Jump to content
PirateClub.hu

djhoresz

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About djhoresz

  • Születésnap 10/14/1971

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Tasmánia

Legutóbb itt jártak

453 profil megtekintés

djhoresz's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

15

Közösségi hírnév

  1. Dehogy váltottak át!Az ország 10%-a kapott csak N3-as kártyát,azok mivel néznék szerinted???? Algoritmust váltottak csak ezáltal az AU-t lötték ki!Marad a kézi pötyögés.
  2. Szia ha a készülékkel nem tudod penre vagy külső hdd-re vinni amit felvettél akkor szerintem nincs módod rá,főleg ha még a szolgáltató sem támogatja:(((Ezek a hazai szolgáltatók sajna.
  3. djhoresz

    Microsoft Windows 7

    Én ez alapján csináltam http://i4s.hu/2009/04/windows-7-telepitese-pendrive-rol.html de már az 5-ös pontnál elakadtam be sem olvasta a meghajtókat Nem igazán vágom ezeket a DOS-os marhaságokat,meg az a progi amit ír hogy kell igazából nem csinál semmit sem sajna, de asszem az lesz,hogy kiírom lemezre csak már annyi szarom van kiírva lassan kamion kell hozzá De azért köszi a fáradozásodat.üdv
  4. djhoresz

    Microsoft Windows 7

    Én nem azt mondtam,hogy nem tetszik csak egyszerűen nekem nem jött össze akárhogy csináltam sajna Előfordulhat,hogy én bénáztam el valamit de ha van egyszerű leírásod akkor tedd közzé,hátha másnak is szüksége lenne rá! Köszi előre is szia
  5. djhoresz

    Microsoft Windows 7

    Köszi a választ ennyit én is találtam de ezek alapján szerintem nem megoldható!Esetleg valami konkrétabb és egyszerűbb megoldás nincs???
  6. djhoresz

    Microsoft Windows 7

    Hali mindenkinek.1 kérdésem lenne penről telepíthető a Win7?Ha igen mi a módja? Válaszokat előre is köszönöm
×
×
  • Create New...