Jump to content
PirateClub.hu

nemeth.OMGQTFBBQ

Veterán
  • Pontszám

    36
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: nemeth.OMGQTFBBQ

  1. Ez nem az emberek hibája, hanem a mocsok pénzsóvár kiadóké.
  2. Asszem itt lép érvénybe az "ízlések és pofonok" mottó. Én csak azt a zenét szeretem aminek van húsa, nem pedig az ellenpéldáját.
  3. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Fekvenyomóruha?PFFt ugyan már. Hiszen a jövőben élünk! Minek emelgetni azokat a nehéz vasdarabokat, amikor erre van más megoldás is: Íme, a harmadik generációs testépítő ruha:
  4. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Na itt a lényeg Itt a trükk, hogy ha az ember megfelelően sokkolja az izmait, akkor erre a szervezet emlékezni fog, és nem bontja le mihamarabb az izomzatot. Ha a megemésztett fehérjék, a szerek fogyasztása alatt túlsúlyban van, akkor a szervezet az ezeket felhasználó enzimeket fogja termelni, majd ha az ellátás hirtelen abbamarad, akkor egyfajta pánik keletkezik a szervezetben és az elsődleges fehérje-alapú szerveket kezdi el bontogatni, hogy enyhítse az öntudatlan hiányérzetet. Szvsz ha a test tudja hogy állandóan szüksége van az izmokra, akkor nem fogja ledobni. Ember választja meg kinek hisz, saját magának, vagy a kinálatnak.
  5. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Hidd el, hogy ha eddig nem szedtél semmilyen proteint , vagy egyéb szert, akkor még fél év alatt se fogsz annyira visszaesni. Nem tudom hogy pontosan mi miatt műtik a kezedet, de ha az inak ill. a porcok között matatnak, akkor meg ne mozdulj amíg el nem engednek a kórházból. Ha csak kevés ideg szakad el az is maradandó. Én focizás közben sértettem meg a jobb térdemet, azóta térdtől lefelé mindig hidegebbnek érzem a lábam, még táborozás közbe se vettem észre hogy belefúródott egy szálka a lábamba. Attól függetlenül 80 kilóval csinálom a lábegyenesítést fél-lábra, mégis séta közben jobbra húzok. szar...
  6. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    "rapcore" Azok a majombiciklis, gördeszkázós hülyegyerekek, akik állandóan rombuszmintás cuccokban járnak stb. stb.
  7. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    Ahaaa! Ez magyarázatot ad a gördeszkás emósokra.
  8. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Adnak mellé ajándék felkarbőrt?
  9. nemeth.OMGQTFBBQ

    "Vámpír" a tömegsírban

    Asszem ideje átírni az Underworld forgatókönyvét.
  10. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    Az lehet hogy szar, de legalább megállította a "sátánista" témát.
  11. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    Erős idegzetűeknek: http://www.youtube.com/watch?v=ItCpdVJM9No&feature=related Ha megnézted az nem az én bajom
  12. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    A rap-et az afro-amerikaiak találták fel, viszont a ritmikus zene egészen az ősemberig nyúl vissza. Nem ugyanaz.
  13. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Ha 110 kiló vagy, akkor szerintem 20-30 kg súlyzó egy bicepszre egész jó. Persze attól függ hogy milyen a pillanatnyi kondiciód. Ha ötször-tízszer fel tudod húzni magadat, akkor az már szerintem reális lenne.szvsz
  14. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    És akkor még csoda hogyha testépítésről beszélnek, akkor az embernek mindig a kox jut az eszébe.
  15. Csökkentett módban próbáltad? Meg esetleg írd le hogy milyen, és mennyi RAM van benne. Az se biztos hogy a videókártyát tesztelték 64-es Vista alatt. Nekem akkor szarakodott a laptop videókártyája, amikor három giga ramot tetettem bele, és két nap szenvedés után kiderült hogy az alaplap csak két gigát bír el.
  16. http://www.laptopvideo2go.com Itt van pár használható driver. (nehéz ellenálni annak, hogy ne írjak Vista fikázó szöveget)
  17. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Ismét köszönöm a segítséget, és már tudom is hogy mi volt a probléma.
  18. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Köszönöm a segítséget, rá is kerestem a death lift-re. Na, és speciel arra a széles hátizomra gondoltam , amely összehúzza a lapockát, és a borda oldalát. A Death lift-ről csak annyit láttam hogy a törzsegyenesítő izmokat fejleszti.(valaki javítson ki ha tévedek)
  19. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Térd letámasztva, hasat ki, hát a támlán, ennél szabályosabban nem tudok. Úgy csinálom ahogy a nagyok az ilyen youtubeos videókban. Az biztos hogy a hátam a gyengepontom, és nem tudom hogyan terheljem... Szélesnek széles de nem bírja el a 87 kilómat.
  20. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    Azért ennyire nem akartam elterelni a témát... Na bántódás ne essék, én megpróbáltam pár felhasználót beoltani a Trollok ellen, hogy ne legyen a büffenésekből Flamewar. Trollokat leszarni! Én a Rockra voksoltam, mert sokkal erősebb a hangzása mint a Rap. ^^
  21. nemeth.OMGQTFBBQ

    Gyúrjunk wazze!

    Hali Úgy látom vannak itt páran akiknek van némi tapasztalatuk. Megesett már valakivel, az hogy egy izomcsoportot folyamatosan keményen edzett, de egyszerűen mégse nőtt? Én két éve járok terembe, kezdettől fogva edzem a hátam a húzóckodó gépen, és azóta 30 kilóról 50 kilóval többet bírok el. Sima rúdon pedig háromszor tudom magam felhúzni. Hogyan tudnám máshogy fejleszteni a hátizmomat?
  22. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    Örülök hogy páran megnézték a linket. Kissé bővebben kifejtve, az internetes Troll, az a személy aki sértő,nagyhangú, ill. értelmetlen postokkal próbálnak érzelmi reakciót kiváltani. Magyarán ha valaki bebüfög valamit, és ezt valaki viszonozza, akkor szokás mondani hogy "Eteti a Trollt". Mérges power user= Boldog Troll
  23. nemeth.OMGQTFBBQ

    Rap vs. Rock

    íAlacsony postcount-omtól függetlenül tekintsétek meg ezt a linket: Troll Külföldi fórumokon csak annyit mondanak: Don't Feed the Troll!
×
×
  • Create New...