Jump to content
PirateClub.hu

user5

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hunnia

user5's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Szerintem itt abban lehet a probléma, ahogy hallottam húztak az új Adroid biztonságán. Lehet, hogy ebbe beletartozik bizonyos mappák hozzáférési jogainak letiltása. Talán valami Androidos topicban kellene rákérdeznem, mert én nem értek az Android rendszerhez.
  2. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Nem csak a /data mappához nem enged hozzáférni, hanem több rendszermappa megnyitását sem engedélyezi. Lehet, hogy rendszergazdaként kellene belépni? Én nem ismerem az Androidot, de gyanítom, hogy a 4-es Androidban le lehet tiltva a rendszerhez való hozzáférés. Van a a4-es Androidnál olyan, hogy rendszergazdai jog vagy a hozzáférések engedélyezése?
  3. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Letöltöttem onnan a 1280×800-as képfelbontású új verziót, de ez is ugyanazt a hibaüzenetet adja. Nem lehet, hogy nincs hozzáférési jog a /data mappához?
  4. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Az az érdekes, hogy a régi tabletemre simán települt és futott ugyanez az iGo program, de a mostani új tableten hibaüzeneteket ad. A iGo verziója: iGo Primo v9.6.7.235654_SR_thin_v0.5 luboz A hibaüzenet: "Hiányzó vagy hiányos mappa: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/content/lang" A mostani tablet típusa: Sanei N10; Az android verziója 4.0.3; Alapsáv verziója: 4.0.11; Kernel verziója: 3.0.8+ build@emma6 #2; Build szám: c_v3.06crane_anpei101sy-r4.0.1039-120627 Próbáltam a fájlrendszer gyökérben megnyitni a hibaüzenetben jelzett "/data" mappát, hogy megnézzem mi van ott, de hibaüzenetet ad: "Hiba Nem lehet megnyitni a fájlt/mappát! data" Gyanítom, hogy nincs hozzáférési jogom. Lehet, hogy a program is ugyanezért nem tud oda adatot elhelyezni. Hogyan lehet a hozzáférési jogot engedélyezni vagy beállítani?
  5. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Ez a sys.txt tartalma a telepítés előtt. Szeretném még a bluetoothos GPS vevőt (antennát) is beállítani mert azt sem látja. Legalábbis korábban sikerült feltelepíteni egy iGO-t, de az csak románul tudott, én pedig semmit és azon nem jött be semmiféle GPS jel. Most feltelepítetten egy Navitelt, mert csak azt sikerült. Az tud magyarul is, de az sem talál GPS jelet. [device] type="android" [interface] extra_settings=1 show_bugreport=0 capture_to_jpeg=1 skin="ui_android" [tmc] source="gnse" internal_tmc_name="gnse" port="/dev/gnstmc,0" [tts] automatic_direction_conversion=1 announce_exit_directions=1 always_say_road_names=3 announce_street_name=1 skip_exit_numbers=1 tts_buffer=131072 tts_logics=3 priority="HIGH" tts_speedcam_sounddelay0=90 tts_speedcam_sounddelay1=140 tts_speedcam_sounddelay2=140 tts_speedcam_sounddelay3=140 tts_speedcam_sounddelay11=90 tts_speedcam_sounddelay17=140 [feature] ;prepaidcode=1 back_button=1 [debug] screenshotfilename="\captures\ffscreen_%05d.jpg" screenshotsavecameraini=0 experimental_features=1 imei=000000000000000 adjust_pen_position=0 vetorender=0 show_oneway=1 show_oneway_3d=1 show_speed_limit=1 show_lane_info=1 skip_eula=1 enable_roadshadow=1 show_arrows_on_route=1 speedcam_enabled=1 supress_highway_enter=1 supress_trivial_left=1 supress_trivial_right=1 double_pixel_mode=2 render_without_focus=1 [android] ;logcat_file_delay=50 ;logcat_file = "\logcat.log" ;logcat_level = 7 ;logcat_oslevel = 7 [modules] ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL" IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE" [gps] location_net=1 location_gps=1 accuracy_workaround=1 background_navigation=1 [rawdisplay] driver=engine ;screen_xy="auto" screen_x=854 screen_y=480 screen_x2=480 screen_y2=854 screen_xy="854_480:854x480/480x854:fullscreen" highres=0 double_screen=0 show_cursor=0 combine_dirty=0 [loading] show_statustext=0 [3d] usepolyfarroads=0 [folders] linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/emmc/iGO" has_secondary_root=0 [network] available=1 [tmc-http] enabled=1 [naviextras] boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"
  6. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Az új gépre (tablet PC / Android) nem tudok telepíteni IGO-t, mert mindegyiknél valamit hiányol. Innen töltöttem le és próbáltam telepíteni: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...60499&st=60 Laca69 feltöltése a #73 téma. Sikeres telepítés után a program indításakor ezt a hibát adja: "Missing or incomplete folder: iGO/content/lang" Próbálgattam másik három iGo-t is telepíteni, de indításkor mindig hiányol valami fájlokat. Nem találok olyan verziót, amelyiket fel tudnám telepíteni. Az sd-kártya főkönyvtárába az iGO mappába tettem a tartalmat és a főkönyvtárból indítottam a telepítő apk fájlokat.
  7. user5

    Navigációs kérdések (új)

    Van egy bluetoothos tablet PC-m, amin android 4.0.3 op.rendszer fut. Erre telepítettem egy IGO Primo 9.6.7-es GPS navigációt. Vettem hozzá egy bluetoothos GPS vevőt. A tablet PC sikeresen kapcsolódik a GPS vevőhöz, de az IGO nem látja. A régebbi IGO-kban be lehetett állítani, hogy honnan, melyik jeladóról fogadja a jelet, meg lehetett keresni a használandó portot és volt bluetooth menüpont is, de itt nincs. Egy Navitelt is feltelepítettem, de azzal sem tudok GPS jelet kapni. Hogyan kell beállítani a programot, hogy legyen GPS jel?
×
×
  • Create New...