Jump to content
PirateClub.hu

waterman

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: waterman

  1. waterman

    Pszichés zavar?

    hát 4 hónapja lakunk együtt! Főleg azért lakunk együtt mert a koleszből csak napi 1 órát jöhetett ki az meg nagyon kevés volt! És ezt a heti 5 napot sem érzem soknak, még csürörtök környékén sem:) És még egyszer mondom Ő tudja az egészet az érzéseimet is meg a beszélgetéseket is. Ő mindig azt mondja szeretné tudni pontosan hogy miként is állok a kapcsolathoz! Én el tudom képzelni hogy ha igazán szeret akkor ki tudja mondani őszintén,hogy tegyek amit szeretnék csak legyek boldog! És megintcsak köszi a hozzászólásokat:) Jó fejek vagytok!!!
  2. waterman

    Pszichés zavar?

    Sziasztok! nagyon köszönöm Nektek, hogy próbáltok nekem segíteni! Az írásjeleket majd bevezetem! A barátnőm tud mindenről, ő azt mondja döntsem el mit szeretnék és neki az a lényeg hogy én boldog legyek. Na most ezzel mit kezdjek Nagyonon aranyos hogy így áll hozzá de ez nem sok segítséget ad nekem a döntéseimben. De azért köszi a hozzászólásokat! Jó más emberek gondolatait is végig gondolni a dolgokban! Szóval még egyszer nagyon köszi!!!
  3. Hali mindenki! SZerintetek mi van akkor ha én még csak 18 vagyok van egy barátnőm másfél éve azt érzem ő az életem vele akarok élni tőle akarok gyereket meg ilyesmi szeretem nagyon DE... és itt a probléma ha nincs velem merthogy együtt lakunk mert ő egy másik városban lakik így csak hétvégén vagyunk külön olyankor más csajjal beszélgetetek msn-en meg egyszer találkoztam egy lánnyal is akivel jó volt dumálni. egésszen a találkozóig azt hittem majd érzek valami vonzást a lány felől de nem beszéltünk sétáltunk de nem éreztem semmi különösebb vonzást! de így hogy plátói hogy csak beszélek vele nem találkozunk így érdekel és az a rossz hogy volt más lány is aki komolyan tetszett! És nem értem mi van! ?? Mert a barátnőmmel képzelem el az életem! de van valami... valami... Lehet túl fiatal vagyok még hogy ennyire elkötelezzem magamat??? No mindegy azt érzem hülye vagyok... Van egy gyönyörű barátnőm aki szerelmes belém mi kell ennél több?? Nem értem magamat!! No ehhez szóljatok valami okosat!
  4. waterman

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Hali! Hát szerintem igazából egyik se nekem mindössze 14centim van! ráadásul elég gyorsan elmegyek! mégis a barátnőm 1,5 óra alatt 8-10szer elélvez! Nem a méreten múlik csak rá kell jönni mi hogyan jó a másiknak! És ha szerelmes beléd a lány úgysem a méreteddel törődik!
×
×
  • Create New...