Jump to content
PirateClub.hu

mterno

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

mterno's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

11

Közösségi hírnév

  1. Hello Elsősorban kösz a sorozatot. A harmadik évad 12 rész avi tele van képszakadással,többször letöltöttem,de változatlan,ha megvan az eredeti kijavitanád,lehet a feltöltésnél sérült,esetleg az átalakitás során. Kösz.
  2. Total Commander-el próbáld,file egyesités és összefűzi a program a darabokat,elegendő ehhez a legelső file-t bejelölni az ablakban és elinditani a parancsot.
  3. mterno

    Microsoft Windows 10

    Firemano Olvasd el figyelmessen a 4-es pontot,ha nem világos akkor újra és újra. Ha már letöltesz valamit akkor az legyen az eredeti telepitő amiről később megcsinálod az új rendszert. Az év elején mikor kijött a próbaverzió a 10-esről azt is úgy tettem fel a gépre,hogy leformáztam a particiót,és attól hogy frissitésnek indult mégis szinte egy új rendszer kerekedett belőlle,semmi nem maradt hátra a régi rendszerből,még a windows old csomag sem. Mellesleg engem nem kell tanitani egy rendszer telepitéséről,sem beállitásáról azt megcsinálta az élet,szóval kösz. Akinek meg a régi rendszer frissitéséhez van kedve,hát szive joga mit tesz fel a gépére,de akkor meg nem kellene enciklopédia méretű hibákkal teleirni az oldalt,hogy az miért is van.
  4. mterno

    Microsoft Windows 10

    Üdv Bocsássátok meg nekem,de java-részben olvasgatott eddigi hozzászólásoktól szinte nevetőgörcsöt kaptam. Értem most a telepités során fellépett hibák miatt. Ezeket mondjuk (részemről) olyan majd 20 évnyi számitógép használat és karbantartás vele hozza,hogy ilyen hibákat még csukott szemmel sem vétenék. 1. Egy rendszer telepitése során legfontosabb szabály,hogy leformázott particióra tegyük (telepitsük) fel,egyéb esetben várhatóak hibák nem is kis mennyiségben. 2. Ha több HDD vagy SSD van a gépben,csak azt hagyjuk üzem alatt amire éppen telepitünk (áram és adatkábel lecsatlakozása). 3. A BIOS-t tegyük default-ra,és csak azt a legfontosabb dolgot állitsuk be,hogy miről boot-oljon a gép elsőre (pendrive,CD/DVD,stb),értelemszerűen miről inditjuk a telepitőt. 4. CSAK is új telepitést végezzünk,SOHA nem az előzőt frissitve az újjal,szintén rengeteg hiba forrássát hozza. 5. A kedvencem,hogy olyan gépre akarjuk ráeröltetni az új rendszert ami már mózeumokban is ritka kincs,magyarán nem is birja vinni az új rendszert még ha akarná sem. 6. Ez most az újabb rendszerekkel kapcsolatos (8, 8.1, 10) nekem a Microsoft Toolkit segitett aktiválni a rendszereket gond nélkül,az a kis mellékterméke,hogy időkorlátos,azt azzal lehet orvosolni,ha eljön a lejárás időpontja csak újrafuttatjuk és újból aktiváljuk a rendszerünket. Ez csak kis plusz,hogy a 10-est már én is használtam bár még nem teljes egészében,mert egy bizonyos hangkártyához (nem reklámozok) még nem készült el a hivatalos driver,ki birom várni és az öreg 8.1-et használom addig.Még kis plusz,hogy ezekhez az új rendszerekhez már nem kell napokat az interneten tölteni,hogy megfelelő drivert találjunk a gépünkben lapuló alkatrészek után. U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét. Köszönöm a figyelmet.
×
×
  • Create New...