Jump to content
PirateClub.hu

(six)

ViP
  • Pontszám

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About (six)

  • Születésnap 05/16/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary / Szeged

(six)'s Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

7

Közösségi hírnév

  1. (six)

    Biztonsági programok havi kódjai

    PC World - 2012. Július Agnitum Outpost Security Suite Pro: ACKEY-ESN42-GCSK8-GSKSK-GCSKN Agnitum Outpost Antivirus Pro: E6LB2-GWDJ4-44GKS-8SS8W-DG9VC www.agnitum.hu/pcworld ESET NOD32 és Smart Security: r77x0j http://www.eset.hu/pcworld F-Secure Internet Security 2012 és Mobile Security: FS786010 http://www.antivirushaz.hu/pcworld/
  2. (six)

    Biztonsági programok havi kódjai

    PC World - Január Agnitum Outpost Antivirus Pro: 4HIXS-JAN2Y-ASKKK-WKKCC-G88B7 Agnitum Outpost Security Suite Pro: DZZ64-4VK8G-SCKKG-G84SH-7E6K7 www.agnitum.hu/pcworld VIPRE Antivirus Premium: YWFUVO www.sunbelt.hu/pcworld GameStar - Január Agnitum Outpost Antivirus Pro: C96XV-X6VGM-8KSWK-WSK44-S4CCM Agnitum Outpost Security Suite Pro: 5Y2EJ-YUWCK-CG48C-CGSKE-JLXRV www.agnitium.hu/gamestar ESET Smart Security: RU6EWR www.eset.hu/gamestar VIPRE Antivirus Premium: VIPHJ2 http://vipre.hu/gamestar
  3. (six)

    Biztonsági programok havi kódjai

    PC World - augusztus ESET Smart Security + NOD32: JEYA6A https://www.eset.hu/pcworld Agnitum Outpost Antivirus Pro: A47PI-HKD46-WWKKC-4K84C-SCQAM Agnitum Outpost Security Suite Pro: BUAT4-8AQUS-SS8WK-SG4CS-4YN6S http://www.agnitum.hu/pcworld VIPRE Antivirus Premium: GQRNUQ http://vipre.hu/pcworld Érvényes: 2011.09.15.
  4. (six)

    Biztonsági programok havi kódjai

    PC World - július ESET Smart Security + NOD32: TEKAT6 https://www.eset.hu/pcworld Agnitum Outpost Antivirus Pro: 3XJW4-W4Q5M-WWC8G-GSKW4-CS87X Agnitum Outpost Security Suite Pro: 59GLRD-D4CAZ-GGWGS-WGC4K-44K5X http://www.agnitum.hu/pcworld VIPRE Antivirus Premium: CIRJGR http://vipre.hu/pcworld Érvényes: 2011.08.15.
  5. (six)

    Biztonsági programok havi kódjai

    PC World - június: ESET Smart Security + NOD32: KA8A8E https://www.eset.hu/pcworld Agnitum Outpost Antivirus Pro: BKBTV-QIBYG-KKWW4-WSGGC-WK775 Agnitum Outpost Security Suite Pro: DICUR-9FWVK-G8CGW-SC4WG-CS9TZ http://www.agnitum.hu/pcworld VIPRE Antivirus Premium: FSEBKV http://vipre.hu/pcworld
  6. (six)

    Marketing bakik

    Coca-Cola: Coca-Cola pofára esett Spanyolországban a 2-literes üveg bevezetésével. Senki nem gondolt arra, hogy a spanyol háztartásokban csak kisebb hűtők vannak, amiben a 2-literes flakonok nem férnek el. Pepsi: A "Come alive with the Pepsi Generation" reklámszöveg fordítására a Pepsi nem fordított elég figyelmet, ezért a tajvani helyi nyelven az úgy hangzott, mint "Pepsi will bring your ancestors back from the dead" , azaz "Pepsi feltámasztja az Ön halott őseit" Electrolux: Egy svéd nyelvrol angolra fordított hirdetés koreai újságban megjelent szövege így szólt: "Semmi nem nagyobb szívás mint egy Elektrolux-porszívó". (Nothing sucks more...) Amerikai mosóporgyártó: A 80-as évek közepén egy amerikai mosóporgyártó képes hirdetést jelentetett meg. A képen baloldalt egy halom szennyes ruha látható, középen a reklámozott termék, jobboldalt pedig a szépen tisztára mosott, kivasalt, egymásra rakott ruhanemű. Amire azonban senki sem gondolt: az arabok jobbról balra olvasnak. A termékértékesítés teljesen befuccsolt. Chevrolet: A "Nova" nevu Chevrolet-modell spanyolul úgy hangzik, mint "no va", azaz nem jár, nem muködik'. American Motor Corporation: Az amerikai autógyártó a "Matador" nevu modell spanyol piacon való bevezetése előtt megfeledkezett a név ellenőriztetéséről. A Matador spanyolul annyi mint "gyilkos". Ford: Hasonló hibát követett el a Ford a "Fiera" tehergépkocsi spanyol exportjánál. Ez a név spanyolul annyit jelent mint "csúnya öregasszony". Eleinte Ford nem tudott eladni "Pinto" nevű modelljét a brazil piacon. A gépkocsi bevezetésénél senki nem ellenőrizte a nevet, ami Braziliában "kis pöcs"-öt jelent. Japán autógyártó: Ezen cég számára is hibának mutatkozott, hogy az "MR 2" sportkocsi elnevezését a francia piac számára nem változtatta meg. Ez ugyanis - gyorsan kimondva - úgy hangzik, mint "merde", azaz magyarul "szar". Mitsubishi: Nagyon kevés spanyol vásárló jutott arra az elhatározásra, hogy Mitsubishi "Pajero"-t vegyen. Persze ki szeret olyan autót vezetni, amit "rejszoló"-nak hívnak. Colgate: Colgate Franciaországban egy "Cue" nevű fogkrémet akart bevezetni. Amit nem tudtak, "Cue" egy francia pornómagazin neve is.
  7. (six)

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    T(ré)-Gomb: Például innen: http://www.audio4fun.com/voice-game/voizgame.htm Miért tölti rengeteg ember úgy az életét, hogy lefekszik aludni, amikor nem álmos, és felkel, amikor igen?
  8. (six)

    Winamp + felirat?

    Ja, télleg! Azt elfelejtettem. srry
  9. (six)

    Winamp + felirat?

    A VobSub-ot szedd le. http://www.divx-digest.com/software/vobsub.html Ez automatikusan betöltődik & lejátsza a feliratokat, legyen az Windows Media Player, Winamp vagy bármi.
×
×
  • Create New...