Jump to content
PirateClub.hu

Krumple

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Krumple

  • Születésnap 10/25/1989

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Third life :P

Krumple's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Krumple

    Microsoft Windows 7

    Csak át kell állítani a témát az asztalon és már ki is kapcsoltad az átlátszóságot. Asztal jobb klik > tulajdonságok > és átállítod vmi nem átlátszóra
  2. Krumple

    Apple iPhone & iPod Touch & iPad

    valaki tud valami extra híreket, hogy az új 3.0ás firmware-hez télleg fog új készülék is készülni?!?
  3. Krumple

    Micro SD jelszó probléma!

    Ha éppenséggel át van állítva, hogy a telefon a memkarira mentsen mindent, ide értve a telefonszámokat és az smseket, akkor a memoért jobban aggodnék mint egy sim-ért. Smsbe is lehet bizalmas adatt, vagy ha épp a telefunkba jegyeztunk fel vmi fontosat. Ui.: én se tárolok rajta hu, de titkos dolgokat szal én is inkább a telomért aggodnék mint a rajtuk lévo adatokért, de már találkoztam olyannal aki rajta tartja a jelszavait, h el ne felejtse (meg h az mindig kéznél van), szal ilyen esettben elég gázos lehet.
  4. Krumple

    Micro SD jelszó probléma!

    Szerintem van értelme! Ha arra gondolok, hogy egyszer elveszíteném a kártyámat és nekem bizalmas adatok lennének rajta, akkor nem kéne attól félnem h ezekhez más is hozzá jut majd. Hiszen az eredeti tartalmát sose fogja látni más (ha nem tudja a jelszót), csak formázás után fogja tudni használni.
  5. Krumple

    Micro SD jelszó probléma!

    Nekem is volt már dolgom jelszó védett micro sd kártyával, da sajnos ha le van védve jelszóval akkor télleg nem látja a gép kártyaolvasóba téve! - Erre két megoldás létezik: vagy leszedjuk róla a jelszót mikor benne van a mobilunkba (már ha nem felejtettük el), vagy elfelejtett jelszó esetén formáznunk kell, de ezt csak is a mobiltelefonunkon tudjuk elvégezni. Ezek után, ha már biztos nincs rajta jelszó, fogja látni már a gépünk is. Csak microSD kártya esetén igaz, mini vagy sima SD esetén nem! És nem használnak a különféle átalakítók sem, Tapasztaltam!
×
×
  • Create New...