Jump to content
PirateClub.hu

poni15

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

poni15's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. 18 éves vagyok igen a busszon a barátnőivel utazik nem tudom , hogy csendes e vagy sem találkozásra kerülne a sora akkor mit mondjak? Szia velem beszélté msn en, velem beszéltél meg talit na és ezután mi a tökömet mondjak??
  2. Köszönöm a segítséget! Ha legközelebb feljön MSN - re akkor ilyeneket írjak? Szia Nem zavarlak? Mien zenét szeretsz? és filmet? kell vmi zene vagy film? ha kell vmi megszerzem neked Évnyitó mien volt? Általában , hány órád lessz? melyik busszal jöttél ma haza? Én ma kocsival jöttem haza egyik osztálytársamékal Holnap, hánny órád lessz írja: 7 énis írom : 7 2:40 essel mész haza? írom : énis írom: találkozhatnánk a busszon? Ezek után mit írjak még? De én nem akarok amugy vele találkozni a busszon befelé az iskolába vagy hazafelé és közben beszélgetni mert nemis nagyon tudnák , mert ő ált a bussz végébe ül én meg a bussz elején állok és nem tudok hátra menni amugy se mert rengetgen vannak. Suliba menet ha lesszál a buszról akkor kéne nekem is ott leszálni ahol ő és lesszólítani? de hogyan? Szia többi barátnőjének mondjam , hogy beszélhetnénk négyszemközt? én vagyok az akivel beszélté msn en! és ezután mit mondjak?
  3. Nem tiltott le! Buszon mellé ülni jólenne de mindíg álok mert az utolsó falu ahol megáll a busz nálunk és annyian állnak , hogy van amikor alig férek fel a buszra. Mit írjak neki msn en?
  4. Tudnátok nekem segíteni? A busszon megláttam a csajt már 3 éve már akkor is teccet de mostmár nagyon teccik. Nem ismerjük 1mást , kinyomoztam nincsen pasija, felvettem msn - re , de nem nagyon van fent msn en tegnap 3 percig volt fent de írtam neki. Szia visszaírt : szia írtam neki mit szoktál csinálni visszaírt: ismerjük egymást írom neki: nem visszaírt : ki vagy írtam neki: a teljes nevemet ennyi volt utána nem írt 2 percig írtam neki: itt vagy? ezután fél perc mulva lelépett. Ha legközelebb fejön MSN re mit írjak neki?
  5. Hellósztok Vennék 1 gépet max 300000 FT ért de ebbe minden legyen benne még a monitor az egér és a billentyűzet is! Mit lehetne kihozni ennyi pénzből???
  6. poni15

    Ötletek A Fórumhoz

    -== XxX ==- Pornó (18 éven felülieknek) külön kéne választani AVI WMV
×
×
  • Create New...