Jump to content
PirateClub.hu

___Ricsi___

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ___Ricsi___

  1. ___Ricsi___

    Bajnokok Ligája

    Debrecen - Basel holnap Basel nyerni fog?
  2. ___Ricsi___

    Formula 1

    Minden futamon más nyert eddíg! 1. Alonso 2. Button 3. Vettel 4? lehet , hogy más nyeri sztem most Hamilton az esélyes Kínában.
  3. ___Ricsi___

    Formula 1

    Schumi melyik pályán megy a legjobban? Arra a pályára gondolok ahol a legjobban szokott teljesíteni! Monaco?
  4. Írjátok le, hogy ki milyen filmet vár 2010 ben! Én 2010 ben ezeket a filmeket várom: Fűrész 7 Farkasember Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész Alkonyat 3 Prince of Persia: The Sands of Time A Vasember 2 Szupercsapat Jurassic Park 4 Rambo 5 Beverly Hills-i zsaru 4 Nemzet Aranya 3 The Expendables Kutyák és macskák 2 Pirosszka 2 Maci Laci Narnia Krónikái 3 Superman: The Man of Steel
  5. ___Ricsi___

    Prison Break

    Scofield MEGHAL????? Lessz 5 ik évad?????????
  6. ___Ricsi___

    Formula 1

    Szerintetek 2010 - be bisztonságosabb lessz a forma 1 ? Ugy értve, hogy 2010 be kevesebben fognak kiesni mint 2009 be??? Nem lehet tankolni, ezért sztem többen kifognak esni 2010 be! Vagy tévedek?
  7. ___Ricsi___

    Formula 1

    2000-2001-2002-2003-2004 ezekben az években volt a legjobb a Ferrari! 2005 ben volt a legszarabb egyszer nyertek 2 győzelmet Schumi 1 lett és Barichello 2 ik lett aszthiszem Amerikai Nagydíjon Indianapolisban. Akkor csak azért nyertek mert a bristonos gumikkal rendelkező autók indulhattak! A Michelin gumikkal rendelkező autók viszont NEM! 2006 ban a Ferrari jó volt csak megbízhatatlan volt! 2007 ben jó volt Kimi vb lett! nagyon kevéssel nyert azért nem volt olyan jó a Ferrari mint 2000 és 2004 között!! 2008 ban a Ferrari jó volt csak megint megbízhatatlan volt! 1 hajszállal lett világbajnok Hemilton majdnem Massa lett! 2009 ben a Ferrari már már megint megbízhatatlan (legalábbis a német nagydíjig!!!!!) Schumacher nem tesztelt a mostani Ferrarival és nem is versenyzet a Valanciai nagydíjon se mert 2008 ban épült TAVALY volt az 1 nagydíj augusztus 23 ikán perdíg a második Vamenciai nagydíj lessz! Úgyhogy Kimi - van jobb helyzetben hiszen ő ismeri az idei Ferrarit és a Valanciai pályát, Schumi meg nem ismeri 1 iket se! Nekem is Shumi volt/van a kedvenc versenyzőm ha Megveri Kimit azaz több pontot szerez mint Kimi akkor Kimi nyengúsz!!! És már énis nagyon - nagyon várom már Schumit! És biztossan mondják majd neki, hogy maradjon 2010 es esztendőben is! Azért mert Alonso - Massa párost terveztek 2010 re! Kimi menedzsévvel már érdeklődtek a Brownál! És Alonso lehet , hogy nem is jön mert régebben is Ferrari vagy Renault közül választhatott és ugyebár a Renault-ot választotta! Dehogy miért??? És sztem 2010 re Schumi - Massa párost szeretnének! Mondják Schuminak figyelj Kimi ugyis repül mert mert! Alonso - Massa párost szeretünk volna de ez meghiusult mert Alonso nem jönn mert nem akkar! Úgyhogy te kellesz nekünk!
  8. Segítsetek! Hol lehet a neten online közvetítésen + nézni ma 21:00 órától Shamrock Rovers - Real Madrid meccset????
  9. ___Ricsi___

    Real Madrid

    kp posztra kitt kéne igazolni? Xabi Alonso VS Cesc Fabregas más???
  10. ___Ricsi___

    Real Madrid

    Sneijder nagyon jó játékos!!! ő maradjon! Távozzanak: Drentha De la red is minek?????? És ha Huntelaar - ra is érkezik 1 jó ajánlat és elmegy és Drentha is menne akkor ugyebár már csak 3 csatár marad! Akkor vegyék meg Fernando Torres-t valami hatalmas 70-80 millió közötti áron biztos elengedné a Liver.
  11. ___Ricsi___

    A nagy futball átigazolások téma

    A The Mirror szerint miután a Real Madrid és a Liverpool igencsak előrehaladt tárgyalásokat folytatnak Arbeloa ügyében, tegnap délután a játékos ügynöke második alkalommal is Madridban tárgyalt Valdanóval a klubcseréről. Minden bizonnyal Alvaro Arbeloa a jövőhéten a Real Madrid játékosa lesz. Fabregas: "A családom természetesen segítene, ha a Real Madridhoz igazolnék." A spanyol középpályást saját elmondása szerint egyre kellemetlenebbül érintik a trófeák nélküli londoni évek. Hivatalos: Albiol Valencia - Real Madrid Nagy valószínűséggel: Arbeloa Liverpool - Real Madrid Fabregas Arsenal - Real Madrid
  12. ___Ricsi___

    Real Madrid

    A The Mirror szerint miután a Real Madrid és a Liverpool igencsak előrehaladt tárgyalásokat folytatnak Arbeloa ügyében, tegnap délután a játékos ügynöke második alkalommal is Madridban tárgyalt Valdanóval a klubcseréről. Minden bizonnyal Alvaro Arbeloa a jövőhéten a Real Madrid játékosa lesz. Creoque akkor most + int rakjad össze a kezdő 11 et! És rakjad bele: Albiol Arbeloa Fabregas: "A családom természetesen segítene, ha a Real Madridhoz igazolnék." A spanyol középpályást saját elmondása szerint egyre kellemetlenebbül érintik a trófeák nélküli londoni évek.
  13. ___Ricsi___

    Formula 1

    Szerintetek kik lesznek benne az 1-8 ban a Német nagydíjon? szerintem 1-8 ban bennelesznek: Jenson Button Rubens Barrichello Sebastian Vettel Mark Webber Jarno Trulli Nico Rosberg Felipe Massa Timo Glock Kiesnek: Heikki Kovalainen Sebastien Buemi Nelsinho Piquet Adrian Sutil
×
×
  • Create New...