Jump to content
PirateClub.hu

krumplibogár

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About krumplibogár

  • Születésnap 07/18/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.digi-sync.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hódmezővásárhely

Legutóbb itt jártak

289 profil megtekintés

krumplibogár's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. krumplibogár

    Windows 7

    Újabb tapasztalat : Először is sOnt technikája tökéletesen működik, a script lefutása utáni restartnál visszaállt 30 napra. Másodjára pedig megpróbáltam szétgyilkolni a rendszert de nem sikerült. 3 különböző böngészőben (ie8, ffox és maxthon) kb 50-60 oldalt nyitottam, több gigás fájlokat másoltam, dvd-t írtam Ashampoo-val (az előző hsz-ben igaz azt írtam hogy megy a Nero 6-os de nyögdécselt egy-két lemeznél, ezért váltottam), msn-n rakás emberrel duma egyszerre, plusz le és feltöltés, plusz képernyőkímélőket teszteltem. Ennyitől az xp-m már kinyúlt volna, ez csak picit lassult, be és 1-2 perc háttértáras berregés után helyre is pofozta magát. Úgyhogy továbbra is le a kalappal a win7 előtt.
  2. krumplibogár

    Windows 7

    Szívesen osztom meg itt a tapasztalataimat Windows 7 Beta 1 Build 7000-el kapcsolatban. Gépem : Alaplap: ASUS K8V-MX, CPU: AMD Sempron 2800+ (bios update miatt nincs húzva), RAM: 1.5GB DDR, HANG: SB Audigy 7.1, VGA: Sapphire Radeon HD2600XT 256MB Agp DDR3 SM4.0 DX10, HDD: 1db 320gb (osztva C: és D:) + 1db 80gb (E:), NYOMTATÓK: 1db HP F2180 multifunkciós színes tintasugaras + 1db HP LaserJet 1010 fekete-fehér lézer, LogiTech Coldress Internet Plus rádiós egér és billentyűzet + Labtec webkamera Csak azért írom ilyen részletesen, hogy tisztában legyen mindenki melyik cucchoz mit telepít a Win7. Először is EASUS Particion Managerrel a D meghajtómból lekanyarítottam 17GB-ot I: meghajtónak, oda telepítettem a Windows7-et, hogy maradjon az XP-m a C:-n. 8 perc volt az install, majd 4 perc az első bootolás, 2 automatikus restartal. Gond, probléma és cd-k nélkül minden hardveremhez rakott megfelelő driver-t, kivéve a VGA-hoz. Ehhez a SapphireTech oldalán egy Vista32bit Hotfixes 8.12 Catalystot kellett leszednem. Sorban telepítettem programokat : Office 2007 Enterprise, CorelDraw X4, MSN Live Essential + MSN Live Plus, Nod32 Smart Security 4.0.68, PowerISO, JetAudio, Nero 6 Ultra Edition 6.6.0.16 + magyarítás + Nero Digital 3.1.0.14, Unreal Commander 0.95, utorrent 1.6, DVDShrink, Auslogic Diskdefrag, Mozilla, Ccleaner, Foxit PDF Reader, Mplayer Classic HomeCinema, GoogleEarth, WhereIsIt. Mind probléma nélkül működik. Megjegyzés : a Nero 6-os Vistán nem volt hajlandó elindulni, csakúgy mint a többi program fele. Van mégegy gépem XP Prof SP3-as op-al, és Vistán semmilyen módon nem tudtam beállítani a helyi hálózatot. 2 hétig szenvedtem vele. A Win7 azonnal látta a másik gépet, pedig 7-en WORKGROUP, az XP-s gépen HOMEGROUP van beállítva. Most ennyi program és kb 1 hét használat után a bootolási (18mp gépbekapcsolástól számítva) és kikapcsolási idő (4mp) semmit nem változott, pedig nyúzom éjjel-nappal a rendszert. Jelenleg ez a tapasztalatom. A C:-n levő XP-m SP3 hun, ugyanezekkel a programokkal, minden ugyanígy beállítva és duplaennyi a bootolási és kikapcsolási idő, Vista Ultimatet is próbáltam, ami minden windows update után lassult és fagyott és semmi nem működött rajta normálisan, ráadásul a Vista SP1 telepítés után elfelejtette a hang és nyomtató drivereket, 1 hét kínlódás volt újrarakni a 2 drivert. De utána se volt tökéletes se a hang se a nyomtató. Röviden 10/10 ez a béta
  3. krumplibogár

    Windows Vista

    Sziasztok! Konfigom: Alaplap - ASUS K8V-MX CPU - Amd Sempron 2800+ Ram - 1500MB Kingston DDR GPU - Sapphire Radeon HD 2600 XT AGP Hang - SB Live Audigy HDD - 320GB valamilyen Tudom nem egy erőmű, de a Vista Ultimate SP1-re frissítve jobban megy rajta mint az XP Prof SP3. A problémám nekem is nyomtatóval van. Egyébként ezt a verziót telepítettem Vistából : MS Windows Vista HUN All x86. A mellékelt crack is tökéletesen működik, minden windows frissítés szépen települ, a 30 napos licence óra áll, úgyhogy ez frankó. A gondom egy HP F2180 multis nyomtatóval van. Elég nehezen de sikerült minden drivert és kezelőprogramot felraknom, viszont mikor bekapcsolom a nyomtatót, a vista feldobja az illesztőprogram telepítés lehetőségeit, és hiába választom a "Ne jelenjen meg többé ez az üzenet" szöveget, 1mp után újra feldobja és így tovább, csak akkor tűnik el, ha a "Rákérdezés később"-öt választom. Ha leszedem a drivert, és újrarakom, akkor is ezt csinálja, már 2x-er nyomtam fel újra. A furcsa hogy a nyomtatóhoz mellékelt útmutatók a Vistára való telepítést írják le, sőt egy Vista only szöveg is van a driver cd-n. Mit kellene csinálnom hogy lássa a felrakott illesztőt? Nyomtatók közt látszik, az illesztője rendben van, nyomtat, másol szkennel tökéletesen, funkciógombok is mennek.
  4. Ati Radeon Sapphire 9550 512MB ... volt ... Radeon Sapphire HD 2600 XT 256MB DDR3 128bit DirectX10 SM 4.0 ... lett.
  5. Végre van egy hely ahol leírhatom a tapasztalatomat a HD2600-al kapcsolatban. Rendszerem : Alaplap - ASUS K8V-MX Memória - 1.5 GB DDR VGA - Ati Radeon Sapphire HD 2600 XT AGP 256MB, DDR3, 128bit Hang - Sound Blaster Live! 5.1 HDD - 320GB Operációs rendszer - Windows XP Professional SP2 32bit Táp - 450W Codegen A videókártya driver cd-ről egy halom hülyeséget felraktam, mert reflexből nyomtam a telepítő Next gombját, így aztán a VTT Timertől kezdve a Catalyst Control Centeig mindent ami csak felesleges, ráaádásul a régi videókártyám (Radeon Sapphire 9550 512MB, 64bit) driverét is fenthagytam. Bizonyos játékok, pl.: Crysis, Jericho, Blitzkrieg2, Stalker változó időközönként gép újraindítást eredményeztek. Természetesen azonnal elkezdtem a szokásos hibafelderítést. Meglepetésemre az ATi oldalán nem találtam drivert az a HD2600 AGP-s verziójához. Sebaj gondoltam egy totális újratelepítés majd segít. Op-driverek-vírusító-frissítések-programok-játékok és ugyanaz. A legtöbb legújabb játék, már a menübe lépéskor újraindította a gépet. A VGA 2 hetes, a táp 1 hónapos, a memória és az alaplap le lett tesztelve, és semmi bajuk. Az automatikus rendszerújraindítás kikapcsolása után kék halál jelentkezett, de így kiolvasható a technikai információ hogy mi okozza a hibát. Ez pedig az ati3duag.dll volt, minden alkalommal. Aki ugyanezzel a hibával találkozik ennél a kártyánál, íme a megoldás : A Sapphire hivatalos oldalán van HOTFIX a Radeon HD 2600 XT-hez és a Pro-hoz is. AGP-s és PCI-E-hez, 32bites és 64 bites XP-hez és Vistához is külön-külön. Sapphire hivatalos oldala http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php Remélem tudtam segíteni valakinek.
  6. krumplibogár

    CD-DVD Borítók!

    Hi mindenki! Itt egy teljesen jó borítóoldal. Hónapok óta erre a site-ra járok, és minden borító van, kivéve magyar. (az oldal német származású) www.cover-paradise.to
×
×
  • Create New...