Jump to content
PirateClub.hu

hoffer89

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: hoffer89

  1. Lehet, hogy bírná, de nem akarok kockáztatni, inkább maradok a 800-asnál. Jobban utána kellett volna ennek nézni anno gépvétel előtt. Most már világos legalább! Köszönöm!
  2. Sziasztok! A kérdésem kicsit kapcsolódik a fenti válaszhoz... Van egy ddr 2-es 2 gigás 800 mhz-ü Ram-om, ezt bővíteni szeretném még 2 gigával. A fentiek alapján tehát mindenképpen 800 mhz-üt kellene vennem, mivel ha 1066-osat vennék akkor az úgyis csak 800 mhz-el menne. Vagy érdemes inkább 1066 mhz-eset vennem? Köszönöm előre is!
  3. hoffer89

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a windows 7 64 bites ultimate verzióját meg a hozzá tartozó aktivátort és szeretném a meghajtókat formázni mielőtt felrakom. Hogyan csináljam, hogy simán menjen? Meg igazából azt sem tudom, hogy az aktivátort hogyan kell használni... Köszi mindenkinek!
  4. hoffer89

    Windows 7 kérdés

    Akkor teszek rá szájkosarat Köszi!
  5. Hello! Lenne egy kérdésem. Leszedtem a windows 7 ultimate 64 bites verzióját, mert később szeretném kibővíteni a gépem ramját 4 gb-ra. Erre viszont jelenleg nincs pénzem. Ha feltelepítem ezt a verziót akkor az a jelenlegi 2 gb ramommal is hibátlanul és gyorsan fog futni? Köszönöm a válaszokat!
×
×
  • Create New...