Jump to content
PirateClub.hu

tetezui

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

tetezui's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. tetezui

    Harry Potter 6

    Én is 10-re megyek! csak 350 km-re, egy debreceni moziban ^^
  2. tetezui

    Harry Potter 6

    De jó lesz a holnapi mozizás barátnőmmel Én ma sikeresen bementem az előre lefoglalt jegyért, szerencsére 940-ftért. A szinkronja amúgy tök jó. Bár az eredeti szinkronban hogy is mondjam, "realisztikusabb" mint a magyarnál.
  3. tetezui

    Harry Potter 6

    Én nem azt mondtam, hogy rossz volt beletenni, csak egy kicsit fura
  4. tetezui

    Harry Potter 6

    Most jut eszembe! Ginny mit keresett a Szükség Szobájánál, és miért ott csókoloztak? Tudtommal akkor csókoloztak amikor megnyertek egy kvidiccs mérkőzést és Harry akkor smacizta le őt. Az Odú jelentre visszatérve: Az egy dolog, hogy pár jelenetet nem tesznek a filmbe, de, hogy ilyen "durvákat" is beletesznek...
  5. tetezui

    Harry Potter 6

    Sziasztok! Látom itt is tombol a Potter-láz, úgy mint az én baráti körömben Nekem már 11-én sikerült jegyet foglalnom. Kár, hogy Debrecenben nincsen IMAX 3D vetítés pedig kiváncsi lettem volna rá. Véleményem a filmről: Látottak alapján jó filmnek igérkezik, "darkosnak" ami felfokozza izgalmamat Az Odú jelenetet nem értem. Mi a francot keresnek a halálfalók az odúnál? Ginny miért ront be egy köntössel a tengeribe? Miért kiabál Holdsáp? Istenem, hogy lehet ekkora fatális otrombaságot beletenni a filmbe! A játék amúgy egész jó. Nekem főleg a párbaj kihívások tetszenek benne. De a Kviddicsezés se rossz benne.
×
×
  • Create New...