Jump to content
PirateClub.hu

vargacst

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

vargacst's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. vargacst

    XP eredetiség

    Ez alapján a hivatalos leírás alapján cseréld le a termékkulcsot. Termékkulcsot egy csomót lehet találni a neten (lehet itt a fórumon is van pár). XP-ből kevesebb verzió volt, meg mindenki 32 biteset használt és elvileg a nyelv sem számít. Próbálgatni kell a termékkulcsokat végig. Veszteni nem lehet vele, ha teljesen rossz kulcsot adsz meg, be sem veszi. Ha meg feketelistás a kulcs, akkor adsz meg neki újat. Minden egyes módosításkor végig lehet csinálni a teljes procedúrát. Ha működő kulcsra bukkansz, azt megőrzöd, az idő végtelenségéig működni fog valószínűleg. 2004 óta így használom az XP-t a mai napig. Windows eredetiségvizsgálatok jönnek-mennek, de ez a módszer túléli. Termékkulcsot nem nagyon tesznek már tiltólistára, nem lehet úgyse XP-t kapni.
  2. vargacst

    Windows 7 (tiszta)

    Valóban, a nyelvi csomag 45MB volt mindössze. Mindent lemagyarít, kivéve a boot, bejelentkező és kijelentkező képernyőt. A kékhalál képernyőt nem tudom, azt még nem láttam. Amúgy azt vettem észre, hogy a neten közkézen forgó Win7-ek nem működnek rendesen, ha Professionalként települnek. Ultimate-ként viszont nincs probléma velük. Nem értem, mi ennek az oka.
  3. vargacst

    Windows 7 (tiszta)

    Asztali gépről van szó. Ha jól értem, az MBR Regenerator kipucolja az MBR-t, hogy a Daz Loader friss,ropogós, gányolásmentes MBR-be írhasson. Kipróbálom. Nyelvi csomag mekkora? Nagyon sok mega? Leszedtem az Enterprise 90 napos verziót, de angol és SP1 sincs benne. Mindenképp erről próbálkozok, mert gyanús, hogy a közkézen forgó, MSDAA SP1-es telepítőlemezek sem tiszták.
  4. vargacst

    Windows 7 (tiszta)

    Na, eddig tartott a Daz Loader csodája. Hiába futott le a legújabb verzió rendben, ma dobta fel az ablakot, hogy a Windows nem eredeti. Pedig ugyanerről a lemezről korábban már telepítettem egy Ultimate x64 Win7-et és használtam akkor még régebbi Daz Loaderrel, ott is az alapbeállításokkal. Akkor jó fél évig semmi gondja nem volt, mentek a frissítések, meg minden, csak az Ubuntu frissítése bekavart és újra kellett tenni a Wint és mivel az Ultimate szolgáltatásait nem használom ki, ezúttal a Professional x64-et választottam telepítéskor. Lehet ez a baj? Vagy ha egyszer rosszul van törve, akkor már nem számít a jó törés, nem segít? Arra gondolok még, hogy bekavart neki a Prof -> Ultimate átalakulás és ezért nem működik semmi. Újrarakom.
  5. vargacst

    Windows 7 (tiszta)

    A BIOS előtt? Nem után? Az MBR-es trükkhöz megköszönnék egy privit.
  6. vargacst

    Windows 7 (tiszta)

    Mivel lehetne még aktiválni a Win 7-et? Win7 Prof x64-et telepítettem a gépre. Egy idő után rinyált, hogy nem eredeti a Win, és mivel nem voltam otthon, fater valami KMS-es aktivátorral próbálta rendbehozni, de csak rontott rajta, a Win átment Ultimate-be és továbbra is figyelmeztet a Win. Nem szeretném újratelepíteni, pláne nem karácsonykor, főleg, hogy egyébként nincs vele baj, használható a rendszer, de azért nyugtalanít. Kerestem rendes aktivátort a nagy Windows témában, de ott sajnos csak a buherált, gányolt, használhatatlan verziókat tölti felfelé majdnem mindenki ész nélkül, hiába van már belőle egy csomó. Normális aktivátort azt bezzeg nem, minek is azt, az csak pár mega, meg biztos mérgező Szerk.: találtam torrenten 2.1-es Daz Loadert, kártevő nincs benne. Látszólag rendben aktiválta, de ez nem jelent semmit, nem kiabálom el. Előtte egy másik aktivátor, meg a Chew7 is rendben lement, aztán pár óra múlva ugyanúgy feldobja az ablakot a Win. A Sajátgép kezelésénél csak azt írja, hogy aktivált, meg írja a termékkulcsot, de ez az előző aktiválásoknál is jó volt látszólag. Máshol meg nem lehet megnézni, majd rinyál, ha rájön az ötperc. Viszont ezekben a loaderekben nem bízom, meg összepiszkítják az MBR-t is.
  7. vargacst

    Windows 7 (tiszta)

    Win7 aktiválásához tud valaki tuti módszert? Ezt az Enterprise-ot kipróbálom, de most jelenleg nem akarom újratelepíteni és rinyál, hogy nem eredeti.
  8. vargacst

    Windows Vista

    Magyar, nem buherált, viszont legalább SP1-gyel, de inkább SP2-vel integrált Vista x64-et keresek, Business, Enterprise vagy Ultimate verziót, de ha nincs más, akkor a Home Premium is jó lesz, úgyis csak kipróbálnám első körben. A Nagy Windows témában buherált XP-k és Visták vannak. Nagy Vista témát nem találtam, csak W7-eset.
  9. vargacst

    CoD2 vagy BF2

    BF2. Nagyobb pályák, járművek, realisztikusabb taktikai játékmenet, tényleg nem csak menni kell és lőni. CoD2 fényévekkel van lemaradva tőle, minden szempontból.
×
×
  • Create New...