Jump to content
PirateClub.hu

karpat_ahun

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: karpat_ahun

  1. karpat_ahun

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok!! Egy kis tipp-re lenne szükségem! olyan gyakorlatokat szeretnék amit othon el tudok végezni mert van 2db 10kg-os sulyóm és azzal szeretnék gyúrni a bicepsz-re mell-re, hasra!! megköszönném ha valaki tudna nekem mondani olyan gyakorlatokat amivel a bicepsz,mell,has izmosodna! :-) előre is köszönöm!
  2. karpat_ahun

    Bajnokok Ligája

    Nagyon jó mérkőzés volt én élőbe néztem meg és a hangulat az hihetetlen jó volt!! Ja és valaki nem tudja a cimét vagy nincs meg valakinek az a lokis szám amikor golt rugnak és az a szám meegy ilyen disco szám???
  3. karpat_ahun

    Körülmetélés

    10:0 Azért hogy tovább birt azért hülyeség mert annyi gogy hátrahúzott fitymával jársz és ugyan ott vagy mintha megműtetnéd!! Másrészt a korai magömlés az olyan hogy megoldódik magától. Nekem is az volt és a lett egy barátnőm és teljesen megoldódott a problémám neki is jó és nekem is jó az ágyban!! Semmiféle gyakorlat szerintem nem jó szerezz egy barátnőt és sex-elj vele elejinte hamar el mész de utánna beáll mert majd érzed hogy melyk gyakorlat a jó meg amúgy is minden csaj más egyik hamarabb elélvez a másik meg később!! Nekem ez a véleményem!!
×
×
  • Create New...