Jump to content
PirateClub.hu

w3sten

Veterán
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Semleges

About w3sten

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

1,124 profile views
 1. 210-240 359-365 zip nem érhető el
 2. w3sten

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Sziasztok! Fel szeretném hívni a figyelmetek az alábbiakra: Ne dőljetek be az alábbi telefonos átverésnek!!! Ha hívnak a telefonszolgáltatód nevében, hogy 4G-s tesztelés végett, vagy bármi más végett küldjél egy sms-t ilyen szöveggel: FELTÖLT,telefonszám,összeg akkor csapd le azonnal a telefont, mert el akarják lopni a pénzed!!! Egyik ismerősömtől így loptak el pénzt. Terjesszétek az infót, csak így van esély visszaszorítani ezt az átverést. Köszi.
 3. w3sten

  Masters of Sex (2013) teljes 1. évad

  Tudnád frissíteni a linkeket? Elég sok halott link van.
 4. w3sten

  Masters of Sex (2013) teljes 2. évad

  Tudnád frissíteni a linkeket? Sok nem elérhető közülük.
 5. w3sten

  C++ 24 óra alatt

  ezt fel tudná rakni valaki mégegyszer?
 6. w3sten

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Ékezetes betűt tartalmazó linkekkel gond van. Írtam rá egy gyors tutorialt a letöltőknek, de a fórumon belül kellene valamit tenni vele. Olvasd el ezt! --> PirateClub.hu - Linkhibák javítása [Hidden Content] [Hidden Content] .
 7. w3sten

  Ötletek A Fórumhoz

  Eddig én sem figyeltem. Köszi. Talán nem a legjobb helyen van.
 8. w3sten

  Eredeti Win XP újratelepítése lehetséges?

  Köszönöm a válaszokat.
 9. Aki járatos EREDETI Windows-ok telepítésében, attól kérnék tanácsot. Szóval, van egy PC, rajta egy eredeti windows xp. Kicsit régen lett már rátelepítve, és most felvetődött, hogy újra kellene telepíteni. A gondom csak az, hogy ha leformázom a hdd-t, és újra akarom telepíteni az xp-t, akkor az eredeti telepítőlemezhez kapott liszensz kulcsot használhatom-e újra vagy kell vennem egy új eredeti windows-t? (Nem itthoni gép, szóval csak és kizárólag eredeti, bolti win jöhet szóba.) Ha értetek a windows licenc-eléseihez, akkor írjatok. Köszi.
 10. Aki járatos EREDETI Windows-ok telepítésében, attól kérnék tanácsot. Szóval, van egy PC, rajta egy eredeti windows xp. Kicsit régen lett már rátelepítve, és most felvetődött, hogy újra kellene telepíteni. A gondom csak az, hogy ha leformázom a hdd-t, és újra akarom telepíteni az xp-t, akkor az eredeti telepítőlemezhez kapott liszensz kulcsot használhatom-e újra vagy kell vennem egy új eredeti windows-t? (Nem itthoni gép, szóval csak és kizárólag eredeti, bolti win jöhet szóba.) Ha értetek a windows licenc-eléseihez, akkor írjatok. Köszi.
 11. A Windows XP elindul, végigfut a betöltés állapotát mutató "csík" a képernyő alján, aztán az üdvözlő képernyő helyett kék képernyőn ez a hibaüzenet jön be Stop: c0000218 {Hibás Rendszerleírófájl} A rendszerleíró nem tudja betölteni a következő struktúrát (fájlt): (\SystemRoot\System32\Config\SOFTWARE), illetve annak naplóját vagy egyik változatát. Sérült, hiányzik vagy nem írható. A fizikai memória listázása..... A fizikai memóriakiíratás kész. További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat. Mi lehet az oka ennek a hibaüzenetnek? Találkozott már vele valaki? Hogyan lehet megoldani újratelepítés nélkül?
 12. w3sten

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Filmek keresésénél hibát kapok:
 13. w3sten

  Modem - IP cim

  Szerintem a modemtől nem függ a külső IP-címed. Azt az internetszolgáltatód adja. Általában dinamikus IP-t kapsz. (A fix IP-ért sokszor plusz pénzt kérnek.) Nálam legalábbis így van. De van olyan is, hogy fix IP-t kapsz, ha olyan a szolgáltatód.
×