Jump to content
PirateClub.hu

hoffer89

Felhasználó
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

hoffer89's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Reputation

 1. Lehet, hogy bírná, de nem akarok kockáztatni, inkább maradok a 800-asnál. Jobban utána kellett volna ennek nézni anno gépvétel előtt. Most már világos legalább! Köszönöm!
 2. Sziasztok! A kérdésem kicsit kapcsolódik a fenti válaszhoz... Van egy ddr 2-es 2 gigás 800 mhz-ü Ram-om, ezt bővíteni szeretném még 2 gigával. A fentiek alapján tehát mindenképpen 800 mhz-üt kellene vennem, mivel ha 1066-osat vennék akkor az úgyis csak 800 mhz-el menne. Vagy érdemes inkább 1066 mhz-eset vennem? Köszönöm előre is!
 3. Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy leszedtem a windows 7 64 bites ultimate verzióját meg a hozzá tartozó aktivátort és szeretném a meghajtókat formázni mielőtt felrakom. Hogyan csináljam, hogy simán menjen? Meg igazából azt sem tudom, hogy az aktivátort hogyan kell használni... Köszi mindenkinek!
 4. Akkor teszek rá szájkosarat Köszi!
 5. Hello! Lenne egy kérdésem. Leszedtem a windows 7 ultimate 64 bites verzióját, mert később szeretném kibővíteni a gépem ramját 4 gb-ra. Erre viszont jelenleg nincs pénzem. Ha feltelepítem ezt a verziót akkor az a jelenlegi 2 gb ramommal is hibátlanul és gyorsan fog futni? Köszönöm a válaszokat!
×
×
 • Create New...