Jump to content
PirateClub.hu

Kispapcee

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Kispapcee

  • Születésnap 05/07/1992

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország

Kispapcee's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Helló mindenki! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a P90-es hangszedő vagy szappantartó ki hogy ismeri az belefér egy sima mezei humbucker helyére tegyük fel egy les paul esetében. Szóval csak úgy simán bele megy és nem lesz mellette hézag v nem kell neki esni a giárnak? Előrre is köszi a válaszokat.
  2. Nekem is van ilyen kis Marshall-om én például suliba szoktam hordani meg akkor is használom ha éjszaka rám jön a gitározhatnék. Szóval szerintem nem rossz dolog
  3. Hy all Lenne egy kérdésem a zenekarban van egy kisebb vitánk én és a szólógitárosunk között.Én egyébként ritmusozom és előnyben részesítem az analóg effekteket míg a szóló gitárosunk a multi effektek híve és múltkor is koncerten a hangosítós srác is megmondta hogy egy kalap szar mert nem tud vele mit kezdeni mert a hangfal is belebeg meg ienek. Én egy Boss DS-2-t és egy vintage CE-2-t használok a szólósunk meg Zoom G2-t. Szerintetek analóg effektek sorba kötve vagy egy multieffekt?
  4. Kispapcee

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Elősször is rock mindöröké! Másodszor hogy eleget tegyek a feljebb lévő hozzászólásnak azért rock mert azt lehet zenének nevezni az én véleményem szerint(Zene az amit hangszerrel jáccanak el és nem az amit egy számítógép generál) Meg én sokkal többre valónak tartom azt az embert aki egy hangszeren eljáccik valamit mint azt aki áll egy asztal mögött és tekerget néhány potmétert lehet h ehez is kell valami tehetség de azért mégis csak számítógép végzi a munka nagy részét. Ui:Nem akartam senki se megbántani ezzel a hozzá szólásommal és semmi bajom nincs azokkal akik elektronikus zenét hallganak. Esetleg ha mégis megbántottam volna valakit akk bocsesz.
×
×
  • Create New...