kutyuska50
    4. dolfi516

      dolfi516

      Írtam a datának, most jött egy automatikus válasz, állítólag foglalkoznak vele. Én még most is azt mondom, hogy a tömörített fájlokkal van valami gondjuk. Ezt kaptam tőlük:
      " Tisztelt Dolfi!
      Üzenetét megkaptuk, egyik munkatársunk hamarosan foglalkozni fog vele.Üdvözlettel:
      Dénes
      Data.hu
      https://data.hu "

  2. Szia! Töröld a hsz-edet!

    1. kutyuska50

      kutyuska50

      Most ennyi a 5- 6 mbps helyett

      jd2.jpg

    2. kutyuska50

      kutyuska50

      Ennél a proginál meg ennyi, tehát a data szemétkedik! Írtam nekik és azt írták vissza, hogy használjam a JD2-öt! 8 éve azt használom!

      god.jpg

    3. Kola85

      Kola85

      Nállam is ugyanezt csinálja mióta elkezdődött a karácsonyi szünet. Beraktam 6-7 filmet tőled letöltésre, három napja töltöm őket. :)

  3. Szia!

    Ennek örülök  A témákat felhozni bármilyen indokkal (linkek frissítve, új fotó...) TILOS! ,  de a feltöltőknek lehetőséget kellene biztosítani a hozzászólásra a feltöltött téma kapcsán a letöltők érdekében abban az esetben, ha a mondjuk:

    A Data törli a fájlokat vagy rontja  és ezt jelzik a letöltők vagy ti és a javítás után lehessen ezt hsz.-ban jelezni annak a feltöltőnek, amelyik akarja!

    Ugyan így, ha a téma AC-3 / 2.0-ás hangját AC-3 / 5.1-es hangra lenne javítva, vagy nem volt felirat és közben pótolva lett, lehessen ezt jelezni hsz.-ban annak a feltöltőnek, amelyik akarja!

    Tényleg meg kell akadályozni a sok fajta kamu hozzászólást, amit az előnyösebb pozíciókért csinálnak vagy csináltatnak egyesek! Én lesz..om az ilyent,  mert nem érdekel! A dzsumbuj, az viszont idegesít, ami sokszor az oldal elején van az 1958-as filmek, amelyek 50-szer lettek már feltöltve, meg a feliratos filmek... szóval csúnya és átláthatatlan az egész! Én a feliratosoknak például csinálnák egy új oldalt, mint ahogyan a más fórumokon van, de ez a ti dolgotok!

    üdv:::

    1. Parteigenosse

      Parteigenosse

      volna 1 rendkívül egyszerű ötletem, amivel más oldalon már remekül boldogulunk:

      minden feltöltő törli az előző előretolóját, és akkor csak 1 marad meg minding, spórolva az oldalnak tárkapacitást és ezzel bérleti díjat is. vagyis, 1 db előretoló lenne engedélyezve, több semmi. még mindig jobb, mint ha a letöltőknek kellene keresgélnie valahol a tizedik oldalon, hála a sok feltöltött anyagnak.

    2. hsandor

      hsandor

      Szia t17t!

       Ez az intézkedés nagyon félre sikerült és nem lett át gondolva.

      A hozzászólásokat is egyes Feltöltők törlik! Minden szentnek, magához húz a keze, így a sajátjukból pl. egy sorozat új részének feltöltése hozzászólást nem törölték, viszont én aki szinte csak sorozatokat töltök, azt sem tömegesen, tőlem ki törölték az új hozzászólás bejegyzésem, mikor én az előzőeket törlöm, mert kaptam rá jogosultságot. Tegnap 10 óra után, mikor be indult a Fórum, ki tettem a 200 örökös előző napi részét és késő délután a Murdoch Felügyelő napi részét és mind a két helyen törölték az új rész hozzáadása hozzászólásom, Mikor a napit akarom most ki tenni, ezek törölve lettek és a 3. oldalon találtam meg. Egyes Feltöltők azonos témái persze ott maradtak az első oldalon.

      Én nem vagyok tömeges Feltöltő, én nem ebből élek, de ha ez az intézkedés így marad, meg köszönöm a feltöltési lehetőséget és megszüntetem a feltöltést.

      Ezt ne vedd kötözködésnek, vagy zsarolásnak!

      Amit írtam azt a Fórum  és kevés témát feltöltők érdekében írtam!

      Tisztelettel: hsandor

    3. vizipokinca

      vizipokinca

      Kedves t17t!

      A témákat felhozni bármilyen indokkal (linkek frissítve, új fotó...) TILOS!

      Nagyon örülök ennek a kiírásnak! Feltételezem, hogy nem arra gondoltál, mikor egy egy sorozat epizód alá kikerül "valahanyadik rész hozzáadva". Mert az én sorozatom alol a az utolsó hozzászólásom kitörlésre került, holott, csak az az egy hozzászólás volt, mivel én az előzőeket mindig kitörlöm. Így az 5. oldalra került, holott naponta keröl hozzá új epizód.
      Remélem, nem tévedek ha az ilyen és ehhez hasonlók miatt miatt került aiírásra. 
      "Kép frisssítve............................................................
      És még ez is tölthető................................................................................" Ezek a hozzászólások még mindig tömegesen szerepelnek! Csak remélni tudom, hogy ezen a fórumon nincsenek egyenlők és egyenlőbbek, hanem mindenkire ugyan az vonatkozna, akár admin, vagy staff, vagy csak "mezei" feltöltő!
      A kiírással nagyon egyet értk, de nem azt eredményezte amire szándékoztad írtni. Nem beszélve arról, hogy nem trartalmazza, hogy a megszegéséért milyen szankció jár!
      Ha mégis kitörlésre kerülnek a sorozataim "új epizód hozzáadva" bejegyzései, akkor tisztelettel megköszönöm a lehetőséget, hogy eddig feltölthettem a fórumra, de akkor abbahagyom a feltöltést és fájó szívvel elköszönök!

      Üdvözlettel: vizipok

  4. Szia! Sajnos mindegyik linket újból le kell tölteni, csak úgy lehet kicsomagolni!

    üdv:::

  5. Szia!

    Bocsi, hogy zavarlak! Te tudsz kapcsolódni a datára, mert én nem tudok!? FileZillát használok és két napja nem tudok csatlakozni! Írtam nekik 2 nappal ezelőtt és úgy 2 órája válaszoltak rá, hogy rendben minden és megoldották a problémát! Sikerült is egy témát feltöltenem, de nem szinkronizálja a fájlokat, ráadásul megint nem tudok csatlakozni, pedig van 4 tárhelyem! 40 próbálkozásból egyszer sikerül, de nem szinkronizál továbbra sem! Azért kérdezlek, mert mostanában töltöttél fel két témát is! Hátha tudsz segíteni! A segítségedet előre is köszönöm!

    üdv::

    1. hsandor

      hsandor

      Szia!

      Most találtam meg a leveled a SPAM levelek között. Elnézést, de ezért nem válaszoltam,

      de gondolom, hogy már nem aktuális!

      Üdv.: sndr

  6. Szia! Már tegnap délután is alig tudtam belépni a fórumra és ma is így van! Állandóan "Error 504 Gateway time-out" ír ki, ami úgy tudom túlterheltséget jelent! Ja és nem számolja és írja a megnyitásokat sem, pedig a témáimat töltik le! Kellene valaki illetékessel egy e-mail kapcsolat is, ha gond van és nem tudok belépni a fórumra, hogy rá tudjak kérdezni a hiba okára!

    üdv::

     

     

  7. Szia! Már tegnap is alig tudtam belépni a fórumra és ma is így van! Állandóan "Error 504 Gateway time-out" ír ki, ami úgy tudom túlterheltséget jelent! Ja és nem számolja és írja a megnyitásokat sem! Kellene valaki illetékessel, egy e-mail kapcsolat is, ha gond van rá tudjak kérdezni a dolgokra!

    üdv::

     

×
×
  • Create New...